![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
cam ploua afara. vezi brunele alea sa fie fara alcool.:-) :-) pe la ce ora ziceati? si unde?
|
k si duminica trecuta!la 20:00.:D
|
dar nu ne certam. ;) deci in final ne intalnim in seara asta la 20.00 ?? ca eu inca sunt la onesti :lol:
|
vad ca prea multi nu se anunta. deci n-are nici un rost sa mai venim pana acolo. poate saptamana viitoare :)
|
ba eu vin, uite-asa.
|
bravo tie, si inca la vreo 2-3 care vor mai veni, dar in rest......si n-are rost sa venim (eu cu inca vreo 2-3 prieteni) tocmai din onesti pt o intalnire de 5 oameni care probabil va tine maxim juma' de ora :(
|
maine apar si yo in bacau si stau pana miercuri dupa-masa
ceva intalniri ?:) |
Quote:
|
pai daca pe forum nu s-au anuntat decat vreo 2-3 persoane :(
|
scuze pentru duminica, dupa cum am zis am avut o nunta sambata seara si duminica un gratar cu vre-o de persoane impreuna cu o aniversare, ceva poze?
P.S.: super tare 2 si a 3a la un passat 2.0 TDI 2006 4 motion, stie careva cati cai are? |
Quote:
am mai postat odata dar nu stiu de ce nu a aparut ???? ce intalnir man sau facut acu 2 sapt. in Onesti ????? k yo unu nu am auzit nik.... :( da si u un private messages sau ia ID-ul meu si anunta-ma si pe me cand se mai aduna lumea la un loc sau la o plecare in BC. sal & bafta tuturor !!! |
Quote:
140cp sau 170!depinde de unde e luat?!Bafta! |
salutari la toata lumea, si eu am tras chiulu' ,am avut ceva de facut dar promit ca nu se mai intampla
PS.si ca sa nu-mi pierd ritmul am fost vineri la piatra |
Quote:
|
Quote:
|
s-au pierdut aparatele foto/video de duminica seara???
sau din ce cauza nu a aparut nici o poza??? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cauciucuri, cauciucuri, miroase a ars:twisted: :twisted: :twisted:
|
vad ca se poarta scuzele pe aici si imi cer si eu scuze ca nu am aparut, am fost plecat din bc...dar duminica promit sa apar si eu. Bafta!
|
12 Attachment(s)
Attachment 261461
Attachment 261462 Attachment 261463 Attachment 261464 Attachment 261465 Attachment 261466 Attachment 261467 Attachment 261468 Attachment 261469 Pozele promise. Sorry 4 the delay! A, si poze de a doua zi in gheraiesti-eu, i-legal kid si dooms Attachment 261470 Attachment 261471 Attachment 261472 |
Quote:
|
da va-ti adunat un pic, va-ti si jucat vad, bravo, data viitoare dak ploua poate ma joc si eu si ma filmati :D
|
yo nu-mi cer scuze ca nu am aparut pt ca nu a zis nimeni nimic concret ;)
|
aaa si dooms te provoc ca vreau sa vad cum mere loganu tau...pura curiozitate :poke:
|
trebuiau si alea video, dar??? cine le are? dooms tre sa faca (co)rodajul la masina, dupa aia:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Alea video is da parca nu e bine sa le pui, daca e neaparat, am eu cateva si le pun. Numai daca trebuie.
|
Daca poti acopera numerele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
noi ne-am adunat in gheraesti cu un scop cat se poate de clar: mi-am cumparat huse ptr masina si baietii au venit sa ma ajute sa le montez pe masina.. dar nu ar strica sa ne adunam toti odata in gherasti sau in orice alta locatie cu multa verdeata ptr o sedinta foto |
Quote:
|
Ma dak nu sa vede cine e la volan si nr la masini merge sa le pui!Dak nu fami te rog un cd si mie si cand ne mai intal sa il iau!(outta control)Mersi anticipat!
Baieti poate ne vedem dumin asta in gheraiesti,dar sa fie lumina pt k noaptea ies pozele rau tare!Bafta! |
si daca se vede nr. masinii mele cu ce ma poate afecta?
|
Parerea mea e sa oragnizam o intalnire duminca viitoare respectiv 13 mai la 8 seara sau 9 in parcare sau in alta parte, sa aiba timp cat mai multi membri sa vada si sa se anunte si sa facem poate un mic program unde sa mergem chestii de genul asta. Ce ziceti?
|
pe 13 ar fi perfect :D
|
imi pare rau ca nu pot participa pe 13. plec la timisoara pt. vreo 2 saptamani, cel putin. dar poate ne intalnim la salonul auto sambata sau duminica
|
eu saptamana asta nu pot veni :(
|
cine ma ia si pe mine? masina mea e in doliu..... are lumanarea la capatai.
|
Astazi se tine ceva sau nu ?? ca sa stim
|
10 Attachment(s)
miercuri si vineri seara prin onesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning