![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Quote:
|
sunteti nebuni jur :)) motorul mai are de asteptata deocamdata ma bazez pe look!
|
1 Attachment(s)
Am fost nerabdator si tot l`am pus asa nevopsit ... ca de o luna si ceva statea pe dulap :))
p.s. nu`mi sariti in cap masina e nespalata de 1 luna si ceva :oops: sper sa reusesc maine sa o fac frumoasa :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte drăguță mașina, felicitări!;)
|
6 Attachment(s)
Niste poze cu ea spalata ... neaparat trebuie vopsea! cat mai repede..
|
Quote:
|
am eu la cineva la cine o fac .. nu conteaza costu :))
|
3 Attachment(s)
:inyourfac
|
Ivi, foarte frumoasă maşinuţa!
Nu te grăbi cu vopsitul , că n-au intrat zilele īn sac. Mai gāndeşte-te la viitoarele modificări , dar gāndeşte-te bine, să nu-ţi mai vină apoi ceva īn minte şi să fii nevoit s-o iei de la capăt cu vopsitul, etc. Īnţelegi ce vreau să zic . Respectele mele pentru toată munca. Un tuning de calitate şi foarte plăcut ochiului ! Bravaaaa |
excelent....numa ai probleme cand vrei sa iesi din masina...cam greu ca e prea joasa ;))
|
6 Attachment(s)
Si ceva de azi ... facem poze doar din spate ca acolo sunt rotile deocamdata :))
p.s. da darko .... daca esti tu prea mare :lol: |
Deci a iesit prea super acest cielo,sa te bucuri de el in continuare
|
E FORTZA !!!
De abia astept sa o vad si cu jantele pe fata. |
trebuie neaparat sa latesc si eu roatele pe spate :D sunt prea crima astea :X se vede beton din spate(si nu numai)...dai bice in continuare ca te descurci ff bine !
|
Totu cu gust.....nimic de reprosat..duap vopsitorie o sa fie tipla din toate punctele de vedere!
|
9 Attachment(s)
:oops: ...
p.s nu am avut aparatu la indemana .. sunt cu telu :rolleyes2 |
Masina arata intr-un mare fel , jantele fac toti bani, o parere cred ca ar da mai bn fara folii masina, deja folile sunt pt BMW de TX , dar cn stie ce mai faci tu in masina :twisted:
|
s-a terminat ... :shock:
|
URATA IN DRACI! :))
Pardon, frumoasa cu spume DAR PE FATA E PREA INALTA!! mai merge trantita cu 1cm, si e perfecta, sau macar o buza si e perfecta Vopsea si gata... masina este bomba oricum, mai ales curu ala :X |
Daca nu observi masina sta linie ... si nu merge mai mult de atat coborata ..
|
Daca o mai lasa de bot nu cred ca mai ia viraj fara sa atinga .
S U P E R B A ! :twisted: |
si asa ii atinge cand iau viraj .. o sa rotunjesc aripile mai frumos zilele astea si sa o retusez pe aia lovita :| si apoi urmeaza sa o vopsesc dar nu ma grabesc inca .. am timp toata vara :lol:
p.s. mi`as mai dorii sa o las de bot mai jos dar din pacate nu se poate :( macar inca vreo 2-3cm ar fi perfect |
Eu spun sa o lasi asa, arata super bine la linie, decat sa fie lasata de bot. Ce as schimba ar fi cauciucuri cu balon mai mic pe spate:) doar parerea mea, oricum este MINUNATA!
Bafta! |
mortala masina! ce gume ai in comfiguratia actuala? marfa conti alea....am si eu si isi fac treaba bine.
ps: tu cand ai umflat aripile le-ai si prelungit? |
Quote:
In rest marfa,aripa pune`i stock.. si e gata treaba. |
Quote:
|
Quote:
Dar repet am spus ca asa mi-ar placea mie, nustiu de ce din anumite unghiuri se vede"mult" cauciuc... Oricum da prea bine, ce am spus eu este mai mult un detaliu. |
Quote:
|
Ce sa zic baieti ... multumesc ptr aprecieri .. masina mai are mult pana la ce imi doresc eu cu adevarat .. dar incet incet o fac!
pustiu" masina o sa ramana ceva vreme asa .. adica cu actuala suspensie ... si gumele sunt toate 195/45 fata sunt Conti si spate Pirelli .. fata 8J ET14 / Spate 9J ET0 gbry" da aripile sunt si prelungite putin .. asta de cand ama vut BCW`urile pe 14" ... o sa vad in week daca apuc sa le rotunjesc mai frumos si sa remediez aia lovita deocamdata... mareo" da bine zici ... hai cu gumele ca daca gasesc iausi pe 40 .. ceea ce nu cred sanse de 1% :| 18bsv" daca iti doresti cu adevarat umbli cu ea :) eu chiar pot umbla nu ma deranjeaza de 3 ani sunt foarte obistnuit :) |
Parere strict personala, venea mai bine cu gri fagurele de la jante.
oricum superbe . |
Prima reactie : Doamne ce trāntealä !
ivite , incearca o buza de cauciuc pe fata , din lateral bara fata pare sus ...si masina jos :lol: culmea nu? In rest , ai o masina foarte tare ! Nici acum nu-mi vine sa cred cum sta. Si eu credeam ca is coborat ...tre sa mai lucrez la asta. Succesuri ! :D |
woooa wordless ..arata in mare fel, s`o plimbi sanatos si sa te bucuri de ea :D
|
Foarte frumos:D Dar sincer, cred ca dadeau mai bine vechile stopuri alb rosu cu BBS-urile:-p
|
Quote:
ON :Super au iesit jantele te felicit si tine-o tot asa |
Ma uimesti pe zi ce trece!!! Cine chiar se uita la poze, o sa vada ca masina deja are linie din cap in cap, si barile, si suspensia, si tot....! Mai mult decat vopseaua mult asteptata nu ai ce sa ceri, parerea mea! :) Hai spor man! :D
|
Chiar frumoasa:dribble:
|
auchi... e crima :rolleyes2 n-am cuvinte... felicitari:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning