![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
|
tu faci colectie de posturi sau doar iti place sa te bagi in seama??:???:
nu stii, nu te baga te rog...lasa sa rsp cineva care a auzit si poate da un sfat ;) |
eu am un v3 RAZR, nu e destept dar e frumos, desi pare fragil e foarte rezistent si sunt multumit de el
|
Quote:
P.S. Nokia powah :D |
man eu nu prea te-as sfatui sa-ti iei .
dak vrei model dala mai bine iti iei un nokia dala bricheta e in jura de 3.5-4mil. Si e NOKIA. Aronel e cam bagator de seama si foame de posturi, are decat 1 luna si are 400 posturi aproape;) ;) |
[QUOTE=Red_D()g;735355Aronel e cam bagator de seama si foame de posturi, are decat 1 luna si are 400 posturi aproape;) ;)[/QUOTE]
Merci Red_dog .. sunt in crestere si mie foame .. mi-am dat si eu cu parerea am zis k nu am auzit ... are ceva /:) ? Oricum idea ta cu Nokia 7280 e ff.buna Imi cer scuze ca v-am suparat .. si sa stiti ca nu sunt in foame de posturi chiar dak nu credeti .. Peace:peace: |
1 Attachment(s)
UITE AKUM EU N-AM NIMIC CU U
dar asa sa vada lumea,n-am facut-o intetionat i-am aratat-o cuiva. Doar in 12 ore |
Lasati cearta...!!!
NU iti recomand sub NICI o forma 7280... Ii tine bateria 2 zile daca nu vb!!! Deci o zi sau mai putin in regim de folosire normal... Adica de telefon!!! Si nu e ca aveam eu telefon prost! Asa e el, din fabrica... Nu am auzit pe nimeni sa se bucure de privilegiul de a avea o autonomie mai lunga la acest model! 7380 a mai evoluat... la 3 zile...!!! |
pey am un amarat d motorola L2 pe orange si un V3 pe cosmote ,km atata !!!
|
Quote:
|
ce mama lu dracu de telefon e ala din videoclipurile Fergie - fergielicious si in vait a minute de la pussycat dolls?? ala care se da in lateral slideul....sau e mp3 player? :???:
|
Quote:
|
am ajuns la nokia 1112.. :D
|
eu am un Samsung D600 de vreo 6 luni
http://www.samsung.ru/off-line/produ...0/d600-b-b.gif |
eu am un samsung e810 si mai nou un samsung x160
|
Quote:
|
daca te referi la asta...sorry....nu e :( http://www.mobilewhack.com/samsung-f...-smart-slider/
|
:| da... m-am uitat iar la videoclip... dar au acelasi sistem... anyway... eu bag mana in foc ca e telefon si nu mp3... :)
|
Quote:
sry...era prea frumos ca sa fie si telefon;) |
mda... m-am ars... !!!!!
dar e prea adevaraaaaaat!!!! :D |
Momentan SPV C600 de la Orange. Sper la un Apple iPhone cand o sa apara si la noi.
|
Nu am apucat sa cites tot topicul,asa ca sorry daca s-a mai vb despre asta.
Are cineva N70? Ce parere aveti de tel? E bun de ceva?Are probleme..? |
Quote:
|
:chainsaw: :chainsaw: sal everyone....na am vazt si eu topicul...si am si eu un sonyericsson p915....multumit de el.....il folosesc k mp3 player,in auto...k noroc cu aux..din cd player si are calitate la sunet mai buna de cat maj cd player urilor...peace:headfones
|
lg u8130..mp3..3g...camera habar nu am ce natie e:D..-
|
sal la toata lumea.....am ramas fara tel o dulceata de nokia 6680...acu am un samsung d 500 cred de ala negru cu slide/////oooofffff
|
Eu am un 6610i (ala cu camera)negru
|
eu am un sn j100i super multumit sunt de el
tine bateria intre 5 si 7 zile |
un nokia 6230 :D :)
|
lg kg 800 si un 6310i
|
p910...trec in curand la p990
|
sony ericsson v630i shi un nokia 2600... iar ai mei au un 3410 un 3310 shi doua 1100...
|
Buna... poate sa ma ajute si pe mine cineva in legatura cu un SonyEricsson K300i?
|
Nokia 8800 , Nokia N80 & Nokia 6310 ! :D
|
Quote:
|
am trecut in sfarsit de la sony ericsson k700i ... la Samsung D500 & sony ericsson w810i
|
Sonykel, pai vreau si eu sa stiu cu ce program se poate debloca un SonyEricsson K300i de pe Vodafone?
|
am si eu o intreabare: am un 6680 nokia, stiti careva cu ce program se pune LOCKED la sms-uri?? :sad:
|
Quote:
|
Sony V630i de juma de zi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning