Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

79BYG 28-10-09 08:24

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2756573)
De aia conteaza si soferul ... vba ta wining is wining ...

korect !!!

X-Ray-Eyes 28-10-09 12:32

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 2755558)
PAI LA grupa lui, mai nimeni, dar au fost masini care l-au batut.2 evo-uri si un porsche.

si stiu ca wining is wining, dar esti constient ca Viperul te manca pe paine, daca nu gresea soferul. Asa ca locul 2 l-ai obtinut cu putin noroc. la fel cum si audi-ul s3 a castigat in fata lui Maus cu evo.

Viperul chiar nu ma manca pe paine tinand cont ca ne-am mai dat 1 data si cu plecare perfecta din partea ambilor soferi si nu a reusit sa ma ajunga pana la 350m unde chiar conteaza 600Cp si 560Nm .... Restul e can-can asa cum winning is winning ...
Ca sa nu mai spunem ca a plecat prost si cu Camaro SS si tot l-a facut .

daniwmk 28-10-09 13:05

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2758533)
Viperul chiar nu ma manca pe paine tinand cont ca ne-am mai dat 1 data si cu plecare perfecta din partea ambilor soferi si nu a reusit sa ma ajunga pana la 350m unde chiar conteaza 600Cp si 560Nm .... Restul e can-can asa cum winning is winning ...
Ca sa nu mai spunem ca a plecat prost si cu Camaro SS si tot l-a facut .

viperul ascos 13.22 best tu ai avut 13.68 best ...
felicitari ptr victorie merge ceas masina dar hai sa fim mai modesti unde e cazul :)

ps - camaro nu a coborat sub 14 sec ...

79BYG 28-10-09 13:48

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 2758635)
felicitari ptr victorie merge ceas masina dar hai sa fim mai modesti unde e cazul :)

Face-ti din tantar armasar .... poti sa ai o masina de 950674 cp .. daca nu sti sa ii folosesi degeaba ii ai ..... conteaza soferul fffff mult ... asa ca la Andrei WRC - nu e cazul de soferie...

numai bine

ProTeX 28-10-09 14:38

Lasa ma BYG-le sa se simta si lumea bine ... nu mai conteaza daca e sau nu sofer ... conteaza rezultatu pana la urma :D

X-Ray-Eyes 28-10-09 17:30

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 2758635)

Putea sa scoata si 12 secunde ... prea putin ma intereseaza daca cu mine a pierdut ... corect ?
Inseamna ca s-a intimidat rau cand m-a vazut langa el si de aceea a pierdut ... :) :) :)
Si prin urmare trebuie trecut in palmares ... :D
Oricum sistemul de cronometrare a avut hibele lui din moment ce un Renault de grupa S3 scoate 12 secunde pe 400m , Renault care ia bataie fara drept de apel de la masini ce scot 14 secunde :)

In fine ... una peste alta X-Team s-a prezentat excelent la aceasta cursa si ar trebui sa o treaca in palmaresul clubului ca fiind cea mai buna cusa de pana acum luand in calcul cupele castigate si locurile obtinute !
La Mai Mare !

YZF-PWR 28-10-09 17:32

1 Attachment(s)
Daca te referi la dodo a auzit el aiurea:) nu a scos 12 nici in vise nici cosmare , timpii aia care sustine el au fost in calificari iar clasamentul cu timpi il am eu aici , a scos 14 si ceva cum era normal.

Gabi TAZ 29-10-09 15:55

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2759441)
Putea sa scoata si 12 secunde ... prea putin ma intereseaza daca cu mine a pierdut ... corect ?
Inseamna ca s-a intimidat rau cand m-a vazut langa el si de aceea a pierdut ... :) :) :)
Si prin urmare trebuie trecut in palmares ... :D
Oricum sistemul de cronometrare a avut hibele lui din moment ce un Renault de grupa S3 scoate 12 secunde pe 400m , Renault care ia bataie fara drept de apel de la masini ce scot 14 secunde :)

In fine ... una peste alta X-Team s-a prezentat excelent la aceasta cursa si ar trebui sa o treaca in palmaresul clubului ca fiind cea mai buna cusa de pana acum luand in calcul cupele castigate si locurile obtinute !
La Mai Mare !

daca vrei sa te imbeti cu apa rece, poti sa il treci in palmares. Cand o sa il bati pe maus cu evo pe 400m, abia atunci sa incerci cu un viper. Cred ca iti aduci aminte ce a patit maus in cursa cu viperul albastru de GL!

Cand o sa castigi ceva cash intr-o cursa ca cea despre care se vorbeste, atunci chiar poti sa te bucuri ca ai batut un viper, dar asa, doar de fun cum au fost toate legalele de la tulcea pana acum, cand stii ca masina ta nu poate sa bata un viper( inca, poate o sa o faci sa fuga mai tare candva) oare care este rostul sa te lauzi degeaba?!

sau poate chiar te bucuri de atentia celor gen, Maneaua este viata mea, sau gen, du-te ma ca are V8 pe espero!

X-Ray-Eyes 29-10-09 18:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 2762224)

sau poate chiar te bucuri de atentia celor gen, Maneaua este viata mea, sau gen, du-te ma ca are V8 pe espero!

Manelele nu " e viata mea " prietene si daca imi permiti : tu de unde ai mai aparut ?

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 2762224)
cand stii ca masina ta nu poate sa bata un viper care este rostul sa te lauzi degeaba?!

Pai tocmai am batut unul ... vrei sa vezi ?

79BYG 29-10-09 21:35

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 2762639)
Manelele nu " e viata mea " prietene si daca imi permiti : tu de unde ai mai aparut ?

Pai tocmai am batut unul ... vrei sa vezi ?

ha ha ha ha ... foarte tare ....!!!

Intr-o cursa nu conteaza cine pleaca mai bine sau mai prost ... conteaza cine trece primul lina de Sosire ....
Acuma ce trebuia sa faca Andrei WRC ??? sa se dea cu Viper-ul pana reusea sa plece bine ???

Intr-o competitie exista un proverb ---- " Jocul gresala asteapta " !!!

Gabi TAZ 30-10-09 07:45

ok felcitari.

Ursu-=X-Team=- 30-10-09 10:38

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 2763917)
ok felcitari.

Nu te supara de ce te ataci atat , sau ma rog de ce te agiti??? Sa inteleg ca ai bmw, Bun daca eu ma dau cu tine si am o skoda toroaba (Ai auzit de masina asta ??) si te fac .. crezi ca mai conteaza care e mai putrernica si cine are mai multi cai .. Astea sunt regulile jocului . GRESELILE .......

M Y U 31-10-09 16:20

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 2764257)
Nu te supara de ce te ataci atat , sau ma rog de ce te agiti??? Sa inteleg ca ai bmw, Bun daca eu ma dau cu tine si am o skoda toroaba (Ai auzit de masina asta ??) si te fac .. crezi ca mai conteaza care e mai putrernica si cine are mai multi cai .. Astea sunt regulile jocului . GRESELILE .......

CORECT

CT-05-UST 02-11-09 18:44

asta e cel mai tare ..dupa fiecare cursa tre sa apara `asii` si tre sa apara certurile ..wtf nu avem ceva mai bun de facut??

YZF-PWR 19-11-09 12:46

1 Attachment(s)
INTALNIRE SAMBATA 21 NOIEMBRIE ora 15:00 la REX ( ATENTIE !!! ) PE PARTEA CU LACUL unde s-a sustinut Tuning Fever 2

Rugam toti membrii sa se prezinte sa discutam de un mic plan de viitor , si verificarea fiselor de inscriere /taxe si pentru inscrierea unor noi membrii , PLUS o sedinta FOTO semnatura fotografului nostru profesionist Most Wanted
Cei din club care detin cupe castigate la concursuri si diplome sunt rugati sa se prezinte cu ele , nu va putem spune de ce deocamdata dar in curand o sa vedeti despre ce e vorba..
PREZENTA OBLIGTORIE , cazurile extreme care nu pot veni sunt rugati sa anunte de dinainte

79BYG 19-11-09 13:50

PREZENT !!!!!!!!!

Most_Wanted 20-11-09 22:04

Mereu la datorie :)

B94UVX 21-11-09 10:06

sper sa ajung si eu pana la ora 15 in constanta ca acum sunt in mangalia, am putina treaba care mar putea retine mai mult si mar face sa intarzii sau in cel mai rau caz sa nu mai vin....am zis ca sa stiti daca e sa nu apar la intalnire...:(:(

79BYG 21-11-09 17:46

Most ... asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Psycho 21-11-09 17:53

mi-ai luat-o inainte ... asta vroiam sa spun si eu , vreau poze sa vedem :)

CT-82-PWR 21-11-09 19:15

Cu bunavointa domnului Most Wanted pun si eu aici un link cu un filmulet de la intalnirea de azi 21-Noiembrie-2009 http://www.*************/X-Team_21_11_2009.wmv
PS. Ca sa il salvati click dreapta pe link apoi din meniul care apare alegeti Save Target As

79BYG 21-11-09 23:22

Quote:

Originally Posted by CT-82-PWR (Post 2825869)
Cu bunavointa domnului Most Wanted pun si eu aici un link cu un filmulet de la intalnirea de azi 21-Noiembrie-2009 http://www.*************/X-Team_21_11_2009.wmv
PS. Ca sa il salvati click dreapta pe link apoi din meniul care apare alegeti Save Target As

bun si filmuletul asta ... asa avem dovada cine a fost si cine nu :) ...

Most ... inca mai asteptam si pozele "PRO" ...

Most_Wanted 21-11-09 23:53

50 Attachment(s)
... pozele de azi cu toata lumea ....

si eu in ultima poza :))

79BYG 22-11-09 08:49

bv bv bv .... most ... pozele de grup cele mai reusite :) !!!!

SMocKey21 22-11-09 09:03

Mama sa-mi bag ...... :( cat ma oftic ca nu am putut ajunge dar n-a vrut gripa asta nenorocita sa-mi treaca neam :( Felicitari baieti pentru poze :D

79BYG 22-11-09 10:11

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2826642)
Mama sa-mi bag ...... :( cat ma oftic ca nu am putut ajunge dar n-a vrut gripa asta nenorocita sa-mi treaca neam :( Felicitari baieti pentru poze :D

Nu trebuie neaparat sa iti bagi ..... poti sa o scoti si e deajuns .... ha ha ha :) !!!

SMocKey21 22-11-09 11:34

Sa-mi scot ...... :( cat ma oftic ca nu am ajuns :)))))

k4r4 22-11-09 17:35

filmulete de aseara are cineva?

79BYG 22-11-09 18:24

Altii sunt cu filmatul si pozatul noaptea ... X-teamul este doar cu showul ... :)

CT-05-UST 22-11-09 19:20

frumoase poze

x_cess 22-11-09 22:43

Foarte frumoasa skoda rosie:D.. Byg`ule,bine de tot ursu..mereu il vad in Navodari..probabil de aici esti:D

Salutari:)

79BYG 22-11-09 22:47

Quote:

Originally Posted by x_cess (Post 2828425)
Foarte frumoasa skoda rosie:D.. Byg`ule,bine de tot ursu..mereu il vad in Navodari..probabil de aici esti:D

Salutari:)

salutari si tie ... ursul nu mai este de 2 ani jumate al meu ..... iar eu stau in Constanta ...

Baiatul care il are este din Navodari .... :)

P.S. -- Cand il aveam eu arata ceva mai bine :) !! :)

x_cess 22-11-09 22:49

aaa,ma scuzi atunci,oricum frumos ursu`l:)

zbuf 23-11-09 18:03

din pacate ursul ala a ajuns intr-o stare deplorabila:cry:...pacat ca masini bune ajung pe fel si fel de maini.daca l-ai vedea,te-ar apuca plansul

x_cess 24-11-09 22:35

pacat!

79BYG 29-11-09 19:33

https://www.youtube.com/watch?v=08D71A6JhCc

https://www.youtube.com/watch?v=y2cCOU2yvyE

2 filmuletze ... mai am si altele , dar inca mie lene sa le urc pe youtube .... asa ca pe maine

79BYG 30-11-09 13:33

inca un filmuletz frumos foc ...

https://www.youtube.com/watch?v=meQhrv6RQNo

mai am si altele

... va urma

YZF-PWR 30-11-09 13:35

Taleeeent rau de tot!!!

79BYG 30-11-09 18:42

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2849314)
Taleeeent rau de tot!!!

sa nu imi zici ca ti s-a facut dor de urs :)

YZF-PWR 30-11-09 19:05

OHO si inca cum , ca tie nu :))) dar sunt mai aproape de un nissan :P

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning