![]() |
Re: Dacia PTM
3 Attachment(s)
azi am facuto de oaie :(
|
Cum?
Cu ce te-ai hârjonit? |
cu poarta scolii :( batea vantu tare si sa dat poarta pe masina mea ca nu o tinea nimeni
|
cel mai prost sofer esti =))))) cel mai panicat :)))) cel mai retardat :))) hahahahahahhaa ( nu ma luati in seama ) :D lasa ma c`o facem noi nu`i panica asta e .... nekzu knd e sa vina :)
|
este? =))
|
plm frate da serios ... :( e cam lunga cum dreq nu ai vzt si u nu ai simtit ca harjaie ... :| sau eerai cu muzica in blana ( ca deh acum ai muzica ) ?
|
nu am avut cum sa opresc atat de repede :(
|
4 Attachment(s)
am cumparat torpedou si restu de plastice si butoane...cu asta s-a incheiat capitolu plasticaraie :)
|
Arata bine volanu ala...insa "pielea" aia rosie nu are ce cauta acolo ;)dc nu scurtezi tija aia de la schimbator? :twisted:
|
da stiu ca tampenia ai rosie nu da bine cu interioru (o tin pt ca nu pot lasa schimbatoru descoperit) cat despre scurtat nu cred ca o sa-l scurtez pt ca numai ajung la el calumea :D
|
Sa-l vezi p-al meu de la logan..cat de scurt e :shock: si tot ajung la el si am 1,76m:))
App...mai mergi la 4TDay? |
plm...da maine la 10 sunt acolo :D
|
Aaa....sa lasi si u masina pe undeva la vedere sa ii fac poze
|
da o sa fie in parcarea b sau c sau langa pavilionu central
|
vali sa ma ast la scoala ca merg si eu .... crazy o sa vezi si nova power pacolo :)) ( daramata )
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning