![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
hahhaha tare :twisted:
|
Quote:
|
La Un an De Red Zone Motorsport Ploiesti. Bengy Production Loveste din nou :d enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=UY_egz5MOM0 LA MULTI ANI RED ZONE !!! P.S. Singura mea rugaminte este sa va uitati la tot ca va promit ca aveti ce vedea. Va multumesc!!! |
dintre cei care vin la tulcea cu masina si nu participa ... imi poate tine si mie un scaun de masina si o rezerva ? sa nu plec pe drum chiar asa chel :-) ofer alcool in schimb
|
Quote:
|
ok mersi :-)
m`am sfatuit cu copilotu ... eu o iau cu bacu prin braila ca e mai scurt ... voi pe unde bagati? din cate am inteles turbatele se duc pe buc |
nu copilot ma,navigator :))
|
Quote:
uite ruta care o urmam noi:ploiesti-buzau-tandarei-giurgeni-harsova-tulcea.e super drumul :) BRAVO BLS!!!!marfa colajul;) |
vorbim cu cateva zile inainte si stabilim .... sa mergem impreuna daca e ;)
|
f tare prezentarea...la mai multi ani...mai multe cupe...mai multi membri etc...:D
|
Bravo Bengy!
Treaba buna! :peace: |
Quote:
|
Melodia se numeste THE D.N.C. - Swing baby si o gasesti postata la topicul Muzica , pe sectiunea Ploiesti.
Multumesc pentru apreciere. Asta e un nimic , in cateva zile o sa postez un teaser la clipul de promovare al clubului , care mi-am propus sa il realizez , dar mai trebuie strans material... asa ca Donule trebuie sa vorbim sa moara Gibilan... se stie.... |
https://www.youtube.com/watch?v=IsvrekZYoBI >>> RED ZONE MOTORSPORT PROJECT TEASER Full HD version >:) 2010
Sper sa va placa ceea ce vreau sa fac... Dar pana la final se vor mai schimba multe lucruri :D Urmeaza link-urile cu clipurile upload-ate pe 4tuning.tv |
E bine Bala... E treaba buna! :peace:
|
Eu zic sa incepeti sa trageti cadre calumea cu fiecare masina si etc.Daca tot faceti ceva , faceti bine si frumos :)
Eu din pacate nu prea am timp , v-a ajutam cu cea mai mare placere :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Shantz .... asta e si ideea , chiar vorbeam cu donu' astazi si asa o sa facem. Dar ne trebe poze misto care numa tu poti sa le faci..... Taz... multumesc mult , varianta finala o sa fie mult peste ce e acum.... promit si sti ca ma tin de promisiuni |
chiar e frumos......bv....
|
Quote:
|
Exclus rromi! :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bv Benji .... trebuie rasplatit ..... va rog sa mi scuza-ti lipsa dar am motivatie ...... sunt tatic ... dau de baut in decembrie cand se naste ...... mai pregati-ti o fisa de inscriere ca vreau sa-l bag de mic in focuri ...... :D:D:lol::twisted::twisted:
|
Quote:
Decalotami-ai... stii tu ... vorba aia! :lol: Esti binevenit oricand la noi Taciune! Jakalu... reporter maine-poimaine la "D-ale lui Mitica"! |
Quote:
|
Quote:
|
Se zice ca daca vrei sa ai baiat sa iti lasi unghii mari la picioare si sa patinezi pana rupi cearsafu si sigur iese baiat:)))
|
Out of RedZone.....desi imi pare rau ca este singurul club din Ploiesti!;)
|
Quote:
din ploiesti sper ca nu pleci:) |
Si cu Bobby si fara Bobby tot RED ZONE suntem.
Mai saraci cu un BMW si atat. ;) Sa te duci la Nurburgring boss sa dai recordurile peste cap! :lol: |
@ DON-u : poti sa iei telefonul celular si sa ti-l bagi undeva sau sa il tii pe post de bibelou!!!!!!!! raspunde dreacu la el ca daia il ai :lol:
te sun de cateva zile va salut, Daffy-A.C.S Inferno MotorSport Romania |
Quote:
|
Boss... era o gluma...
Tu chiar ai luat in serios ce ti s-a spus la Bucuresti... Discutam cand ne vedem ca asa nu rezolvam nimica... |
Quote:
Daca vezi ca nu-ti raspund inseamna ca am treaba! :evil: |
Quote:
|
Quote:
nu te dor falcile de cata ''munca de lamurire'' ai dus???? daca iti faci senzatia ca ai suparat pe cineva,te inseli,ai aratat doar cat de pervers poti fi;) clubul merge inainte....s-a pierdut intradevar o masina puternica,dar au mai ramas ceva. multa bafta bobi in tot ceea ce vrei sa faci. bafta la tulcea bobi si adi sper din tot sufletul sa apelezi la mine sa te aduc pana acasa :):):):) dupa cursa de la tulcea ;),sa vezi ca eu te voi ajuta,nu iti voi purta pica:) sa inteleg ca a aparut un nou club in oras ASS TUNING?:):):):):):):):) HAI SA TERMINAM CU INJECTIILE CA NU E FRUMOS. |
Quote:
faptul ca exista numele nostru la el pe parbriz e faptul ca noi am facut ceva pt masina aia ...:P voi ce a-ti facut???doar v-ati laudat cu victoriile lui care sunt facute pe BANII LUI si pe munca noastra si a celor de la bucuresti... dc am probleme cu masina mea ma descurc singur pe spinarea mea nu apelez decat la cine cred eu de cuviinta... si vezi ca nu v-am luat numele la misto...:P sper ca nu mai au loc astfel de discutii pe viitor....bafta!8)8)8) |
Iar o dati in smardoiala BAAAAA ADI nu te mai lua de TAZ te rog TAZdupa parerea mea si iti sun cu mina pe suflet ai dat-o direct in hemoroizi pentru ca ati pirdut cea mai buna masina din club''vezi rezultate; sa fim sinceri acuma SALUTARI TUTULOR
ps: a inceput sa puta.pa:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning