![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
ti`am zis este un subiect inkis...nu am kef sa`mi pun mintea la ora asta k sa`ti demonstrez k nu`i asa....fie cum zici u!!!!!!!!!
|
se infiripa ceva pe relatia targoviste-tg jiu? :lol:
|
no way !!!
|
:-D chill, glumeam (...desi, R U sure?) :lol:
|
don`t worry is not sugar!!!! =)))))))))))))))
|
A iesit haotica rau ziua de azi.
Cum a venit am vrut sa dau inapoi sa plec (sa fac lucru barbatesc in faze dastea) insa numa lasat. M-am inmuiat ca prostu si am sarutat-o cand am facut asta a inceput sa planga intreband "De ce imi faci asta?" La fel iar intuitia masculina de a pleca se lupta din greu insa dupa ce am calmat-o i-am zis ca langa mine ii poate fi si bine nu numa rau ca o pot face si fericita nu numa trista si sa imi acorde 2 saptamani sa ii demonstrez. A zis ca se gandeste si imi zice maine si eu i-am zis sa se gandeasca mai mult si a zis ok. Acum sa vedem ce se intampla. Are careva vre-o idee cum sa intorc balantza in favoarea mea in ce gandeste ea? Si ca idee la ce va certatzi voi nici eu nu o sa mai patesc asta pentru ca o sa imi impun sa nu ma mai atasez de nici o fata niciodata nu se merita |
Quote:
Sa nu uitam ca voi traitzi suferintza mai intens ca noi si in loc sa va rezolvati problemele sau macar sa fiti receptive la solutii va inchideti in voi si plangeti toata ziua. Iar anumite lucruri de pe acest site sunt exagerate rau iar idiotzi care se sinucid nu se pot numi oameni. Fa o diferentza de sex pe accest site, se vede ca barbati incearca sa gaseasca soluti iar femeile nu. Iar suferintza fostei mele o sa fie amplificata daca eu ma duc sambata la ziua cuiva cu alta fata |
Quote:
|
Quote:
|
o sa iti acorde sansa..dar va cauta ceva prin care sa gresesti ! ( cel putin eu asa am patit !) .. sfatul meu: incearca sa fi de acord cu ea in tot ce zice ( chiar daca nu are dreptate nu te contrazice .. faci prostu ), o faci sa se simta apreciata, dupa ce iti da sansa, ii oferi un trandafir! si ii spui ca nu poti sta fara ea ca o iubesti nespus de mult ! ( la mine a mers faza cu trandafiru in gura.. bine k fac dansuri profesionale si m-a ajutat si un tango :D ) .. incerci sa o atragi spre tine! asta daca o iubesti si o vrei inapoi.. daca nu screw her.. get another one :D
|
Sfatul meu: Next!!!
Lumea e plina de femei care asteapta acea floare si care stiu sa o aprecieze. |
Quote:
|
Quote:
|
ba parca nu mai sunt barbati in lumea asta ma ! mor cand citesc...parca ai fi la prima iubire...sau chira asa e? :) ce draq baga-ti ...ceva si gata NEXT 2 sapt 1 luna pac pac next si tot asa ...dupa o rel serioasa ai nevoie de relatii scurte distractive ...treci ca ratza prin apa si fii distrat ...ca si cum lumea ar fi a ta ..ti-am zis mergi la modul MI SE RUPE si o sa fie f ok ! iar cand o sa apara aia care va merita va sta singurica langa tine fara sa faci u tot felul de prostii ..... SASHA am dreptate nu? ;))
|
Quote:
|
te contrazic dolb....tuning are mare dreptate.....si o stiu din propria experienta...asa k :-$
|
pai vezi singur ai zis " nu gasesc una pe placul meu" frate la combinatii mici de chestie acolo nu tre sa iti placa ...e de ajuns sa fie fata " buna " si gata ! asta e chetsia sa nu-ti placa ca daca iti palce e clar ca n-o lasi :))) e cu shusta chestia asta .... trebuie ceva capsor ! si in orice chestie tre sa fii si RAU nu doar BUN ;)
|
pfff ma bucur k makr tuning e de aceasi parere cu mine.....
|
Quote:
|
Quote:
Asta este ultima incercare de a fi cu ea daca nu merge o sa renuntz dar macar o sa renuntz fara regrete ca nu am incercat. Am fost si primu la ea si eu am parasit-o dupa toata faza asta de impacare nici ea nu o sa mai aiba ce sa imi reproseze vreodata. Si vreau sa va multumesc la totzi ca ma ajutatzi si ca ma si intzelegetzi |
asta spuneam si eo....egeaba vb noi acum si iti dam sfaturi si etc....u tot faci ce crezi de cuvinta si ce crezi k e mai bine...(app nu`s baiat , in kzul in kre nu ti`ai dat seama;) )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
doamne mama .....si cine draq e vinovat ca tu cheltui bani pe ele ma? =))) doar TU ;) ti-am zis si repet la treaba asta trebuie ceva capsor si asta nu se invata de la unu de la altu..ci singur sau e un fel de har de la Dzeu sa poti tine in frau multe chestii ! eu spre ex cum naiba reusesc sa agat,sa ma am bine mai cu toate,etc etc si fara masina si fara club ? simplu ...stiu sa ma port,vorbesc..stiu sa fiu si curv@ cand trebuie stiu sa si alint sa spun exact ce ar vrea ea sa auda ...etc etc .... daca sasha care e fata mi-a dat dreptate ia exemplu ca mai toate sunt la fel intr-un moment ... si SUB inchis din partea mea ca tu o tii pe a ta nu vrei sa inveti nik
|
Quote:
|
pai ce crezi ca eu o caut ? eu doar ma port cum trebuie si vine singurica ... adica ma refer ac incep eu ii arat drumul dupa care daca e interesata se descurca ! si eu ce am avut cu destule am ramas la fel ca inainte amici pt ca la o varsta deja cunosti niste limite etc etc .... dar ghici ce exact cu aia speciala care zici tu nu mai VB ...nasol nu? asa ca mai bine cum spun eu parerea mea ! si asa voi face de acum inainte cativa ani ca nu-mi trebuie :)
|
dolb...hai sa incheiem subiectu pt k ....topicu este despre cum sa uiti persoana......nu despre ce vb noi.....asa k mai bine ne orientam la subiect....k ne`a a juns offtopicu ok??tuning cre`ca e de acord cu mine...
|
ooooo se infiripa ceva Tulcea - TgJiu ;)
|
pfffff ...se tot infiripa in fiecare zi cate ceva....targoviste - tg jiu ieri....azi tulcea - tg jiu...maine ...???
|
Quote:
Sunt liber maine seara intre 8.30 si 9.00 :D |
loool, vroiam si eu sa-ti propun ceva cu buc...vad k nu sunt sg :lol:
oricum, iti dai seama k (virgula) capitalei trebuie sa-i acorzi mai multa atentie :-P |
va avea cu ct...ma mut in weekend ! =)))
|
=))))) sau cine stie....k m`au mutat din oras in oras....hai mai ziceti....k ma duc des pe la tm..nu`mi gasiti unu si pe acolo....doamneeeeee
|
Chiar ca nu treci si prin capitala as fi curios de singura fata care intzelege baietzi la anumite faze. Iar faza cu materialistele eu nu am iesit niciodata cu una disperata de bani sa nu reusesc ceva cu ea (una ma intrebat odata cum ar fi sa imi poarte copilu) itzi piere tot chefu dupa ce dai la ele odata si scoate o perla la sfarsit in loc sa te lase in pace. Iar in legatura cu alte fete si eu prefer acum sa fiu amic insa multe gresesc semnele si te trezesti ca vine una la tine si vrea sa fie cu tine si se alege prafu de orice prietenie.
|
oricum Sasha are prieten asa ca nu va mai faceti voi griji ;) right girl ? :D
|
@acer poi vezi k eo`s de aia pretentioasaaaa la mine sa vii cu flori alea alea...=))))))))))))))))
@dolb da de ce ma dai u rpd de gol....hmmmmm imi strici combinatiile pe aici!!! |
Quote:
|
Iar dc e vre-o sansa sa ne intalnim vreodata itzi promit ca itzi cumpar un buchet mare de flori :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning