![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
4 Attachment(s)
sa treiesti junioru` ;) aaa.. si photoshooting :P ===== JIMAN Rulz8)
|
super pozele .. felicitari, si multa bafta in continuare ;)
|
Deci planul e facut , sunt gata sa-l execut .... :))
Dak facem un mic cerc de masini , nu se vor supara oradenii :) . Ne discutam la urmatoarea intalnire de miercuri , 11 . 06 . 2007 , orele 20 , parcare Sala Sporturilor . Sa mai incalzim niste cauciucuri >:) !!! |
Corectie , data e de 13 iunie , eu m-am uitat pe calendarul de iulie :)) !
|
ceva de la suceava vine incoa`? poate largim cercu :lol:
mai e si un calibra la noi |
De niste fetitze cum facem rost nenea ? Chem si eu niste domnisoare , sa vad ce iese !
O idee de ultim moment : putem merge de sambata seara la ora 23-24 , ajungem la ora 2 , ne bagam in bazinul cu apa calda pana dimineatza , apoi la show , liniutze si tot tacamul . Ce ziceti ? e 10 lei intrarea la bazin la hotel de 5 stele , si stam pana dimineatza la apa . ;) Oricum BEX merge de sambata la Felix ! |
2 Attachment(s)
Ei , a iesit super tare eventul .
Felicitari Andy pentru diploma !!! Sa montam niste pozne : |
Baietzi ..
felicitarile mele ...sunteti nijte oameni ce meritaapalauze si laude ...ati venit cu nijte masini frumoase ...vati organizat ...ati facut poze .. Felicitarile mele :flower: |
sa inteleg ca avem nijte majini noi in club?? tipu cu astra din bacau e la noi in club? ;))
|
Pai ...deodata ce are stikeru mare cu CD :yikes: ....mna...nush :dance:
|
chiar daca am fost putini...procentajul a iesit bun "1/4" din CD au luat premiu ;) orivum bv andy si celor care ati fost la Oradea ;)
P.S: poate pana la urmatorul ev se naste si motorul meu de 2000 turbo de calibra...:twisted: SWIFT BEHAVE COZ I"M COMMIN` :evil: |
3 Attachment(s)
===== some pics =====
|
LX... tipu cu nr de bc nu are sticker cu CD.. sau poate nu am obs eu ;)) oricum vad ca si comunitatea din Cluj incepe sa se ridice incet incet ;))
|
are sticker... doar ca e mic si e pe stalp spate stanga... nu vroiam sa ii stricam tema masinii... "UFO" extrapamanteanul ala mare si alb de pe luneta ;)
|
felicitari.. vreau si eu idurile voastre ;)) al tau bexx si al baiatului cu opelu de bacau ;) :P
L.E va asteptam pe 24 la suceava ;)) la cursa organizata de ACS Crazy Drivers ;)) :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning