![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
p.s. arunca telefonul ala:lol: te-am cautat ieri de 4 ori si degeaba, nu esti de incredere[-( (joke) |
Ce culoare va fi la exterior?
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Eu sper la un gri.
|
Quote:
|
Chiar nu o vad gri :sad: nu e culoare de o sportiva clasica. si mai ales ceva metalizat
|
eu zic sa-i pastrezi culoare originala
|
Quote:
|
Hai cu banii si va fi ca in poza imediat.:lol:
Kiki o vopsit compartimentul motor.;) |
3 Attachment(s)
Decizia de a o face gri a fost luata. O sa vedem la gata daca m-am inselat sau nu in privinta culorii, care cu greu am facut rost de cod;), pana acolo un strat de insonorizant sa nu se auda motoru' asa tare:lol:
|
Foarte frumos lucrat !
Ce ii lipseste caroseriei este un "seam weld", mici suduri la toate incheieturile. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:y...ing/b6.jpg&t=1 https://i10.photobucket.com/albums/a1...g?t=1244499403 |
Daca o faceam numai pentru competitii automobilistice, as faceam dar, asa nu are rost, si oricat ai suda caroseria de dacie se rupe langa sudura + ca cresc si punctele din care poate aparea rugina;)
|
Compartimentul motor va fi lasat asa poros? Sau va fi slefuit si facut fin la atingere?
Felicitari pentru progresele facute, de invidiat caroseria aia:D |
4 Attachment(s)
Asa va ramane;)
Si inca cateva poze, cu bara fata noua de pe vremuri:D |
Quote:
Deci, ori bare de 1300 si faruri de 1300, ori bare de 1310 si 4 faruri..pe spate va fi mai complicat...ca si acolo nu se pupa bine bara de 1310 cu triple mici..:idea::rolleyes2 Ideea cu acea nuanta de gri mi se pare f inspirata...era o sportiva cu aprox. aceeasi culoare si cu jante cu miez auriu si se imbinau perfect8) Spor la treaba in continuare si rabdare/bani sa fie:-) |
Sau oricare dintre cele doua set-up-uri si fara bari:lol: sincer sa fiu asa vad masina asta, fara bari, ca pana la urma e o sportiva, daca era o clasica mergeau bari frumoase cromate, dar asa, e sport nu prea se imbina cu clasicul unei 1300
|
ar da foarte bine fara bari, dar e la alegerea ta si zic ca da mai bine cu 4 faruri. :)
pui te rog poze cu acea bara dintre oale sa imi dau si eu seama ce ai facut acolo. :)) |
ai mai putea in ceea ce priveste barile sa le modifici suportii si sa le apropii de tot de caroserie sa fie vopsite in aceeasi culoare. asa nu ai probleme nici la rar ca nu scrie nicaieri la ce distanta trebuie sa fie barile de caroserie.
|
Quote:
Quote:
|
@ Nastase Bogdan - Cea mai plauzibila combinatie dupa mine, pe fata bara neagra putin mai apropiata de caroserie, 4 faruri si pe spate fara bara:-), sper terminam caroseria s-o pun pe roti, ca dupa ce o vad in garaj mai pot face una alta pana la gata:???:
@ b08ygs - Dap, nu prea merg barele cromate pe ea;) @ Sergiu-NFS - Vezi ca sunt ceva poze cu toate elementele componente ale barei si iti poti da seama. @ k4r4 - Corect :D @ mikkai - Da, aia e bara, ca a mea era putin sifonata in partea stanga, iar cu una de firma lu' peste am luat teapa (nu da nici la gauri si nici nu urmeaza curbura botului), si daca tot era cu pistolu cu grund am curatat-o si am grunduit-o:-) |
Incearca sa apropi foarte mult bara aia de fusta si fai cateva poze:D ii pui flapsuri la bara, sau o lasi fara?
Masina va avea proiectoare? |
Inca un pic si e gata partea grea (caroseria) :D spor la treaba :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si a sosit si vopseaua luata de la VW de pe modele din 2010:-) |
O sa iasa sportiva aia.....ceva mirific..:D
Bafta cu ea..ai grija la detalii,finisaje etc;) spor la treaba :lol: |
vopseaua banuiesc ca este pe baza de apa...ai mare grija la pregatire si cel mai important...cuptor !
|
A grăit meşterul REN-u :lol::lol::lol:
Spor la tunat acolo ! |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pana una alta pe dedesubt, a fost dat cu autovapant si urmeaza un strat de mastic pulverizabil:D, mai nou lucrarea se desfasoare sub cortul de asistenta... |
Grila stergatoare frantuzeasca cu umflaturi pt stropitori.. frumos si practic ! :)
|
Piese de origine de prin remat-uri:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Esti de-a dreptu enervant cata rabdare ai si si mai enervant din iasa de acolo :lol: (glumeam)
Nu stiu, poate sunt eu nebun, dar asa ma bucur cand vad ca mai sunt si oameni ca tine care investesc pasiune in niste fiare fara valoare. Stiu, sunt multi care o sa-ti spuna sau poate ti-au spus deja ca de banii care i-ai bagat in masina iti cumparai o "pisicutza" foarte frumoasa, dar care arata ca restu 5 care sunt langa tine la semafor :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poate nu s-a remarcat un amanunt important;), sportiva a fost facuta pt. a inlocui oricand ochelari sport cu cei simpli precum si grila, pt.mai multe detalii veniti la cortul de asistena care daca nu s-a remarcat si el este tot verde cu alb . Si comisia..................:lol:;), mai lasa dracului pozele si hai ca avem de lucru sa dam cu Hubba Bubba pe sportiva.:lol:
|
3 Attachment(s)
@ Cosmin-SNR - Corect
@ tm86srg - Pai cand te enervezi prea tare lasi dracu fiarele si iei pauza ca altfel o iei razna:D, iar cand eram mic am modificat si bicicleta dupa care a urmat un scuter care a fost "tunat", acum de ce sa fiu ca restul lumi? Iar cei cu pisicile si mk3 isi vor intoarce capele dupa un "jaf" de dacie:-) A fost dat si cu "decorativa" :lol: adica masticul pelverizabil;) urmeaza un ultim strat de vopsea... |
Intrebari:
1. cata cantitate de mastic pulverizabil a inghitit masina? 2. cat te-a costat masca fata? Asa ceva ma intereseaza si pe mine pentru aia mica. |
Quote:
|
Foarte frumos lucrat, numai pacat ca ai folosit autovapant :( Trebuia sa pui si tu teroson de calitate :D E mult mai bin. in orice caz, e foarte bun masticul pulverizabil. Spor la treaba in continuare :D
|
1 Attachment(s)
Deci incarcat 4l de mastic. Asta e masca la care ma refer. La mine se vede clar ca trebuie inlocuita.
|
Quote:
P.S: Calin Te rog sa ma scuzi ca am facut off-topic ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning