![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Prieteni adevarati!:yikes:
Las' ca meriti... |
! tot respectul meu pentru voi! Jock, esit cel mai norocos om din lume, pentru ca ai asa prieteni!
|
asa da, felicitari carcotasilor care i-au facut surpriza lui Jock, perfecta alegere cu farurile astea, veneau prea bine pe masina
bafta in continuare la reparat masina Jock si daca mai ai nevoie de o manutza de ajutor stii unde sa ne cauti :P |
Adevarati prieteni, sa-ti traiasca! Diseara trec sa vad masina:D
|
Quote:
|
ba da la tine vine Mos Craciun vara ? ..... spor la treaba da parca merge si la farurile astea inca o lupa :))))
|
fix asta avea in minte ieri :D dar era prea bulversat de sentimente
|
mai bine ca n-a plans, cred ca ar fi fost o imagine care nu s-ar fi incadrat in peisaj prea bine sa vezi un munte de om cum plange de bucurie :lol:
|
;) ... as fi vrut sa scriu numele tuturor care au contribuit la surpriza de ieri ,dar nu ii stiu pe toti (stiu ca este urat ,dar am eu placerea asta) ....poate pe viitor fac rost de lista :twisted:
...momentan farurile le mai tin pe "dreapta" .....vor fi modificate ....cum??...inca nu stiu :idea: ,nu vreau sa le stric sau sa fac tiganii |
Le poţi lăsa şi asa Jock cum sunt ele ,sunt destul de frumoase şi aşa :) ;) să le stăpāneşti sănătos Jock,te pwp !
|
1 Attachment(s)
...prea tarziu 8)
|
:lol: Aprig esti, Jock. Imi place ca stii ce vrei. Nu uita de conturul de la faza scurta pls ;)
|
esti nebun omule:D:D. in sensu al bun. ce vrei sa le mai faci la faruri?
|
clar... FULL lupa :D
|
Quote:
ovidiu89 ...inca nu stiu razvyrulz ...se pare ca m-am bucurat prea devreme...lupa care o am nu intra ...imi trebuie niste lupe mai mici in lungime :sad: |
foarte tare :D cat imi place masina :X va mai urma badboy?
|
Da...o sa fie la fel ca fostu
Marius & Decodat ....va multumesc :oops: |
Jock, tot respectul pentru tine, pentru pasiunea ta, si pentru faptul ca nu ai cedat! Urmaresc topicul tau de la inceput. Nu a mai intrat de mult, si am ramas placut surpins azi cand am vazut poze cu ea inapoi pe strazi. Multa bafta in continuare!
|
Quote:
|
pentru putin Jock ...... Bogdy a luat initiativa si noi nu am facut altceva decat sa ne conformam :D ..... stiu ca mai e mult de muncit la masina pana o sa fie gata dar ce a fost mai greu a trecut
p.s fara stickere pe ea :)))) |
va miscati repede, jock si coltu' vesel :lol:
|
Masina ca masina dar de frumoasa mica nu ai mai zis nimic.;)
App ce le faci la faruri? Ma bate gandul sa umblu la ale mele sa le dau inelele angel eyes jos si sa lucrez putin la ele, astept sa vad ce faci din ale tale si apoi ma risc.:cry: Mai pune si tu o lista cu ce-ti mai trebuie pe la interior poate mai gasim ceva ceva prin garaje. Bafta. |
...pai in mare : cat mai "negru" ,2 semnale ....si sper ,lupa faza lunga
...micuta creste ,sanatoasa tun ....primii pasi singurica ;) ...la interior inca nu stiu ce lipseste, este ultimu pe lista ....vedem atunci ce si cum ;) |
daca le mesteresti si pastea cum le-ai facut pe celelalte , iese treaba buna ;)
stiu eu :mrhappy: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
.....:arrow: ,bine ca au baietii garantia ;)
|
Quote:
|
Auuu inimaaaa!!! Jock cu ce te-am suparat noi?
|
Vorba lu Mihai (bsk) ,e photoshop ...stai calm 8)
|
pai bai man au iesit tipla. iti dai seama ca pe capul tau vin cind imi pun si eu lupele. bafta
|
Si sotia ce a zis cand a vazut ce ai facut?:shock:
|
Felicitari baietilor si tie ca pana la urma a ajuns masina inapoi pe strazi :)
Frumos proiectul farurilor si frumos cadou din partea lor ;) Spor la treaba in continuare ! |
Quote:
B_60UPE ,nu stiu daca mai ma risc la altele... munca de "chinez" si nici macar nu stiu daca o sa reusesc 2slow4u , mersi ;) |
ce lupe ai folosit? iti incap in spate in far? sub capacul care il dai jos cand schimbi becuri?
|
Ce-ai facut??:))) nu sti daca mai reusesti sa ce? sa pui lupele sau sa le faci inapoi??:)))))))
|
1 Attachment(s)
razvyrulz ,da este foarte ingust acolo,mai este si mufa aia :sad: ...lupele sunt cele de ceata din far ,modificate (am taiat din lungimea lui)
bogdy.ghetto,:D ... sa pun lupele e problema |
frumos domne.....:X
|
Ba masina asta e custom din cap pana in picioare:)). Frumos, si ar fi si mai frumos daca ai reusi sa le pui inapoi, cu tot cu lupele de le lunga, bineinteles;)
|
ai terminat farurile pana la urma ?
|
:lol: ...asa repeede?? ..in 2-3 saptamani sper sa le termin ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning