Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 13-05-07 09:06

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Si se mai iese la gratar?

Kallissto 13-05-07 09:12

Have no idea....:rolleyes2 :cry: ....n-am auzit ..nimic...habar n-am..probabil inca nu s-a trezit lumea...Eu cred ca ar trebui sa mai asteptam pana pe la 1..sa vedem cum e vremea...ca nah..ieri a mai plouat...pe la pranz..soo.mai bine sa vedem cum e afara...

CRyS` 13-05-07 09:30

Ti`am dat un buzz pe YM...dar nu ai raspuns :)

Kallissto 13-05-07 09:33

Pai daca ti-am raspuns pe forum oare de ce nu ti-am raspuns pe YM....dohhh:idea:

CRyS` 13-05-07 09:37

Pt ca ti`am dat buzzz inainte sa raspunzi tu pe forum ;)

Kallissto 13-05-07 09:39

Omg....fiintzo..ti-am raspuns pe forum pt ca nu stau pe mess :)) esti ***ere,ti-am rapsuns unde am vazut ca mi te-ai adresat...nu aveam cum sa-ti raspund unde n-am vazut mesaj de la u....asa ca nu aveam de unde sa stiu ora exacta la care mi-ai dat tu buzz..sau mesaj pe mess :!: :D esti belea crys

CRyS` 13-05-07 09:43

Inca dorm ... asa ca intelege :)

da di ci nu esti pi mess????????? :)

slip 13-05-07 12:47

we da voi alta treaba nu aveti? e mai usor de folosit mesu.. so go there... lasati posturile libere :D sa mai scrie si altii..
de gratar nu a mai zis nimeni nimic.. abia acum am primit si eu mesaj de la crys k e cu XEX pe bucium.. pana mea.. io nici nu m-am trezit bine.. am stat az noapte sa spal motoru si eram terminat.. dar sunt binedispus..si merge un gratarel :D
dak vine cineva in scurt timp cu o propunere sau un program ..bine...dak nu..asta e... oricum se face ceva :D

bafta

djandrey23 13-05-07 13:12

1 Attachment(s)
Salutari!

Sunt cam nou pe aici si am facut un topic pe forum la "Masini & Tuning > Masini - Tuning - Masina mea > VOLKSWAGEN". Am un VW Transporter Verde cu dunga neagra pe botic ;) , si vreau sa`i pun niste inele la ceasurile de bord , ma puteti ajuta cu un magazin , un link , un sfat... ceasurile de bord sunt exact ca la Golf IV ! (PS: Scuze dak am postat unde nu trebuie dar rog sa`mi dati si mie 1-2-3-4 sfaturi :???: ) Multumesc frumos!
YM:djandrey23

is 03 nba 13-05-07 13:56

Incearca in pacurari la Augsburg sau la id [email protected]a

djandrey23 13-05-07 14:10

ms frumos , am sa incerc mai diseara ca plec la un gratarel ;)) dak ma vedeti cu Van`u dati un claxon ceva , un flash ;)) , Duminica placuta !

CRyS` 13-05-07 18:23

Eu abia am ajuns de la iarba verde!.Intradevar am fost cu Razcan XEX... I`am dat si lui SLP sms... dar...nah ... El acuma s`a dus ... Eu`s deja rupt...

CoCaine 13-05-07 20:04

Lumea este ocupata,fiecare ne gasim cate ceva de facut..Trebuie puse la contributie bibilicile astea sa iasa ceva frumos,sezonul masinilor frumoase e pe incepute,dar pana atunci trebuie planificat in detaliu totul..Asa ca fac apel la voi,familia 4Tuning Iasi,in a incepe ceva..Ceva ce trebuie facut neaparat,ceva ce ne aduna pe toti laolalta..Nu vreau sa dau nume,se stiu ei si cred ca nu vor lauri,haideti sa incepem sa punem pe foaie ceva planuri..Promit solemn sa ajut cu ce pot..:rolleyes2

CRyS` 13-05-07 21:32

Ce sa zic... Eu stiu la ce te referi,dar trebuie sa mai astepti putin...! Stiu se cere intalnire auto,acuma trebuie sa stabilim niste detalii foarte importante. Si trebuie sa iasa mult mai bine ca in toamna,mult mai bine ca la Bacau si MULT MAI BINE CA LA PIATRA NEAMTZ! ;)... E mult de munca..sa vedem!

CoCaine 13-05-07 21:37

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 899350)
Ce sa zic... Eu stiu la ce te referi,dar trebuie sa mai astepti putin...! Stiu se cere intalnire auto,acuma trebuie sa stabilim niste detalii foarte importante. Si trebuie sa iasa mult mai bine ca in toamna,mult mai bine ca la Bacau si MULT MAI BINE CA LA PIATRA NEAMTZ! ;)... E mult de munca..sa vedem!

Pai si eu ce incerc sa spun cu postul precedent??Ca trebuie inceput de pe acuma..ca daca tot lasam pe maine,pe maine..nu se face nimic..parerea mea..nu pun cutitul la os,nu ma dau mare..doar ca mi-ar place sa fie o intalnire reusita si pentru asta trebuie pus osul la treaba.. ;) Cred ca ar fi frumos sa se imparta din "atributiuni" ca sa se stie ce si cum..si daca ceva nu iese ca la carte sa se stie cine trebuie urechit :lol: as avea cate ceva in cap,lasa ca discutam vineri la intalnire,asta daca nu se absenteaza in grup again :???:
Va salut!

CRyS` 13-05-07 22:02

In primu si primu rand... Un sponsor ;) pentru ceva racoritoare acolo la intalnire si al doilea lucru...un loc care sa primeasca cel putin 70 de persoane unde sa mancam decent si ieftin ;)
Si un al treilea lucru...mediatizare....

ZyZ 13-05-07 22:09

Tin sa te contrazic virulent si daca e nevoie chiar violent. Ce are nevoie comunitatea 4tuning Iasi nu sunt sponsori pentru sucuri sau locuri decente unde se poate manca. E nevoie de un eveniment unde sa putem face altceva, sa ne aratam masinile, sa avem acordul cui trebuie pentru o coloana imensa prin oras, sa fie ceva mai complex. Nu intereseaza pe nimeni unde mananca, atata timp cat are la ce sa se uite in parcare. Suntem o comunitate de tuneri si "raceri" in sensul bun al cuvantului, si nu mergem la o intrunire a degustatorilor de bauturi si mancaruri traditionale. Forja maxima. De la ZyZ

ESPinoza 13-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 899411)
Tin sa te contrazic virulent si daca e nevoie chiar violent. Ce are nevoie comunitatea 4tuning Iasi nu sunt sponsori pentru sucuri sau locuri decente unde se poate manca. E nevoie de un eveniment unde sa putem face altceva, sa ne aratam masinile, sa avem acordul cui trebuie pentru o coloana imensa prin oras, sa fie ceva mai complex. Nu intereseaza pe nimeni unde mananca, atata timp cat are la ce sa se uite in parcare. Suntem o comunitate de tuneri si "raceri" in sensul bun al cuvantului, si nu mergem la o intrunire a degustatorilor de bauturi si mancaruri traditionale. Forja maxima. De la ZyZ

daca vii de la cateva 100 de km distanta te cam intereseaza si unde mananci mai ales ca multzi nu cunosc iasul asa bine poate

ZyZ 13-05-07 22:14

Totusi pentru ce vine lumea de la 100 de km distanta ?

ESPinoza 13-05-07 22:20

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 899425)
Totusi pentru ce vine lumea de la 100 de km distanta ?

eu nu te contrazic dar la om i se face foame unde mananca? daca nu stie iasul de asta cred ca ar fi bine si ideea cu restaurantu

CoCaine 13-05-07 22:27

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 899439)
eu nu te contrazic dar la om i se face foame unde mananca? daca nu stie iasul de asta cred ca ar fi bine si ideea cu restaurantu

E foarte simplu!In Mall se gaseste mancare pana seara,mancare proaspata si pentru mai multe buzunare..so..:rolleyes2

ESPinoza 13-05-07 22:31

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 899450)
E foarte simplu!In Mall se gaseste mancare pana seara,mancare proaspata si pentru mai multe buzunare..so..:rolleyes2

:) numai proaspata nu`i aia in fine eu doar mi`am spus parerea ar fi fost mai frumos sa mergem totzi organizat intr`un loc rezervat

CoCaine 13-05-07 22:38

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 899457)
:) numai proaspata nu`i aia in fine eu doar mi`am spus parerea ar fi fost mai frumos sa mergem totzi organizat intr`un loc rezervat

La chestia cu restaurantul nu prea sunt de acord,dar e doar parerea mea,nu am participat la intalnirea din 22 octombrie,nu stiu cum s-a procedat,voi stiti mai bine,dar vorba lui ZyZ: principalul sunt masinile,apoi masa,sucurile si restul..
Cred ca ar fi un motiv destul de bun sa ne strangem mai multi la intalnirei,de mers la un suculetz pe undeva si de vorbit in liniste si pace:rolleyes2

ESPinoza 13-05-07 22:43

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 899472)
La chestia cu restaurantul nu prea sunt de acord,dar e doar parerea mea,nu am participat la intalnirea din 22 octombrie,nu stiu cum s-a procedat,voi stiti mai bine,dar vorba lui ZyZ: principalul sunt masinile,apoi masa,sucurile si restul..
Cred ca ar fi un motiv destul de bun sa ne strangem mai multi la intalnirei,de mers la un suculetz pe undeva si de vorbit in liniste si pace:rolleyes2

sunt de acord ca mai intai conteaza mashinile si coloana si tot eu doar ziceam ca e o idee buna si cu restaurantu cum a fost si la bacau

CoCaine 13-05-07 22:46

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 899485)
sunt de acord ca mai intai conteaza mashinile si coloana si tot eu doar ziceam ca e o idee buna si cu restaurantu cum a fost si la bacau

Nu zice nimeni ca trebuie facuta greva foamei :-)
Doar ca la Bacau au fost o groaza de discutii dupa,nota de plata prea umflata,multa lume nemultumita etc ;)
Au fost si avantaje dar si dezavantaje,de asta cred ca ar trebui de luat in calcul mai multe variante :rolleyes2

ESPinoza 13-05-07 22:48

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 899489)
Nu zice nimeni ca trebuie facuta greva foamei :-)
Doar ca la Bacau au fost o groaza de discutii dupa,nota de plata prea umflata,multa lume nemultumita etc ;)
Au fost si avantaje dar si dezavantaje,de asta cred ca ar trebui de luat in calcul mai multe variante :rolleyes2

pai da pt ca nu a fost organizat bine noi trebuie sa invatam din greselile altora nu? adica eu m`am simtit bine acolo am stat la masa cu oameni am vorbim mi`am facut prieteni noi cat pt chestiile cu nota ... asta e

CRyS` 13-05-07 22:51

Care se duce la Primarie? Care se duce la Politie? Care merge in Mass Media...Care merge sa rezerve un local? ...

CoCaine 13-05-07 22:53

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 899494)
pai da pt ca nu a fost organizat bine noi trebuie sa invatam din greselile altora nu? adica eu m`am simtit bine acolo am stat la masa cu oameni am vorbim mi`am facut prieteni noi cat pt chestiile cu nota ... asta e

Uite cum facem atunci: :-P ai tema acasa sa gasesti un restaurant unde am putea merge mai multi,sa fie meniul bunicel etc..Gandeste-te ca virgula cu asta contribui tu la aceasta intalnire :):):)
Ce zici,te bagi? :-P

CRyS` 13-05-07 22:55

Espi da Bot. doarme?

CoCaine 13-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 899506)
Care se duce la Primarie? Care se duce la Politie? Care merge in Mass Media...Care merge sa rezerve un local? ...

Eu as vrea sa ma ocup de un afis frumusel,sa il scot,sa vi-l arat,sa il multiplicam si apoi sa il dam la mass-media..

ZyZ 13-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 899506)

Da-mi te rog niste date concrete si incep sa-mi pun antenele in miscare.

ESPinoza 13-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 899512)
Uite cum facem atunci: :-P ai tema acasa sa gasesti un restaurant unde am putea merge mai multi,sa fie meniul bunicel etc..Gandeste-te ca virgula cu asta contribui tu la aceasta intalnire :):):)
Ce zici,te bagi? :-P

pai sa vedem trebuie un restaurant cu o parcare destul de marisoara si preturi acceptabile eu nu prea stiu itzi dai seama abia stiu 2-3 locuri pe unde mai merg sa mananc

CoCaine 13-05-07 22:57

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 899522)
pai sa vedem trebuie un restaurant cu o parcare destul de marisoara si preturi acceptabile eu nu prea stiu itzi dai seama abia stiu 2-3 locuri pe unde mai merg sa mananc

Il sun pe slip sa mearga acasa si poate facem o conferinta pe Y!M ce ziceti? :rolleyes2

CRyS` 13-05-07 22:58

Poi stii bine unde trebuie sa mergem la Primarie ca sa obtinem TOATA PARCAREA PALAT GOALA...fara nimeni! Directia Evenimente Speciale si Directia Tehnica in Primarie...acolo unde cunoaste...
La Politie?Sa vorbim cu nea Mandru..cu care am vorbit si in Toamna si sa ne ajute tura asta...dar ne trebuie pila!

ZyZ 13-05-07 22:59

Scrie cu BOLD sa fii sigur ca stie toata lumea...

CoCaine 13-05-07 23:02

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 899529)
Scrie cu BOLD sa fii sigur ca stie toata lumea...

CRyS` editeaza-ti postul =)) lasa pilele :D

slip 14-05-07 01:36

we..totusi...vorbiti degeaba...
am vrut sa facem o treaba la iasi ...dar s-au anuntat altele in zone alaturate...si din lipsa de timp ..am lasat-o pe alta data..
crys a zis k se retrage.. si am zis k.. sa mai asteptam un pic.. poate poate.. facem ceva..
dar vreau sa spun cateva treburi..avand in vedere k am citit ce ati scris voi...
DECI/...

As dori k toti cei din 4tuning Iasi.. care doresc sa se implice.. sa spuna clar..k se implica..nu doar vorbe..
aici nu intereseaza pe nimeni sa organizeze de unul singur evenimentul..k sa isi traga faima.. (sincer ma doare la banana) ... sustin cu tarie ideea de eveniment organizat impreuna cu ajutorul comunitatii..pt k nu ai cum sa o faci de unul singur.. si kiar in asociere cu alte cluburi sau..comunitati...nu ar strica..
mediatizarea se poate face relativ usor.. trebuie doar sa vorbim cu oamenii potriviti...
cu politia..incercam sa rezolvam.. cum am incercat si pana acuma..fara pile.. nu stiu exact ce pile tre sa ai k sa te bagi tare..dar.. incercam sa compensam lipsa de pile cu tupeu si idei bine puse la punct...
primaria..nu are mare treaba.. mai ales dak le aduci un plan bun..nu vorbe.. si nu ne trebuie Palat.. se pot face intalniri reusite..si in alte locatii... right?
cu mancarea... we.. da mai dati-o dracului de mancare... ce naiba? n-ai mai mancat in iasi? locuri sunt o gramada... restaurante se gasesc... si nu e nevoie de rezervare k la nunta.. pt k atunci cand vine vb de intalnire.. sunt mai multi k la nunta..deci cade faza

oameni buni...care vizitati forumu.. haideti sa facem o treaba bine pusa la punct undeva in iunie.. pe la mijloc.. si cine se baga promit solemn k o sa aiba parte de laude si de multumiri..fara discriminari..
ne intereseaza sa iasa bine...atat...
pe mine sincer..nu ma intereseaza sa fac un eveniment de unul singur..pt simplul fapt k dureaza mult prea mult sa caut si sa vb..

crys...dak nu vb tu..care ii cunosti pe aia de la bucale.. atunci o sa sun eu..sa propun..si sa cer..
pentru k orice eveniment care poarta numele 4tuning.. merita mult mai mult decat un bax de suc... intelegi? si dak nu faci presiuni..atunci nu realizezi nimic...
dak vrei sponsorizare atunci da mesaj catre bucuresti ..si cere niste acte..niste planuri.. pe care sa punem planul nostru.. k sa putem atrage sponsori
eu am vb cu multi oameni inca de luna trecuta.. dar stii ce mi-au spus? "poi..da ce o sa fie? cine vine? cu ce te putem ajuta? imi trebuie niste acte sa vad ce si cum sa imi scad de la stat" intelegi? deci trebuie vorbit frumos.. si clar.
eu o sa mai intreb si pe altii care au mai organizat.. sa vad ce si cum se face...

va urez numai bine

CoCaine 14-05-07 01:47

slip,la ora asta se ajunge acasa??:bat: :punch: :boxing: :chainsaw: ........ :drunk:
in alta ordine de idei ai mare dreptate cu ce zici tu acolo :)
am facut o conferinta pe mess si ne-am gandit asa:in primul rand sa stabilim data,in functie de cei de la suceava,pentru a nu suprapune evenimentele..dupa aia se va incepe umblatura pe la primarie..politie..pentru aprobari oficiale..cred ca dupa aia intra in scena bucurestiul cu ce ai zis tu acolo..si intr-un final,o intalnire 4tuning de zile mari..suna bine nu?:-)
noapte buna,treci la somn ca maine ai stresvici:-) paaaaaaa

slip 14-05-07 10:15

hai k am ajuns si eu la scarbici... si ma uitam ce ai scris.. we..rau nu faci..stii? dar de la vorbe la fapte e cale f lunga ...
sigur..e simplu la prima vedere...stiind k tre sa te duci acolo...acolo si acolo,... dar pe parcurs nu merg toate cum te astepti ... aia e ideea.. ;)

o sa vedem cum o sa facem k sa iasa o intalnire calumea.. ar fi bine sa fie organizata undeva pe la mijl lunii iunie.. cand lumea e in vacanta.. mai scapa de probleme..vine vara.. intelegi?

hai k vb ...bafta

CRyS` 14-05-07 10:22

Scarbiciu usor :p... Mass media... se face! Am Informatii Auto langa mine ;)... Site/revista... Si nu aveam nevoie de ziare locale ca astia papa ciocolata cu caca in 3!... Ci de Radio/TV :p

https://forum.4tuning.ro/91-suceava/41111-legale.html

raspunsul lui Stefan!

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning