Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

AdiNX 12-09-07 22:57

Re: Need for Speed: Pro Street

parerea mea si a multora e ca EA a dat-o in bara cu NFSC.. poate vor sa se revanseze cu ProStreet.. dar daca nu isi scot profitul pe care si-l doresc, fii sigur ca e cineva mai luminat la creieras pe acolo care o sa zica: "let's find out what our players really want... maybe they're tired of arcade racing" "so what are you saying, bob? do you think we must create a... a... a SIMULATOR? wouldn't that be too hard to play?"
pana cand iubitii nostri developeri nu se trezesc la realitate, ori vazand ce vrea gamerul de rand, ori pierzand multi bani, Need for Speed = Arcade... "this year we've managed to..." "what's new in ProStreet is..." bla-bla-bla, yabbidi-yabbidi-yabbidi... wake up and smell the coffee!

stefanb 12-09-07 23:25

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1096887)
what are you saying, bob? do you think we must create a... a... a SIMULATOR?

sa te`auda cineva... bob ala e prost daca n`a raspuns YES pan`acu :D se cam stie ce vor adevaratii fani :D

AdiNX 13-09-07 00:12

e 13 septembrie... inca 48 de zile pana la lansare, deci demo-ul trebuie sa apara in curand... dar cand? ca nimeni nu zice nimic din pacate... pana si emoticonu asta cred ca stie mai multe decat noi in momentul de fata ->:rolleyes2
zisesem cu ceva pagini in urma, sa vb despre demo... faceti o comparatie intre cum credeti ca va fi si cum ati vrea voi sa fie ;)

Raz6633 13-09-07 01:32

daca nfs... ar fi fost un pic mai accesibil pt volanul meu.... pai cred ca n-as juca altceva.... uite LASR, acolo cum a fost posibil... sa faca un simulator, cu street racing?

wlady 13-09-07 08:23

Ok, cum au mai spussi alti, de la demo vreau doar o demonstratie a gameplayului, nu a tuningului ! Sa-mi dea 2 masini deja tunate de ei, cateva trackuri si sunt multumit ! Sa speram ca va fi mai catre sim ( macar gen TDU ) .

TR_00_ANN 13-09-07 23:38

yo unul fierb de nerabdare....sa apara odata k sa-l joc

Raz6633 13-09-07 23:48

Fierbi atat de mult, pt o dezamagire ? :P felicitarile mele

Scuzati-mi double post, adinx poate imi faci un merge.... sa nu credeti ca sunt negativist, si anti seria nfs.... de la underground 1 incoace, am asteptat cu nerabdare precum toti, aparitia, urmatorului joc, asteptand secundele acelea importante, etc.. dar de fiecare data cand speram ca jocul o sa fie 'altfel' am luat plasa... si de aceea m-am obisnuit cu ideea, iar NFS Carbon a pus capac, complet. S-au prevalat de faptu ca fizica se va schimba, etc etc, dar n-au facut altceva decat sa faca jocu mai arcade. Din punct de vedere realism, Underground 1 a fost cel mai real, chit ca avea fizica, pe care o avea 300+ la ora in viraje, dar nos-ul era real, ill foloseai si gata... nu ca in restu jocurilor, se reincarca.... wtf ?!?!! Sa-mi zica si mie cineva care si-a montat nos pe masina, in zilele noastre, cand cum, i se reincarca nos-ul.... poate... i se reincarca, dar la statia de reincarcat.. si nici decum din cauza vitezei.
Anyway, cum ziceam, mi-am luat tzeapa de atatea ori, incat realmente, nu mai am chef... evident o sa-l joc, o sa-l termin intr-o zi. si dupaia la gunoi cu el.

AdiNX: ti-am dat merge :)

AdiNX 14-09-07 00:16

si eu simt acelasi lucru ca razvan.. eh.. in mare parte
NFSMW nu prea mi-a placut de prima data cand am vazut poze pe net cu el, pt ca eram obisnuit cu NFSU2's nighttime racing.. anyhoo, dupa cum stiti, am facut atata publicitate la NFSC incat oricine ar fi crezut ca as fi fost platit pt asta (:lol:), si am avut parte de o mare dezamagire desigur (recunosc ca nici nu am terminat jocul).. din cate vad pana acum in filmuletele de pe net, stiu ca o sa joc NFSPS pentru cursele de drag, asta e sigur, si pentru faptul ca are cateva masini pe care le indragesc si abia astept sa le "conduc"
daca totusi electronic arts face din NFSPS un joc care sa nu mai fie (exagerat de mult) pe stilul vechi (arcade), o sa aiba tot respectul meu, si daca ruleaza bine pe pc-u meu, poate chiar il cumpar..
pana la lansare insa mai raman 47 de zile, timp in care vom tot ciripi pe forum si ne vom exprima dorintele degeaba..
o seara buna la toti, io ma duc la culcare
PS: dau moca dvdu cu NFSC.. care-si face drum prin ct sau e din ct sa-mi dea pm :)

hyper93 14-09-07 11:58

poate acest filmuletz va face sa va razganditi

http://www.nfsplanet.com/nfsps_movies.php?lang=eng

2fast4u_DK 14-09-07 12:04

Va avea si civic :X ....poate pana la urma nu va fi chiar asa de nereusit :D

AdiNX 14-09-07 12:38

what is this? in stores november 2007? s-a schimbat cumva data de lansare? nu mai e pe 31 octombrie?

edit: vad ca au facut modificari la site-ul oficial, dar incarca foarte greu :|

PizziRG 14-09-07 12:42

Majoritatea aveti dreptate: nfs trece din arcade in si mai arcade. daca ar tine cont cei de acolo (de la EA) macar de cateva din cererile cumparatorilor atunci am avea un joc mult mai bun pe piata, dar se pare ca ei fac research in propria companie. jalnic. strict privind jocul, din ceea ce am vazut prin filmulete: prostreet o sa ne umple de fum, la propriu. niciodata nu am vazut un fum atat de gros scos in drift mode.

boy_wonder 14-09-07 12:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1099708)
what is this? in stores november 2007? s-a schimbat cumva data de lansare? nu mai e pe 31 octombrie?

edit: vad ca au facut modificari la site-ul oficial, dar incarca foarte greu :|

nu s-a schimbat data de lansare.. poate ai dat sa intre pe vreun site din Europa..
uite un prt. sc. dupa site-ul pt. SUA & Canada..

AdiNX 14-09-07 13:06

da, am observat si eu, doar ca in filmuletul dat de hyper apare IN STORES NOVEMBER 2007.. ma gandesc ca le-a fost mai usor sa scrie asa, din cauza unor probabile intarzieri de livrare in magazine..
still waiting to get my hands on that demo :)

Raz6633 14-09-07 13:56

Pai da.. ia gandeste-te logic, 31octombrie, se lanseaza(adica pleaca de la compania care publica jocul) dar pana ajunge in magazinele IT de la tzara dureaza... deci in stores november, chiar daca pe 31 e lansat. Oricum noi toti ill vom downloada, deci ill vom avea pe 30 oct

Oxide 14-09-07 14:16

Okay , un lucru m-a lasat placut impresionat : damage-ul pe care-l 'acumulezi' in prima cursa il vei avea si in a 2-a cursa (din cate am inteles). :D

Eu zic ca jocul e foarte reusit la capitolul grafica/efecte ( btw , am vazut cum a zburat un spoiler in noul video , nu mai retin in ce minut ).Nu ne ramane decat sa asteptam sa fie lansat , il downloadam ( cumparam pentru moderatori :lol:) si sa vedem cum sta la capitolul HANDLING.Oricum il voi termina , si de e PRAF , dar dupa cum a spus si Razvan : dupa aceea trece la cosul de gunoi ! ;)

PS:Sper sa fie cat mai bun jocul , sa avem ce juca. :dance:

Cobra2007 14-09-07 14:18

si mai realist ar fi fost daca puteai sa faci damage si la Imprejurari cum se intampla si in realitate in cursele F1 sau Nascar...dar banuiesc ca ar fi consumat prea multe resurse:???:

AdiNX 14-09-07 14:26

mda.. sa scapi masina de sub control la plecare la drag, si sa rupi semaforu si sa se anuleze ziua.. si toti sa-ti arunce cu pietre in masina :lol:
@oxide: poti downloada jocul si legal, de pe ea downloader (ceva de genu..)

lucky.2k5 14-09-07 15:24

am si eu o nelamurire: daca busesti masina, trebuie sa o repari tu sau se repara "singura"?

AdiNX 14-09-07 15:51

hmm... cred ca trebuie sa platesti niste preturi exorbitante ca sa iti repari masina inainte de fiecare cursa... asa ca e mai bine sa ai grija de ea si sa nu sari de pe sosea sau sa o lovesti... o repari numai cand e grav avariata la partile vitale, nu la caroserie

Pion33r 14-09-07 15:55

cea mai simpla modalitate de a scapa de reparati etc ... dai RESTART:lol: :lol: :lol: :lol:
simplu nu ?

AdiNX 14-09-07 16:02

da' si de la atatea restarturi o sa iti f**i tot windowsu, ca nu o sa ai optiune sa reincerci cursa... macar cu asta sa zici ca e simulator, nu? :lol:

Raz6633 14-09-07 16:13

Da chiar bine pus adinx..... asta mi-ar place sa vad... curse in care nu poti da RESTART..... ai bushit-o s-a dus... next time.

stefanb 14-09-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1100426)
Da chiar bine pus adinx..... asta mi-ar place sa vad... curse in care nu poti da RESTART..... ai bushit-o s-a dus... next time.

eh, daca vrei restart la cursa.. se gasesc metode.. :P cel putin cu "three finger salute" si tot se face, teoretic.. am intalnit jocuri in care asta era imposibil.. se salva un fisier, la inceputu cursei, apoi unu la final.. daca .. restartai computeru sa zicem.. cursa aia era.. "pierduta" :D
sper totusi sa nu dezamageasca. se poate si non`lfs :P. uite`te la lasr.. macar asa sa fie.

lucky.2k5 17-09-07 22:42

nu a mai aparut mnimic nou in legatura cu jocu?

Raz6633 18-09-07 11:04

EA se chinuie sa iasa la suprafata, de la atatea emailuri negative, primite, de la fanii care au vz filmuletele si eu ramas dezamagiti :P (just kidding)
Parerea mea, e sa nu va asteptati la cine stie ce, pana pe 31oct cand oficial apare

ra2 18-09-07 22:40

am vazut ca dak dai restart la cursa si inainte ai intrat in ceva si ai belito...masina e cum ca inainte sa intrii in cursa

master_tuner 01 21-09-07 10:46

Ar trebui sa faca ca cei de la techland cu xpand rally :la inceputul carierei sa ti alegi modul de joc arcade sau simulator

M-Pwr 21-09-07 13:34

abea astept si eu jocul ... AdiNX daca gasesti demo-ul te rog posteaza si tu unde poate fi gasit sau chiar link cu el ( cred ca am scris degeaba ca sigur faceai asta :P ). Eu urmaresc site-ul pro street zilnic ... dau search pe gugle ... sa vad cand apare demo ...

boy_wonder 21-09-07 14:50

5 Attachment(s)
new photos :arrow:

2fast4u_DK 21-09-07 20:09

Cat de mijto arata grafica......poate o sa fie mai mijto jocul dekt kredem noi :D

Cobra2007 21-09-07 20:24

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1112254)
Cat de mijto arata grafica......poate o sa fie mai mijto jocul dekt kredem noi :D

sa speram ca asa va fi...dar trebuie sa facem si noi un upgrade la pc daca vrem sa se miste cum trebuie:D

2fast4u_DK 21-09-07 20:25

:D......asa e........da io am scapat :D peste vreun an , 2 mai pun ceva pe el :D

hyper93 22-09-07 10:30

S-ar putea sa ceara mai putin decat credeam noi

Pion33r 22-09-07 11:23

6 Attachment(s)
ceva poze 8) 8) :twisted:

master_tuner 01 22-09-07 11:36

tot trebuie vreo 1gb de ram ca sa merga cat de cat bine :???:

Cobra2007 22-09-07 13:31

Quote:

Originally Posted by master_tuner 01 (Post 1113111)
tot trebuie vreo 1gb de ram ca sa merga cat de cat bine :???:

hmm eu sper la 768 ai mei sa mearga :D

AdiNX 22-09-07 13:35

daca merge ca TDU, eu sunt foarte multumit.. de fapt.. astazi ma simt foarte norocos.. :lol:

M-Pwr 22-09-07 15:51

cum adica te simti norocos ? ? rami ceva sau ai auzit de vreun demo ...

AdiNX 22-09-07 15:58

daca iti zic ca detin o zana nu ma crezi.. referitor la rami, sunt aceiasi rami ca acum 2 ani, cat despre demo, stiu unde o sa apara, dar nu si data exacta la care o sa apara.. sper doar sa fie cat mai devreme

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning