![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
vad ca esti cam suparat....
nu a zis nimeni de masini tari dar te las sa cezi ce vrei.... si la sun plazza era bn ca era cald:) cand noi mergeam acolo era frig afara e cu totul si cu totul alta treaba |
gratar la pustnicu ( cernica ) ... ne intalnim pe 1 mai ora 12:00 in parcare la junior ( in spate la tribunalu mare ) ... pentru cine vrea sa vina ... 0768 312 741
|
Quote:
....poti sa te duci la Casa Poporului ....nu cred ca se supara nimeni ;). Au mai votat si altii la CP.... "pentru ca este un loc mai civilizat si in plus si lumina":lol: Noi la Junior suntem la "periferie izolati" si ne scoatem ochii pentru ca nu avem lumina 8) Cine vrea sa vina bine, cine nu ...sa nu vina si cu asta basta :-P |
io cred ca baieti cu multe cerculete sau suparat k le am ocupat locurile de parkre.........:))=)) la "intuneric"
|
vineri seara ora 20:00 in parcare la Junior ( in spate la Tribunalu Mare ) ... se anunta multa lume ... 20+ ? .... facem prezenta
|
iar 20+? :))
|
se stieee :))
|
fernandoo :)) ... prezent si eu :D dar nu cred ca stau mult
|
si moara gibilan vin si eu cu faruri galbene
|
hop si eu cu lupe in faruri :-P
|
si eu cu faruri negre, capota verde, grila neagra si xenoane :))
cu semintele si cu sucu cn vine ? :)) toti veniti cu lupe si chetii dastea :))) da de seminte nu anunta nimeni nimic :)) |
Laly e experta ....cu semintele...:D
|
iti este foame pici?
|
iar sa trezit cu foamea in glanda....
|
ala eu, ala eu haideti...! nu se mai anunta nimeni????
|
...o sa trec si eu , cu "golanu" :sad:
|
vineri ora 20:00 toata lumea la junior ( in spate la tribunalu mare ) !!!
|
Daca tot se anunta asa multi care vin in seara asta , poate macar unul din voi sa vina cu vagcom ? :D Si asa suntem o mare familie :D
|
vineri ora 20:00 in parcare la junior ( in spate la tribunalu mare ) ... mai vrea cnv stiker sau parasolar sa stiu sa dau comanda azi si sa le iau maine ...
|
maine vine cineva ? sau se amana iar ca ploua ??? data trecuta nu a fost nimeni ...
|
...ploua la tine in cap ...daca va intalniti ,da-ti de stire (0763610124);)
|
...sa inteleg ca nici azi nu s-a tinut intalnirea?....booonnn, deci duminica imi fac alt "program" ;)
|
noi am fost dar eram cu cei de la vwforum, cum ceilalti nu au venit am stat pana pe la ora 14 si am taiat-o
|
Quote:
si pici ti ar ploaia de ras cred k la tine a plouat in masina...si de asta nu ai venit |
vineri ora 20:00 in parcare la junior ... prezentaaaa :> duminica mergem la gratar :> ce ziceti de cernica ? sau pustnicu ? sau bragadiru ? ... votam vineri la intalnire
|
Pici tu te-ai mai uitat pe la TV in ultima vreme?Te prind inundatiile pe la gratar si o sa chemi tractorul sa te scoata de acolo :lol:
|
eh lasa ca ne descurcam noi ... vorbim vineri la intalnire :>
|
diseara la ora 20:00 in parcare la junior !!! va astept pe toti ;) e frumos afara :)
|
ne vedem vinerea viitoare,poate mai vn lume 8)
|
da ... facem anuntu de acum ... vinerea viitoare toata lumea la junior ... ora 20:00 ;)
eu duminica nu pot sa ajung din pacate :( luni dau bacu :| pentru cei care nu stiu se tine intalnirea duminica ora 12:00 la sala polivalenta ... dar vinerea viitoare sa fie in fortza ca in zilele bune ... 200+ :)) |
picinelule....vezi sa iei bacul , sa poti face cinste:D:-P asta daca nu ingheata astia anu...:D
|
ce ai facut pici?
ati facut curse pe acolo?:D:))) |
ehe si inca cum....:))=))
pici daca inghiata anu ramai repetent...:))=)) "MAMA EI DE CRIZA" |
am auzit ca are si victime pici:D
|
bafta la bac omule,mi-ai trezit amintiri,ce vremuri frumoase PS sa fie cu noroc,am plecat cu bacul si eu :D
|
da are victime domle :))
|
nasol pana mea nu ma asteptam....
|
1 Attachment(s)
vineri ora 20:00 intalnirea golf in parcare la Junior ... prezenta obligatorie ... trebuie sa fim 200+ ( ca in vremurile bune ) :))) .... deci va astept pe toti la intalnire .... atasez si o harta pentru cei care nu au mai fost pana acum
|
duminica ora 12:00 in parcare la Sala Polivalenta !!! DOAR DACA NU PLOUA !!! ... daca ploua stam acasa :D
|
intalnirea se tine la sun plazza la nivel -2 la zona mov unde ne intalneam iarna ... eu nush sigur daca ajuns :( astept rez de la bac :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning