![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Ok, mersi :D
Edit: Defapt nu-mi merge nici mie, nu face absolut nimic. Insa n-am testat decat varianta free, eu fiind mai zgarcit in ultima vreme. |
Quote:
|
Quote:
|
Stiti vreun site de unde pot downloada jocuri,teme,aplicatii pentru nokia?Am incercat de pe mobile9,dar imi spune ca jocurile/aplicatiile nu sunt sigure,caci nu gaseste radacina (licenta) jocului,si pot fi periculoase pentru soft.
|
Quote:
Pentru aplicatii "warez" cam trebuie sa-i faci un hack, altfel ramai cu ce gasesti pe OviStore sau altele free/trial din surse de incredere. |
Ce părere aveţi despre Nokia 5800 XpressMusic!
Ştiu...este un symbian, dar mă gândesc la o posibilă combinaţie şi poate iau un 5800. Am văzut ca are wi-fi, dar o versiune UPnP technology Cum o fi asta şi cu ce diferă de wifi-ul standard? P.S. S-o apropia de Samsung-ul Galaxy S, în ceea ce priveşte navigarea pe internet? :D Ştiu, diferenţa este mult prea mare (atât de CPU cât şi de OS) dar poate poate... |
Quote:
Cat despre browsing sincer iti spun, e praf. Motive: - procesor lent deci reda paginile greu - nu are multitouch deci e foarte greu cu zoom-ul - nu are text reflow - SO limitat In fine, iti poti face treaba cu el, dar nu o faci cu usurinta. Nu se compara cu SGS la capitolul net browsing, nici macar pe departe nu se apropie (plus ca SGS are si flash). 5800 este un telefon de conceptie mai veche, pe vremea lui era cat de cat capabil dar acum e mult depasit. Singurele symbian care merita sunt, dupa mine, e71 si e72. |
Am înţeles!
Mersi de pont! Ca telefon de tranziţie, cred că este bun! Să vedem dacă îmi iese combinaţia! :) |
Quote:
|
Ce parere aveti de SK65. Eu ieri cand l-am luat nu eram cine stie ce incantat insa deja sunt mort dupa el. Nu reusesc sa fac netu sa mearga si sa pun parola la SMS-uri in rest... . Daca as putea intr-un fel sa fac astea ar fi telefonul perfect:lol::lol:
|
Quote:
|
am si eu un star s5230...si am o problema la el
are accelometer [senzor de inclinatie] si cand fac poze trebuie sa il tin inclinat pe partea stanga.fac poza,dar cand ma uit la ea e cu susul in jos.se inverseaza.asa mi se intampla si la aplicatii,cand "vars" telefonul pe stanga,imaginea se intoarce spre dreapta.rog pe cineva daca stie sa posteze aici..multumesc anticipat |
Are careva idee daca se poate face (software )carrier unlock la un SE xperia x10 mini?
Daca da, cum? :D |
are idee cineva daca se poate instala alt mess .. sau ce ar trebui sa fac pe un Samsung S5260 Star 2
are messenger deja instalat dar in el nu merge tastatura qwerty, si accelerometrul functioneaza pe net sau la scrierea mesajelor si acolo baga qwerty-ul cand intorc telefonul telefonul nu e smartphone in sensul ca nu are sistem de operare (android/bada/windows mobile) decat unul propriu idei ? solutii ? si nu e de la setari ca l-am piscalit pana nu am mai putut |
Quote:
|
implica riscuri mare pentru a face un jaiblreak..iphone 3gs?
|
Quote:
Serios acum: singurul risc e ca-ti pierzi garantia; aceasta se poate recupera daca dai restore. |
Cineva cu BlackBerry pe aici ? :-)
|
Quote:
Caut si eu pentru X10i... Daca unul dintre voi afla, please tineti-ne la curent. E chiar enervanta blocarea mobilelor si nu are niciun rost! |
Quote:
|
E la fel si la X10i?
Pe xda am gasit separat pentru X10. Dar oricum, mai trebuie sa gasesc un calculator pe care sa rulez PC Companion :lol: |
Quote:
Nu prea cred ca e la fel ca vad ca tutorial-ul presupune si un ROM factory de mini in care trebuie sa modifici ceva fisiere si nu prea cred ca sunt la fel, pentru ca telefoanele astea au platforme total diferite. |
No problem ;)
Cred ca rezolv cand ajung in tara, va spun atunci ce solutie am ales si cum a mers :) |
Merci baieti, am optat pt Samsung i5500 / galaxy 5 / europa .
|
Quote:
|
ceva pareri de toshiba tg01?
|
Quote:
|
ma puteti ajuta cu niste harti pentru un gps mio v3.3?
|
Quote:
|
Quote:
Anyway, cu ce ma ajuta Android 2.3 fata de 2.2 ? |
Quote:
Ce are Gingerbread in plus (din cate imi aduc aminte): performante 3d imbunatatite, multe tweak-uri pentru performante imbunatatie overall, adaugat "bara" pentru pozitionarea cursorului in editare (plus pentru o selectare mai buna, apar 2 bari, in fine, trebuie explicat in imagini), ceva smecherii de grafica (glow la end of list in loc de efectul de elasticitate de overscroll, animatie la stingerea ecranului care imita stingerea televizoarelor vechi cu tub, etc). Cele mai importante sunt tweak-urile de grafica si viteza, restul sunt asa, ca sa nu se spuna ca-i acelasi lucru la prima vedere. Cyanogenmod e bun in sensul ca e bazat pe 2.3 dar e foarte optimizat pentru viteza si grafica. |
Salut! Vin si eu cu o intrebare, ma tot gandesc ce telefon sa imi iau, am doar 400ron si vreau ceva in general cu wifi si de preferinta Nokia ma uitam dupa C3, este ieftin as putea sa ma lipesc la bani astia de unul nou, m-am jucat pe unul am vazut ca si design merita nota 9 dar la meniu e cam delasator... Voi ce ziceti sa imi iau ? O sa il folosesc ca telefon de zi cu zi, decat sa vorbesc la el, cateva mesaje si in rest seara 20/25minute stat pe net.Ma intereseaza sa nu crape repede :D
|
Quote:
Pana atunci, Symbian/Anna , sunt cu muuuuuuult sub winmo7 |
Quote:
Quote:
C3 merita ca pret, e un QWERTY ok la un pret bun dar nu e facut pentru net. Chiar daca are wifi asta nu inseamna ca si este rapid iar ca browsere variantele sunt limitate: cel stock e destul de basic si lipsit de viteza si optiuni iar ca 3rd party cea mai buna optiune ar fi Opera dar si ala este varianta Java, deci nimic special. In concluzie pentru vorbit si mesaje e bun dar pentru net nu. |
Apropo de Nokia:
N9 e de departe cel mai bun smartphone touchscreen pe care l-au facut vreodata. E foarte original (n-am mai vazut OS bazat pe control prin swype), foarte misto si ca design dar pacat, mare pacat ca vor sa abandoneze Maemo. Pur si simplu nu inteleg de ce scot un telefon reusit cu Maemo, ii fac atata reclama si dupa aia abandoneaza proiectul pentru WP7 care sincer, e sub OS-ul asta. Un video de prezentare al UI-ului Nokia s-a bagat, parerea mea, aiurea pe WP7. Daca ar fi semnat cu Google pentru Android vanzarile lor ar fi explodat iarasi, multi s-ar fi intors la Nokia (inclusiv eu, pentru ca excluzand iPhone, Nokia are cele mai bune telefoane dpdv al calitatii constructiei - telefoanele din seria E sunt extrem de placute, asta pana cand deschizi meniul). Da, WP7 e peste Symbian dar comparat cu Android sau iOS pare inutil. |
Multumesc Dolb/Amphetamine deci ma indrept spre C3 pana una alta, oricum nu o sa imbatraneasca la mine deci e de bine :))
|
Nu stiu daca sa mai vorbit despre Iphone 4 , nu m'am uitat la toate paginile (scuze) . Vin si eu cu o intrebare : Se merita un Iphone 4 ? toata lumea care o cunosc si detine asa ceva spune ca se merita , pe net (forum) am dat si de pareri negative , so.... :-)
|
Quote:
Am inteles ca vor scoate un iPhone 4 de 8GB, varianta mai ieftina care sa mearga in paralel cu 5-ul (asa cum merge 3GS-ul acum), dar nici ala nu va merita pentru ca aplicatiile pentru retina display ocupa destul de mult spatiu si din cateva jocuri complexe + ceva muzica ai umplut memoria. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning