![]() |
Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A
1 Attachment(s)
Raz6633 - Momentan am becuri rosi pana gasesc galbene, eu am bec cu 2 filamente :D
Sir_10 - Multumesc pentru rabdarea acordata :). Daca nu era pasiune nu se ajungea aici. Idul il gasesti la username. Am inversat si gumele spate sa nu le fac ca celelale:D |
Imi plac pozitiile tale...roz parca erau nu ? :)) Arata bine masina
|
Foarte frumos E34-le !Jantele vin perfect ! Nu te-ai gandit sa faci un Shadowline ?
|
Quote:
|
Quote:
Oricum un shadwline si o folie ar fii super! |
Quote:
|
Alex30 - Da , becurile sunt rosi dar se vad un roz :D, ms frumos.
SAX1987 - Mersi frumos, am de gand sa colantez carcasa oglinzilor, manerele, si ornamentele nichetale in carbon s-au negru mat. Marian_nebunu - A fost, acum a mai ramas foarte putin yellow :P SAX1987 - Dunga de pe jante va disparea odata cu vopsirea lor :), stiu cum da' cu folie :D urmeaza si aia :) Marian_nebunu - In curand :D |
Ma tu ai xenon pe faza lunga?e after-market?
|
Quote:
|
kidu2006 - Da am si pe faza lunga :D, nustiu daca e after-market dar nici nu imi pasa atata timp cat functioneaza ca noi, mai au si garantie 12 luni.
Marian - Stai linistit ca ma tin de cuvant ;) |
Pai ia vezi ma daca sunt after-market(eu asa as zice) numai ca am vazut ca la flashuri se aprindeau imediat:???:,vreau si eu:???:
|
Quote:
Mai este si pisica neagra de BG una din lamotesti foarte low care are si el pe proiectoare, tot de la acelasi baiat si le-a luat si el. |
Cine ma si-a luat?eu te-am intrebat pe tine de unde le-ai luat pe alea pt faza lunga,ca de obicei cand pui pe faza lunga si dai flashuri se incarca mai greu,si am vazut ca la tine se incarcau super repede la flashuri
|
Quote:
|
Xenoane aduce un baiat , daca vrei iti las nr lui de tel pe pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning