![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
|
Quote:
Ca sa nu mai spunem ca a plecat prost si cu Camaro SS si tot l-a facut . |
Quote:
felicitari ptr victorie merge ceas masina dar hai sa fim mai modesti unde e cazul :) ps - camaro nu a coborat sub 14 sec ... |
Quote:
numai bine |
Lasa ma BYG-le sa se simta si lumea bine ... nu mai conteaza daca e sau nu sofer ... conteaza rezultatu pana la urma :D
|
Quote:
Putea sa scoata si 12 secunde ... prea putin ma intereseaza daca cu mine a pierdut ... corect ? Inseamna ca s-a intimidat rau cand m-a vazut langa el si de aceea a pierdut ... :) :) :) Si prin urmare trebuie trecut in palmares ... :D Oricum sistemul de cronometrare a avut hibele lui din moment ce un Renault de grupa S3 scoate 12 secunde pe 400m , Renault care ia bataie fara drept de apel de la masini ce scot 14 secunde :) In fine ... una peste alta X-Team s-a prezentat excelent la aceasta cursa si ar trebui sa o treaca in palmaresul clubului ca fiind cea mai buna cusa de pana acum luand in calcul cupele castigate si locurile obtinute ! La Mai Mare ! |
1 Attachment(s)
Daca te referi la dodo a auzit el aiurea:) nu a scos 12 nici in vise nici cosmare , timpii aia care sustine el au fost in calificari iar clasamentul cu timpi il am eu aici , a scos 14 si ceva cum era normal.
|
Quote:
Cand o sa castigi ceva cash intr-o cursa ca cea despre care se vorbeste, atunci chiar poti sa te bucuri ca ai batut un viper, dar asa, doar de fun cum au fost toate legalele de la tulcea pana acum, cand stii ca masina ta nu poate sa bata un viper( inca, poate o sa o faci sa fuga mai tare candva) oare care este rostul sa te lauzi degeaba?! sau poate chiar te bucuri de atentia celor gen, Maneaua este viata mea, sau gen, du-te ma ca are V8 pe espero! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pai tocmai am batut unul ... vrei sa vezi ? |
Quote:
ha ha ha ha ... foarte tare ....!!! Intr-o cursa nu conteaza cine pleaca mai bine sau mai prost ... conteaza cine trece primul lina de Sosire .... Acuma ce trebuia sa faca Andrei WRC ??? sa se dea cu Viper-ul pana reusea sa plece bine ??? Intr-o competitie exista un proverb ---- " Jocul gresala asteapta " !!! |
ok felcitari.
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e cel mai tare ..dupa fiecare cursa tre sa apara `asii` si tre sa apara certurile ..wtf nu avem ceva mai bun de facut??
|
1 Attachment(s)
INTALNIRE SAMBATA 21 NOIEMBRIE ora 15:00 la REX ( ATENTIE !!! ) PE PARTEA CU LACUL unde s-a sustinut Tuning Fever 2
Rugam toti membrii sa se prezinte sa discutam de un mic plan de viitor , si verificarea fiselor de inscriere /taxe si pentru inscrierea unor noi membrii , PLUS o sedinta FOTO semnatura fotografului nostru profesionist Most Wanted Cei din club care detin cupe castigate la concursuri si diplome sunt rugati sa se prezinte cu ele , nu va putem spune de ce deocamdata dar in curand o sa vedeti despre ce e vorba.. PREZENTA OBLIGTORIE , cazurile extreme care nu pot veni sunt rugati sa anunte de dinainte |
PREZENT !!!!!!!!!
|
Mereu la datorie :)
|
sper sa ajung si eu pana la ora 15 in constanta ca acum sunt in mangalia, am putina treaba care mar putea retine mai mult si mar face sa intarzii sau in cel mai rau caz sa nu mai vin....am zis ca sa stiti daca e sa nu apar la intalnire...:(:(
|
Most ... asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
mi-ai luat-o inainte ... asta vroiam sa spun si eu , vreau poze sa vedem :)
|
Cu bunavointa domnului Most Wanted pun si eu aici un link cu un filmulet de la intalnirea de azi 21-Noiembrie-2009 http://www.*************/X-Team_21_11_2009.wmv
PS. Ca sa il salvati click dreapta pe link apoi din meniul care apare alegeti Save Target As |
Quote:
Most ... inca mai asteptam si pozele "PRO" ... |
50 Attachment(s)
... pozele de azi cu toata lumea ....
si eu in ultima poza :)) |
bv bv bv .... most ... pozele de grup cele mai reusite :) !!!!
|
Mama sa-mi bag ...... :( cat ma oftic ca nu am putut ajunge dar n-a vrut gripa asta nenorocita sa-mi treaca neam :( Felicitari baieti pentru poze :D
|
Quote:
|
Sa-mi scot ...... :( cat ma oftic ca nu am ajuns :)))))
|
filmulete de aseara are cineva?
|
Altii sunt cu filmatul si pozatul noaptea ... X-teamul este doar cu showul ... :)
|
frumoase poze
|
Foarte frumoasa skoda rosie:D.. Byg`ule,bine de tot ursu..mereu il vad in Navodari..probabil de aici esti:D
Salutari:) |
Quote:
Baiatul care il are este din Navodari .... :) P.S. -- Cand il aveam eu arata ceva mai bine :) !! :) |
aaa,ma scuzi atunci,oricum frumos ursu`l:)
|
din pacate ursul ala a ajuns intr-o stare deplorabila:cry:...pacat ca masini bune ajung pe fel si fel de maini.daca l-ai vedea,te-ar apuca plansul
|
pacat!
|
https://www.youtube.com/watch?v=08D71A6JhCc
https://www.youtube.com/watch?v=y2cCOU2yvyE 2 filmuletze ... mai am si altele , dar inca mie lene sa le urc pe youtube .... asa ca pe maine |
inca un filmuletz frumos foc ...
https://www.youtube.com/watch?v=meQhrv6RQNo mai am si altele ... va urma |
Taleeeent rau de tot!!!
|
Quote:
|
OHO si inca cum , ca tie nu :))) dar sunt mai aproape de un nissan :P
|