![]() |
Re: ShineRunnerRacing
Noul club cu pretentii din Bucuresti P.P RACERS va saluta si va ureaza bafta!Sa ne vedem cu bine la evenimente si sa auzim numai de bine!
|
acum e la moda sati faci club ?
in ultima vreme au aparut cam multe , sincer cred ca e o moda trecatoare, cum a fost cu biciclete role samd ... bafta cu clubu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
multa bafta dar din ce vad eu la avatar la voi mi se pare sau este poe poza ta KENZO orcum multa bafta ca imi spune mie ceva instictu ca sunteti vechi in lumea curselor ,sper sa ne vedem la craiova |
asta i-am zis si eu lui ;)) sunt multe de zis;))
|
nu uitati plecarea la craiova va avea loc SANBATA la ora 11.00 .cu cazarea am rezolvat .avem 14 camere rezervate adica o pensiune intreaga ,deci hotarativa care cum mergem va salut
|
n-am bani de craiova... de 1 mai sunt prezent la start ;)
|
Quote:
|
plecarea este sambata ora 11:00 sau duminica dimineatza la 3:00.. specifica sparly.. yo o sa plec duminica dimineatza cu cine mai vine atunci. Asta in proportie de 70-80 % depinde de ce se intapla azi la munca ( daca imi iau salariu sau nu :D )
|
pai plecarea este sanbata la ora 11 ,00 deci noi ar trebui sa ne strangem undeva la ora 10,o0 o sa va comunic mai multe diseara la intalnire
|
sambata cu M nu cu N fah
|
SAMBATA DIMINEATA LA ORA 10:00 VA ROG SA VENITI TOTI CEI CARE MERG LA CRAIOVA LA LEGALE IN AGIP IN 13 SEPTEMBRIE
|
pana la urma cum a ramas treaba....va mai cazati sau nu?
|
da obligat ca da la ora 13 am decolat spre craiova
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning