Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Bancuri, Poze, Filmulete Funny (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/95791-bancuri-poze-filmulete-funny.html)

RoByNeT 22-04-09 13:26

Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny by Inferno

nu pot sa cred ca aia au fost atat de idioti incat au facut cu buna stiinta scara aia ... cred ca au zis ca o incearca dupa ce o termina de betonat =)) ce retarzi :))

Taraiebuca 23-04-09 07:29

http://www.videonews.ro/action/viewv...st-Incredibil/
cel mai criminal betiv :))))

GopPo 23-04-09 09:23

1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol:
sa nu zburati cu asta langa voi :lol:

RoByNeT 23-04-09 11:32

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2259279)
:lol::lol::lol::lol::lol:
sa nu zburati cu asta langa voi :lol:

mama cum a fost asta .... ce *** de filmuletz :)))))))))) cum i`a venit in fata asa ahahahahahahaha

cozo 23-04-09 13:28

Post vacant la Oficiul fortei de munca Bucuresti

Un cetatean se prezinta la Oficiu si vede anunt : Se cauta asistent
pentru medic ginecolog.
O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca poate da
ceva amanunte despre ea.
- Da ,trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine ,apoi de
lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija
zonele intime,apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de
parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati
astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea mediculuiEste pentru
inceput un salariu lunar de 2000 ron cu perspective serioase de crestere
in functie de rezultate.Dar trebuie sa mergeti la Ploiesti .
-O, da ? De ce, acolo este slujba?
-Nu ,slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii !,,,,

cozo 23-04-09 13:34

Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri "creier pane"?
- Mimorie di porc prajita .

cozo 23-04-09 13:35

3 moldoveni povesteau....zice primul:bai nevasta-mea e tare proasta,al doilea zice:ba a mea e cea mai proasta....al treilea zice ca a mea de proasta nu e......astia intreaba''de ce?''.Pai sa vedeti asta vara am lasat-o singura la mare si cand ma uit la ea in valiza era plina de prezervative...si de ce-i proasta?Pai ce ea are p..a??:))

cozo 23-04-09 13:39

vine la biserica o blonda care arata bine dar ea nu ia niciodata chilotii p ea..se duce ea la preot sa se spovedeasca se pune in genunchi in fata lui cracanata!!!acum preotul incepe predica: "da Doamne un ac si o ata sa o cos p doamna-n fata, sa-i acopar spurcaciunea ca mi s-a sculat minunea!!!!

cozo 23-04-09 13:47

un tip intra intr-un bar.. bine facut, inalt dar avea un capusor mititel... astia din bar se uitau la el, se ghionteau si radeau in barba de capushorul lui.... pan la urma unu il intreaba... dle te vad asa barbat bine da ce e cu fatza asta a ta mica? pai stati sa va povestesc.... ma duc la pescuit intr-o zi, arunc navodul in apa.... incep sa trag de el....

iese din apa un chip de femeie frumoooos, buze senzuale, blonda... mai trag... deschide ochii....ochii frumosi, migdalati.. mai trag ies doi sani superbi, sfarcuri bine conturate...mai trag mai trag . coada de peste!

""pana"" mea... o intorc pe toate partile poate ii gasesc o gaurica s-o f.t, nimic... sirena parca imi citeste gandurile... imi spune: pescarule da-mi drumu ca-ti indeplinesc ce dorintza vrei tu ...

si eu prostu i-am zis:

- daca si asa nu te pot f..e atunci macar fa-mi o m..e mica

cozo 23-04-09 13:52

"Presedintele SUA ,George W.Bush este socat.SUA a primit o declaratie de razboi din partea Olteniei.Intreaba in stanga,in dreapta unde se afla aceasta ""tara"".Intr-un final ajunge la presedintele Basescu care ii spune ca Oltenia este o provincie a Romaniei.Imediat o delegatie condusa de secretarul de stat Condoleeza Rice pleaca in Romania.Ajung ei la Craiova in biroul presedintelui consiliului judetean Dolj,de fata fiind si prefectul judetului.

-Mai,voi ati trimis declaratia asta de razboi SUA-intreaba Condoleeza Rice pe presedintele consiliului judetean.Acesta dupa ce examineaza hartia ,confirma,mandru:

-Da ,noi am trimis-o!

-Bai tampitilor ,voi stiti cine suntem noi?-Suntem SUA,o tara superdezvoltata ,cu armament modern.Suntem sute de milioane ,voi stiti?

Presedintele consiliului judetean,scarpinandu-se in cap ,ii spuse prefectului:

-Marine ,am dat de dracu!.Unde ii ingropam pe astia?!"

Lucian_GXZ 23-04-09 14:25

https://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8 :))

Lucian_GXZ 23-04-09 14:28

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2260038)
un tip intra intr-un bar.. bine facut, inalt dar avea un capusor mititel... astia din bar se uitau la el, se ghionteau si radeau in barba de capushorul lui.... pan la urma unu il intreaba... dle te vad asa barbat bine da ce e cu fatza asta a ta mica? pai stati sa va povestesc.... ma duc la pescuit intr-o zi, arunc navodul in apa.... incep sa trag de el....

iese din apa un chip de femeie frumoooos, buze senzuale, blonda... mai trag... deschide ochii....ochii frumosi, migdalati.. mai trag ies doi sani superbi, sfarcuri bine conturate...mai trag mai trag . coada de peste!

""pana"" mea... o intorc pe toate partile poate ii gasesc o gaurica s-o f.t, nimic... sirena parca imi citeste gandurile... imi spune: pescarule da-mi drumu ca-ti indeplinesc ce dorintza vrei tu ...

si eu prostu i-am zis:

- daca si asa nu te pot f..e atunci macar fa-mi o m..e mica

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: criminal =))hahahhah anu ma pot oprii din ras =)))

RoByNeT 23-04-09 15:13

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2260147)

cum il arunca pe ala in apa =)))

daffy duck™ 23-04-09 15:16

mama cum e aia cu canguru :lol::lol::lol::lol::lol:

Taraiebuca 23-04-09 18:31

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2260147)

uitati-va la toate din seria lui ca sunt marfa

de exemplu asta:
https://www.youtube.com/watch?v=n9ApR...eature=channel

All times are GMT +2. The time now is 08:07.

- Copyright 2026 4Tuning