![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Boby am si eu o intrebare la tine: Te-a facut vreun bmw e30 din tara pana acum?
|
Quote:
Acum in stadiul actual, nu! Asa am mai furat-o de la alte mashini in afara de e30 in special 4x4 de pe loc 400m! Depinde f mult la mine de suprafatza pe care se desfashoara cursa....in schimb rolling n-am furat-o de la nimeni pana acum si sunt in configuratzia asta de anul trecut!;) |
Ceva motorete... Ai găsit adversar pānă acum, sau īncă mai cauţi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca nu o sa inteleaga nimic.... nici de pe loc nici in mers... pardon, mai ales in mers!
Succes in continuare bobi! Restu` e CanCan! :paper: |
Cu ceva de ~1.000 CMC ai īncercat? Care pe cine a bătut?
|
Quote:
Mai urci cu ea sau o lasi asa?..presupun ca pe la 1.8 bar o sa faca ravagii si mai mari... |
Quote:
|
Quote:
|
off topic...
bobi cum razi ma tu? asa pe infundatelea?:)))) |
Quote:
prea tare ursu asta :D , Bobi vi la Satu Mare? Bafta!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Motorul in prima viteza ajunge cam pana la 120?
Cred ca bobi pana ajunge la 120 schimba vre'o 2-3 trepte... Sa filmati daca faceti liniuta :oops: |
Quote:
|
Quote:
Cauta filmulete cu bobi si mai vb... Restu e CanCan... :paper: |
Quote:
|
Quote:
Si din mers GARANTAT il spulbera! Cautati pe youtube ... ca sunt gramada! Restu e CanCan! :paper: |
MOM
Frate nu ca ii iau apararea dar sunt unu din norocosii care s-a urcat in masina aia si am avut si norocul sa "ma dea" un pic... masina iti muta plamanii!
Restu` e CanCan! :paper: |
Daca nu sti cum merge motorul las'o balta.
Eu nu te-am luat la misto cu cutie de camion. https://www.youtube.com/watch?v=_Yb4wnGgj9A Un cbr 1100 prinde cu a1-a 100 am zis cu aprox 120. |
MOM
Quote:
Il las pe Bobi sa iti comenteze... si chiar il rog sa iti dea niste timpi si viteze! Sa nu iti mai zic eu ... Sa fi sanatos! Restu` e CanCan :paper: |
Restul este prostie din partea ta.
Prin posturile astea nu ai aratat decat ca vrei sa fi mai presus decat mine si ca esti mare 'maistru' Sa il lasam pe bobi. |
Quote:
Lasa`l pe Bobi sau pe restu` care stiu masina sa iti dea detalii! ;) Si ti-as adresa o intrebare daca nu te superi... Care este masina cu care ai mers cel mai tare si ce putere?! Multumesc |
https://www.youtube.com/watch?v=QtQ0fqVD0gA
Va contraziceti prea mult pt nimic! Priviti filmul! E30 MOM vs. Honda CBR 600 2008 an! Nici nu trebuia postat pt ca sigur vor aparea iara polemici !!! Bafta BOBY cu masina! FORTZA MOM!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted: |
MOM
Quote:
Felicitari inca o data Bobi pt masina! Si cine nu crede sa il provoace! :D :paper: |
Am mers cu dacia 150 daca mai trageam de ea ajungeam la 200,nu stiu ce relevanta are.Nu trebuie sa vad masina ca sa imi exprim o parere.
Din mers il face de pe loc nu cred. Sau ce tu te lauzi ca ai bemve si esti mare ciumeg :lol: ai 24 de ani degeaba... |
Quote:
M-am lamurit! e ca tine! ;) Nu te-am intrebat ce masina ai ... si nu am zis ca a mea fuge sau ca i-am dat 500... , era ca idee sa vad cu cat ai mers u cel mai mult si era vorba de masina lu bobi aici .. nu de a ta sau a mea...( a ta daca ai ... ) Citeste mai cu atentie te rog si fi politicos ;) ca eu din ce am zis nu te-am jignit ;)( nu te-am facut prost,"maistru",ciumeg) Daca esti cu ai lu` Guta si Salam fara numar nu te mai lua de mine... lasa-ma in ideeile mele! Bafta! :paper: |
GRAFA: te rugam nu mai polua topicul omului...se vede clar ca esti total pe dinafara...cauta-ti alta ocupatie....aici nu e loc. multumim
|
Restul e CanCan
:2gun: |
acum a venit de la o plimbare pe A2 cu Boby....DIN PURA COINCIDENTA
ne-am intanlit cu anumite masini renumite....masina chiar e bestie in orice treapta de viteza......si vorbesc prin faptul ca am stat in dreapta, nu doar am vazut-o.... chiar isi merita denumirea de KILLER.......;) |
MOM
Quote:
VORBĀ!!! :paper: |
Re: MOM
Quote:
|
Quote:
Eu iti dau un sfat...daca tot iti sustii ideea vino cu un motor(personal) si vezi ce poate masina .... Ursul a facut multe masini de clasa... si consider ca nu i-ar putea pune probleme un motor...dar probabil o sa vezi cu ochii tai... Imi cer scuze de interventie.... PS: Bobi felicitari pentru masina ai tot respectul pt ceea ce ai facut la masinutza asta! Numai bine poate o vedem si pe la buzau in actiune:P |
Quote:
Doar cu un miar poti bate masina asta.....de curiozitate as fi incercat cu motocicleta mea de curse insa este numai pentru pista si nu o pot scoate pe strada. |
Re: MOM
Quote:
:paper: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning