![]() |
..... si tipa sa fie lesbi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
da bah danutz...de ce tot vrei sa mergi cu nuiu in masina :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
ma...pai cu altcineva nu am cu cine...... si blonda de joi seara era cu masina ei:D :D :twisted: |
Pentru tipu cu renou 8 sau 11 aka alb.
1:la 5 mi-ai taiat calea sub podu din marasti 2: n-ai lasat-o pe doamna de la trecerea de pietoni sa treaca 3: te -ai bagat ca ... slalom printre masini, pentru 3 secunde castigate pana unde era mcamionu blocat era sa rupi 2 oglinzi. 4: n-ai avut pic de rabdare sa stai in coloana o trebuit sa treci pe partea ailalta ti-o spun prieteneste, dc eRAM in lateralu tau cand te-ai bagat iar pe banda principala(erai cred ca fix la alea de la ise, intgre alee si bariera, aia pot s-o spun sigur) eu nu te lasam sa intri, sincer ma, si eu umblu cam anormal, da...tu ai batut recordurile la incalcari de reguli de circulatie, pe o distanta asa scurta, nu o lua in nume de rau da era in spatele tau si ...ioi...nevasta era sa faca spume cand te-o vazut cum mergi, vezi numa sa nu o patesti o data dupa cum conduci, in rest numa bine |
ce sa-i faci .. asa se intampla cand te mananca in talpa .. si atunci te scarpini ..... :wink:
|
sandy bell :lol: :lol: :lol:
|
adica tu erai cu nova galbena ? sau cum ... ? poi ma grabeam shi eu si cunosc zona aia ... de aia imi mai permit si eu, si aia de la trecere era f nehotarata nici n'o apucat sa calce de pe trotuar, iar oglinzile alea ... mai era cel putzin un juma de metru pana la ele ... shapei ala cu tiru sa ma :censored:
da ma ... parca tu ziceai ca te'ai dat peste cap nu ? ... si apropo ... ii 9 |
trebe neaparat sa ma apuc de conversia GTT ca vad ca n-am rival :lol: :lol: 8)
|
auzi zandere..deja ai dusmani... :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Am primit azi un mail foarte interesant, niste radare pe DN1 ca dincolo.... fara politie , doar un stalp care-ti face poza :? in Puchenii mari
pt sandrei si zander: D I E S E L P O W E R :D :D :D :D :D :D |
lasa lasa....o sa am si eu ocazia cat de curand sa strig dupa tine NISMO POWER....DA DIN FATA TA CU VREO 5 MASINI :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
|
lasa lasa ... adica asta inseamna ca ma provoci sau cum ? :lol:
|
????/ EU PE TINE ?????? NU DE CE???? NU TI-AM DEMONSTRAT CA NU POTI ??? 8) :lol: :lol: VB CU VIMU...CA ASA O SA STRIG DUPA EL.
|
ba ... tu iar te baji la creatzie ?
stai si tu pa curu tau ca nu o vb nimeni cu tine, rpd sari si tu in sus ... lasa ca bag io ceva sub capota si te fac ... sau daca nu bag ceva la tine sub capota si te fac :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) bagi 2 castori si 2 soricei ??? :lol: :lol: :lol:
|
ma rog, din spate se vedea ca abea abea sa le rupi, la tir eram in dreata ta, avea o dacie 1300 alba :p de as fi avut nova era deja departe :D
|
deci yo nu intzeleg care ii shtou...acuma va certati ca zanderu conduce mai agresiv??? bravo lui..iti dau nr de tel al lui si il suni sa ii zici..nu tot pe forum de-ampoolea...sa faci posturi de parca castigi la loterie
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: castigi la loterie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
.. e sectiune de chat .. lasati loteria si omu in pace :wink:
se mira si el de ce poate face o masina buna in mana unui om cu experientza .. (si tupeu) :twisted: |
AI DORMIT BINE AZI-NOAPTE EAGLE?? :lol: :lol: :lol:
|
m-am tot intors de pe o parte pe alta!!!! :P
|
Nu se mai inscrie nimeni pe lista oglinzii mele ????
In seara asta NUI-u inceraca sa vada daca mai incape la mine in oglinda :D :D ca-s tare multi :lol: :lol: 8) :lol: 8) DIESEL POWER ca vine update-u sapt asta :lol: :lol: |
hai ma lauda-te :(
juma de bot :lol: cand am revansa??? |
vine si JAPAN power sapt viit... :lol: :lol: :lol:
|
Japan ..cu castori si soricei!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
NUI ... oricand ai revansa 8) si nu conteaza cu cat te-am facut, puteam fi la un milimetru sau la 5 Km... castigu i-mi apartine... pana ma faci , candva cand o sa ai vreo 200cp :lol:
Astept Japan power sa vad ce poate... sunt curios |
atunci asjteapta mult si bine 8)
|
ma zander....tu chiar vrei sa iti mai dau fum odata?? ca deja tot t mananca palma ...du-te si tu da-te la barcutze :shrug_no:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
am sters ce am scris pt ca daca ar fi citit zanderu se prapadea pe el de ras!!! :lol: :lol: :lol: :lol: sau nu :P
|
facem un 3 din 5? :lol:
si ai dreptate castigu-i castig :wink: |
La 3 dinb 5 i-mi prajesc ambreiaju ca si asa nu o mai duce mult. Ca sa nu mai zic de frane..... sti tu
|
Re:
Quote:
|
deci ramane una si buna??? :lol:
nu io-s de vina ca meri fier pe fier si te miri de ce iti scot frenele scantei :lol: :lol: |
Lasa ca mi-am cumparat deja placute si distributie noua ca sa nu mai am probleme..... ambreiaju i-l las sa mai astepte ca nu-i asa grav
|
bai sa moara veta....atatea topicuri am sters...atatea posturi am sters...si tot pe locu unu suntem dintre orase 8)
|
Re:
Quote:
|
pai constanta are 7349 si cluj 7172 si....numa cate topicuri si posturi INUTILE am sters eu ohooo :lol:
|
nu vorbeam de posturi...
|
... our time will come :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning