Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

mad_mario 17-11-08 13:08

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

Si eu tot de la bucuresti am venit am stat in frig de la 9 30,de ce? Pentru ca am vrut sa vad si eu care e treaba ...sa-mi aud grupa sa ma pregatesc etc etc...cand foarte bine puteam sa stau intr-un bar sau chiar acasa,dar asta nu mai conteaza....Partea cea mai nasoala e ca pe unii ne-a bagat in parcarea aceea si eu unu am barberit tot pe dedesub,dar am trecut si peste asta,apoi ma uitam prin parcare ....cu cine puteam sa pic la grupa mea...si am picat fix cu un seat leon care numai de grupa a nu era!!! si binenteles mi-a rupt dintii,asta e am trecut si peste asta ...ma intorc si vreau sa intru iar in parcare ma i-au la cearta cu un jandarm vai mama lui care ma tot ameninta ca dak mai fortez sa intru nu ma mai lasa sa particip .....
ps: are cineva film sau vreo poza ...in care apare un amarat hyundai accent?

negrey1300 17-11-08 13:35

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1869302)
Si eu am ajuns prea devreme si am inghetat .....dar ce sa ii faci ...."sacrificii" ce nu mi-a placut .. a fost ca s-a cam intarziat....cu startul cursei ....in rest a fost bine ..masini multe ...masini bune ..curse frumoase ...o cursa reusita.

edit:
cativa tarani si-au facut aparitia ....nu stiu exact povestea ...dar ce stiu e ca taranii au inceput sa scuipe M3`u Albastru COP la numar..... nu stiu exact dece ....dar ..."""la braila este tarani multi"""

asa e la braila,multi invidiosi :cry:

cicisxn 17-11-08 13:47

https://www.youtube.com/watch?v=XuZgEPt5izA ...pe la minutul 4 e show ...

leonard 17-11-08 13:59

ce comentarii de *** se aud in filmulete:))) ma doare capul.
in rest felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
chiar daca nu am fost acolo (acuma regret enorm ca nu am venit) am vazut din filme si poze ca au fost masini tari masini care merita tot respectul.

kidu2006 17-11-08 14:01

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1869435)
ce comentarii de *** se aud in filmulete:))) ma doare capul.
in rest felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
chiar daca nu am fost acolo (acuma regret enorm ca nu am venit) am vazut din filme si poze ca au fost masini tari masini care merita tot respectul.

Lasa ca la start era un o pisica visinie parca,si unu din "tribune" "baaa..asta are VR6 pe ea,e smecher" :)):)):)):)):)).m-a bufnit rasu si am fugit de langa el/ei :)))
Poze si filmulete de la grupa A pls pls pls

x-28-TRA 17-11-08 14:02

cu renoul 21 ala in doua culorii nu are nimeni filmulete???

slip 17-11-08 14:02

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1869249)
da . :-) vad ca il stii ... ce motor mai are ? tot 2.7 ala ?

ai filmulete cu el de la liniute ? :rolleyes2

salut.. TED e al nostru din Old School Motorsport.. cum sa nu-l stiu?
A fost a lui Costel TED care avea si o Honda Prelude facuta frumos tare.. cun care a aparut si in revista 4Tuning..
A bagat multi bani in masina asta.. in ursuletz.. dar a hotarat sa o vanda pentru altceva japonez :P
bine ca a ramas tot in club si mai ales la un om care o apreciaza la adevarata sa valoare. E refacuta complet.. motorul merge f bine, aviz amatorilor care nu suporta infrangerile.. si e de 2.7e de 122cp. (nimeni intreg la minte nu vine cu masina stock..la curse.. hai sa fim seriosi)

am niste filmulete cu el, un pic dupa mijlocul pistei dar abia diseara cand ajung acasa le scot de pe aparat si le urc.

avand in vedere ca el nu prea are timp sa intre o sa vb eu pentru el. deci daca veti nevoie de ceva detalii despre el sau orice fel de intrebare..spuneti.

drum uscat.

cicisxn 17-11-08 14:03

Vad ca se tot bate moneda pe faptul ca publicul a fost necivilizat. E altfel in alta parte? Nu mai exagerati,sporturile cu motor sunt in general destinate publicului masculin. Si cum padure fara uscaturi nu exista,la fel si taranoi si spirit de turma e si aici in Braila ca peste tot. Imi cer scuze celor care au avut de suferit in orice mod din cauza publicului,dar sunt convins ca si pe la voi ar fi la fel. Per total,s-au depus eforturi din partea tuturor si a iesit...de nota 8.

kidu2006 17-11-08 14:06

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 1869447)
Vad ca se tot bate moneda pe faptul ca publicul a fost necivilizat. E altfel in alta parte? Nu mai exagerati,sporturile cu motor sunt in general destinate publicului masculin. Si cum padure fara uscaturi nu exista,la fel si taranoi si spirit de turma e si aici in Braila ca peste tot. Imi cer scuze celor care au avut de suferit in orice mod din cauza publicului,dar sunt convins ca si pe la voi ar fi la fel. Per total,s-au depus eforturi din partea tuturor si a iesit...de nota 8.

Ai perfecta dreptate,peste tot publicul este la fel..de aceea vreau sa stiu a cui este urma de "flegma" de pe geamul meu lateral dreapta..e de la Braila sau am admiratori in Bucuresti?:lol:
Hai cu filmele de la Grupa A

BASU 17-11-08 14:13

73 Attachment(s)
Am fost si eu prezent in ambele zile la Braila si ca spectator si ca participant.

Sambata 15.11
Nu stau acum sa va spun toata povestea, va spun doar concluziile.
-foarte frig
-organizare buna
-asflatul daca pot sa ii zic asa in unele zone nu avea deloc aderenta ( praf + bucatzi de cauciuc )
un ursuletz chiar a iesit in decor in zona aia si au fost si altii care au trecut la limita
-ma asteptam la masini mai multe
-ma asteptam sa fie macar 2 manse / proba, dar a fost doar una ( uni au inteles traseul abia dupa ce l-au facut )
nu au fost masini asa multe si fiecare masina facea traseul sub 2minute...
dar chiar si asa am plecat de acolo pe intuneric.

Ziua s-a incheiat intr-un show de drift&burn si am castigat si eu 2 cupe(locul 2 indemandare si tot locul 2 viteza - la tractiune spate ) pe masura masini cu care am participat :D

Felicitari organizatorilor, participantilor si publicului care aici a fost cuminte si nu a huiduit nici un participant.

eiii... am atasat poze si filme de Sambata de la cele 3 probe

ps: nu luati in considerare rasetele, plansetele sau limbajul din filmuletze :lol:

cicisxn 17-11-08 14:22

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1869454)
Ai perfecta dreptate,peste tot publicul este la fel..de aceea vreau sa stiu a cui este urma de "flegma" de pe geamul meu lateral dreapta..e de la Braila sau am admiratori in Bucuresti?:lol:
Hai cu filmele de la Grupa A

De aia am zis NOTA 8...frig,asfalt,unii spectatori. Nu puteati cere perfectiune.
Si special pt cei care au huiduit am cerut scuze cu cateva posturi mai sus. Nu ne bagati pe toti in aceeasi oala. Cred ca flegma ta se sterge cu apa. In schimb a fost un taranoi care a vrut sa arunce cu o piatra in un Audi A3 albastru inchis si multumita mie si prietenului cu care eram nu a facut-o. Astia sunt oamenii peste tot,ma repet: padure fara uscaturi nu exista,dar nu mai generalizati

---------------------------------------------------------------

pt BASU: ai facut o figura foarte frumoasa cu masinuta ta. Felicitari pt curaj si indemanare!

Evo-Jr 17-11-08 14:25

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1869269)
Sunt aici cateva filmulete de la mai multe grupe , EVO sunt si cu tine
https://www.youtube.com/profile?user=ogik17&view=videos

thx man.

Bogyciu 17-11-08 14:39

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 1869490)
De aia am zis NOTA 8...frig,asfalt,unii spectatori. Nu puteati cere perfectiune.
Si special pt cei care au huiduit am cerut scuze cu cateva posturi mai sus. Nu ne bagati pe toti in aceeasi oala. Cred ca flegma ta se sterge cu apa. In schimb a fost un taranoi care a vrut sa arunce cu o piatra in un Audi A3 albastru inchis si multumita mie si prietenului cu care eram nu a facut-o. Astia sunt oamenii peste tot,ma repet: padure fara uscaturi nu exista,dar nu mai generalizati

---------------------------------------------------------------

pt BASU: ai facut o figura foarte frumoasa cu masinuta ta. Felicitari pt curaj si indemanare!

Organizarea a fost ok, PUBLICUL a fost problema! In afara de faptul ca era foarte frig a mai trebuit sa indur si impunsaturile celor din spate, mai aveau putin si ma buzunareau... Eu am venit de la 90 km, dar cei de la sute de km departare... Tot respectul pt baietii tari din Braila, dar acolo nu e padure cu uscaturi, e padure cu "verdetzuri"...

BASU 17-11-08 14:44

75 Attachment(s)
@cicisxn mersi :D

Duminca 16.11
-foarte foarte frig
-foarte multe masini
-publicul statea in mijlocul strazi ca la el acasa
-o gramada de participanti care nu erau la grupa A1 sau A si erau cu masinile primi in fata... :rolleyes2
toate astea au dus la un start mai greoi si o harababura totala, initial se anuntase ca se face grupa dacai separat, apoi ca intra toti la A1, apoi ca se anunta cine cu cine se da... pana la urma fiecare s-a dat cu cine a apucat
Eu de exemplu in prima mansa am rams singur :lol: si m-am dus pana la final si apoi inapoi impreuna cu invingatorii
Binenteles ca nici a 2-a mansa nu se putea mai bine, am nimerit cu o honda care din start mi-a dat vreo 3 tiruri... ehh trecem peste asta ca oricum finala la grupa respectiva s-a discutat intre honda respectiva si sora ei geamana :lol:
fairplay era sa urce o grupa mai sus, asta sigur se intampla daca nu se tinea cont de coeficienti de tractiune.

Am mentionat ceva de inspectia tehnica? eu nu am vazut nici o masina sa fie verificata la motor sa vedem daca corespunde cu ce declara concurentul sau ce scrie in talon :rolleyes2

De public ce sa mai spun? publicul este la fel in orice oras dar in special la cursele unde nu se percepe taxa pentru public
Ce naiba cautau la cursa copii de 6 ani? sau femeie la 40ani cu copilul de 50cm de mana? huiduieli, flegme, zgarieturi cam cu asta s-au ales masinile exemplele negative pot continua la nesfarsit.

per total a fost o cursa reusita doar daca ne gandim la cate masini au fost pe metru patrat, la starturile rapide si faptul ca nu a fost nici un eveniment neplacut.
Sper pe viitor sa fie mai multe evenimente de acest gen
Respect pentru organizatori pentru munca depusa, si respect pentru participanti care au dat dovada de multa rabdare pe un frig crancen.

Poze & Filme dar mai putine :( ca am ramas fara bat:arrow:

oMs^13 17-11-08 14:47

Frumoase filmuletele....dar "comentariile" da de gol tara :rolleyes2 din pacate...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning