![]() |
Re: Versuri preferate !
"Savage Garden - Truly madly deeply"
I’ll be your dream I’ll be your wish I’ll be your fantasy I’ll be your hope I’ll be your love Be everything that you need I’ll love you more with every breath Truly madly deeply do I will be strong I will be faithful ’cause I’m counting on A new beginning A reason for living A deeper meaning yeah Chorus I want to stand with you on A mountain I want to bath with you in the sea I want to lay like this forever Until the sky falls down on me And when the stars are shining Brightly in the velvet sky I’ll make a wish send it to heaven Then make you want to cry The tears of joy for all the Pleasure in the certainty That we’re surrounded by the Comfort and protection of The highest powers In lonely hours The tears devour you Chorus Oh can you see it baby You don’t have to close your eyes ’cause it’s standing right here Before you All that you need with surely come I’ll be your dream I’ll be your wish I’ll be your fantasy I’ll be your hope I’ll be your love Be everything that you need I’ll love you more with every breath Truly madly deeply do Chorus I want to stand with you on a Mountain I want to bathe with you in the sea I want to live like this forever Untïl the sky falls down on me |
|
"Ciara - And I'
I don't need me a basketball player All I need is somebody that's down for me And he don't have to have money His love is just like honey It's so sweet to me He can have anything in this world But he sacrificed it all for me And I made up my mind I'm in love this time And it feels so real [chorus] And I know that he won't break my heart And I know that we won't ever part It's time, time for us to settle down And I wanna be with him forever They can say that I am crazy For making him my baby But that's how it's gon' be See, I done been through many changes But this one, I ain't changing This one's staying the same I can have everything in this world But I sacrificed it all for him And I made up my mind I'm in love this time And it feels so real [chorus] [bridge] I love you And all of the things that you do Oh baby, please I need you (I need you) So believe me (I do) I do (ooh) Cause I love you (I love you) And every little thing, baby (you do) No, no, ooh, whoa, ooh They don't know how I feel Cause I know this ïs real |
Versuri "Maximilian feat Jj Si Villy - Pe langa telefon"
Sa-ti spun ce m-a facut sa fiu atent la ea Felu-n care mergea,felu-n care vorbea Felu-n care tragea cu ochiu sageti la mine-n inima(la propriu) Mi-a spus numele ei si numarul de telefon Noroc ca l-am notat,eram atat de fermecat Ca pe-amandoua le-am uitat Si-acuma stau cu receptoru-n mana, Incerc de-aproape o saptamana Sa-mi fac curaj si sa ii spun :buna! Da' ma blochez mereu la nume Vezi tu am eu o slabiciune Si cica nu sunt singurul din lume Oare n-o fii uitat si ea numele meu? Oare n-avem deja ceva-n comun si nu stiu eu? Incet in capu' meu incep sa prinda viata Tot felu' de idei si iar se face dimineata Si ea e langa mine,da' doar in mintea mea M-atac cand ma gandesc ca poate altii inaintea mea Vor sa mi-o ia,vor s-o invite in oras Simt ca ma trec tot felu' de fluturasi Asa ca n-am mai stat pe ganduri si-am format Numarul de telefon da' suna ocupat Ce de ca...[ton de numar ocupat] [refren] Stau[aha aha aha]astept sa sune dar nu suna De-atata timp Si tre sa-i spun ca vreau[aha aha aha] Dar nu pot sa trec de Buna! De ce sa mint? Sa-ti spun ce m-a facut sa ma gandesc la el Era asa atent,da si yo la fel Subtilitatea este cheia,stii tu nu? Asta a vrut sub zambet:numele si numarul Mi-a spus c-o sa ma sune,chiar a 2a zi Si-atunci cand telefonul suna sar de parc-ar fi Dar totusi nu e el si ma gandesc de ce Parea asa lovit de sageti si farmece Parea asa interesat,interesant Da poate-are deja pe cineva si e legat Sau poate-a fost doar o chestie de moment Si a vazut pe alta cu ceva mai evident Whatever,de-atunci a trecut o saptamana Si-acuma daca suna am sa-l las cu telefonu-n mana Nu cre ca stie,yes,trebuie informat Cine se crede de se lasa asteptat? Ce fel de joc e asta?As vrea sa stiu Ca as juca si eu pana nu e prea tarziu In fine,bine,poate-mi vine mintea-n cap Mai vorbim ca daca suna,suna ocupat. [refren] Stau,astept sa sune dar nu suna De-atata timp Si tre sa-i spun ca vreau Dar nu pot sa trec de Buna! De ce sa mint? Stau[aha aha aha]astept sa sune dar nu suna De-atata timp Si tre sa-i spun ca vreau[aha aha aha] Dar nu pot sa trec de Buna! De ce sa mïnt? x3 |
|
"Guess Who - Eu, tu si restu' lumii" Sunt eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte nu conteaza ce abereaza unii Ca-s eu...eu,tu si restu' lumii Cine?Eu,tu si restu' lumii Sunt eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte nu conteaza ce abereaza unii Ca-s eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte...eu,tu si restu' lumii Si ar fi timpul sa iti ofer putin timp din timpul meu Sa-ti explic putin tipul meu de om Alung toate grijile in somn cand dorm Si ma trezesc cu mana pe telefon La receptorul meu nu vine ton Si cand sa-nnchid imi zici tu "Buna" Incep sa rad ca ne sincronizam asa de-o saptamana Crede-ma,pun tot ce am la bataie Da-mi doar putina libertate cand viata-i ca o parnaie Ramai,ca tu nu te schimbi dupa cum bate vantu' Stii sa-ti ti cuvantu',vorbesti cand iti vine randu' Si intr-un ceas bun,totu' acum e doar o poza din album Iti spun,e o doza mare de parfum E ca intr-un vis,ca am facut acelasi compromis Am zis ca timpul trece oricum,se invarte ca un disc Da' esti sarita de pe fix,n-am cum sa te aduc inapoi Te-ai apucat tu sa gandesti pentru amandoi Sunt eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte nu conteaza ce abereaza unii Ca-s eu...eu,tu si restu' lumii Cine?Eu,tu si restu' lumii Sunt eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte nu conteaza ce abereaza unii Ca-s eu...eu,tu si restu' lumii Tine minte...eu,tu si restu' lumii Si daca dragoste nu e...parca e bine Dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine Tine de tine pe unde umbli si cu cine...nu te astept, Zi-mi cand trebuie sa ajungi ca sa stiu cand sa plec Sec.Mai sec ca orice vin e ca poate acum te tin... De mana,si peste un an sau mai putin ne trezim Ca nu mai stim de fapt cum sa ne ocolim Ca noi doi nu mai suntem de mult in acelasi film Hai...sa golim paharul ca si asa e plin Ca si asa ne stim... Toate defectele si cred ca ne tin pe loc,sentimentu-i reciproc Pui tot pe foc si ma privesti ca p-un escroc Eu nu mai te provoc,tu nu mai taci deloc O iau din loc si nu doar ca sa am de unde sa ma intorc In sinea ta iti vine sa arunci cu toate dupa mine Cu sfaturile tale,ce sa fac de azi pe maine Zic...eu,tu si restu' lumii Iti spuneam ca nu conteaza ce abereaza unii Am fost...eu,tu si restu' lumii Eu,tu si restu' lumii Am fost...eu,tu si restu' lumii Si ziceam ca nu conteaza ce abereaza unii Am fost...eu, tu si restu' lumii Eu...eu, tu si restu' lumii Zic...du-te,somn usor Fa bine,in viata mea sa nu te mai strecori Daca vrei sa mai dai ochii cu mine,sa stai,retine Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mine x2 Zic...du-te... Eu,tu si restu' lumii Iti spuneam ca nu conteaza ce abereaza unii Am fost...eu,tu si restu' lumii Eu,tu si restu' lumii Am fost...eu,tu si restu' lumii Si ziceam ca nu conteaza ce abereaza unii Am fost...eu,tu si restu' lumii Eu...eu,tu si restu' lumii Zic...du-te,somn usor Fa bine,in viata mea sa nu te mai strecori Daca vrei sa mai dai ochii cu mine,sa stai,retine Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mïne x2 |
Pitbull feat. Tego Calderon & Pharell - You slip she grip
HOOK he ask for your number you was doing yoo hee, yo hee, now he looking at your girlfriend, waaa, you can men go bullshit, hit dont care (dont care) now he looking at your girlfriend waaa(dile tego) una de esas jevitas me miro atravesao(its ok) pero la otra esta mirandome fácil, una de jevita me miro atravesao(its ok), pero la otra esta chekeandome fácil. fast and furious are gonna just cars(mirandome) can hope can just can now(chekeandome) fast and furious are gonna just cars (mirandome) can hope i gonna telephone show(chekeandome) dale going on like that believe me primero dice no despues si y asi (si, si) de to´color cada pais por eso me llaman el lliguiri el mejor de todos los tiempos, como ali, ya estoy aqui pa hacerte feliz, te veo en MTV y en BET, que tal estrellas de un dia pa otro, nadie va a saber yo no hablo a lo loco (a lo loco), tengo raperos lo mio es a ojo yo las azoto y les bajo el moco dale going on like that belive me, primero dice no despues si y asi(y asi)me gustan las jevitas rapiditas, rapiditas, come on, dile dile HOOK he ask for your number you was doing yoo hee, yo hee, now he looking at your girlfriend, waaa, you can men go brush, she hit dont care (dont care) now you looking at you girlfriend waaa(dile tego) una de esas jevitas me miro atravesao(its ok) pero la otra esta mirandome fácil, esa jevita me miro atravesao(its ok), pero la otra esta chekeandome fácil. fast and furious are gonna just cars(mirandome) can hope can just can now(chekeandome) fast and furious are gonna just cars (mirandome) can hope i gonna telephone show(chekeandome) (uuuu) (jaja) el que tiene tienda que la atienda sino, sino , sino que la venda, mami you slip, she grip coz she all on me now every go ahead in deep for me, im a full for that you know, puerto rico judo ooh you dont know cutie culo (como) tego a beat don king go wrong a sk8 board _____________ the song, (wooo) a chase some my reflexion you know the song, mama is too fast swatter no doubt digale tacaña tu reparte ahora mueve tu bate y salte, yo soy amiguito noamante, en este trio, eee que es mas aguante you no doubt mami is cool its allright cuz you´re friend. HOOK he ask for your number you was doing yoo hee, yo hee, now he looking at your girlfriend, waaa, you can men go brush, she hit dont care (dont care) now you looking at you girlfriend waaa(dile tego) una de esas jevitas me miro atravesao(its ok) pero la otra esta mirandome fácil, esa jevita me miro atravesao(its ok), pero la otra esta chekeandome fácil. fast and furious are gonna just cars(mirandome) can hope can just can now(chekeandome) fast and furious are gonna just cars (mirandome) can hope i gonna telephone show(chekeandome). |
Scuze anticipate in cazul in care au mai fost postate, dar sunt versurile mele preferate
Robbie Williams - Feel Come on hold my hand, I wanna contact the living. Not sure I understand, This role I`ve been given. I sit and talk to god And he just laughs at my plans, My head speaks a language, I don`t understand. (chorus) I just wanna feel real love, Feel the home that I live in. `cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. I don`t wanna die, But I ain�t keen on living either. Before I fall in love, I`m preparing to leave her. I scare myself to death, That`s why I keep on running. Before I`ve arrived, I can see myself coming. (chorus) I just wanna feel real love, Feel the home that I live in. `cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. And I need to feel, real love And a life ever after. I cannot get enough. (instrumental) (chorus) I just wanna feel real love, Feel the home that I live in, I got too much love, Running through my veins, going to waste. I just wanna feel real love, In a life ever after There`s a hole in my soul, You can see it in my face, it`s a real big place. (instrumental) Come and hold my hand, I wanna contact the living, Not sure I understand, This role I`ve been given Not sure I understand. Not sure I understand. Not sure I understand. Not sure I understand. |
|
[CENTER]PUYA:
"'79...atunci am aparut pe lume.../ Atunci faceai si parnaie... pentru cateva glume./ Romania, Bucuresti, Balta Alba...,/ Dupa '89 speram... mai bine ca sa ne mearga/. 2006...acum e alta treaba.../ Acum sunt alte fetze....aceiasi tzeapa./ Facem muzica de strada...reprezentam.../ Pe cei care ne sustzin...sti ca ii respectam./ Ma doare in p**a daca sunt sau nu comercial.../ Numeri pe degete... raperii cu cascaval./ Vrei sa vezi daca suntem true man.../ Portzi nashpeturi la gat... te crezi Eminem./ Imi plac raperii americani... 2 Pac, 50, The Game...se stie cei mai tari./ Vrei sa vezi daca suntem gangsta.../ Venim din cartiere si cu asta basta./" refren / 2x Aici e Bucuresti...nu New York...nu L.A./ Aici e Romania...nu e U.S.A./ Nu dolari...aici suntem platitzi in lei../ Aici suntem albi...deci hai sa nu fim negrii./ PUYA: "Fara pistoale...fara bling...fara Bentley./ Vino-tzi in p**a mea in fire...nu e L.A./ Ce? Atzi uitat cumva limba romana??../ Stiu...nu e cool cand va luam mortzii in p**a!/ E mai ca la noi...Europa Sud-Est... N-are legatura cu America Est-Vest./ Lantzu de la gatu' lu' Snoop Doggy Dogg.../ Face cat trei case de discuri de la noi... luate la un loc./ Ce daca nu se imbraca larg?/ Ce daca nu toata ziua....marijuana trag?/ Ce daca nu apreciaza muzica old-school?/ Sunt fratzii mei...cu mana pe inima o spun/ Bagabontzii de Bucuresti...nu fac drive by.../ Dar te duc la padure...daca n-ai sa le dai./ Nu ma intzelege gresit...sunt mandru./Sunt roman./ Sange latin./ Si asa vreau sa raman./" refren / 2x SISU: "Blocuri de beton... si familii inghesuite-n ele./ Nu Projects...doar niste cartiere./ Fara patru elemente...poate doar la calorifere./ Si veri departe de cele californiene./ Ne place spritzu...muzica de jale.../ N-avem traditzii in tzoale largi...fara biatch!!./ N-avem nici o culoare...care sa ne separe./ Pe strazi la noi e cu bataie...si mai rar se moare./ Nu vindem crack...doar heroina./ Si furtu-i principala cauza in delicventza juvenila. Muzica asta am vrut sa fac de cand ma stiu./ Insa niciodata altcineva n-am vrut sa fiu!/ Idolii mei...vorbesc de catzi bani au acum./ Vorbesc de ce masini conduc...atat! nimic mai mult./ Noi nu ne regasim niciodata in asta frate!/ In viatza mea nu am vazut un diamant in realitate./ ............................. Aici e Bucuresti..., nu New York..., nu L.A., Aici e Romania..., nu e U.S.A. Nu dolari..., aici suntem platitzi in lei..., Aici suntem albi..., deci hai sa nu fim negrii. Aici e Bucuresti..., nu New York..., nu L.A., Aici e Romania..., nu e U.S.A. Nu dolari..., aici suntem platitzi in lei..., Aici suntem albi..., deci hai sa nu fim negrïï. |
|
Paramore - Crushcrushcrush
I got a lot to say to you Yeah, I got a lot to say I noticed your eyes are always glued to me Keeping them here And it makes no sense at all They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies You little spies They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies You little spies Crush Crush Crush Crush, crush (Two, three, four!) Nothing compares to a quiet evening alone Just the one, two I was just counting on That never happens I guess I'm dreaming again Let's be more than this If you want to play it like a game Well, come on, come on, let's play Cause I'd rather waste my life pretending Than have to forget you for one whole minute They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies You little spies They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies You little spies Crush Crush Crush Crush, crush (Two, three, four!) Nothing compares to a quiet evening alone Just the one, two I was just counting on That never happens I guess I'm dreaming again Let's be more than this now Rock and roll, baby Don't you know that we're all alone now? I need something to sing about Rock and roll, honey (Hey!) Don't you know, baby, we're all alone now? I need something to sing about Rock and roll, honey (Hey!) Don't you know, baby, we're all alone now? Give me something to sing about Nothing compares to a quiet evening alone Just the one, two I was just counting on That never happens I guess I'm dreaming again Let's be more than this No, oh Nothing compares to a quiet evening alone Just the one, two I was just counting on That never happens I guess I'm dreaming again Let's be more than More than this |
o melodie care nu a mai fost...
Giulia - Armele jos Mi-a fost atat de greu ma durea tu shtiai Nimic nu te-a oprit langa mine sa stai Am strans atatea lacrimi shi clipe de dor Tu nici nu ai vazut ca nu mi-e ushor M-ai lasat intr-un vis...cu sufletul frant Fiecare clipa ma gaseshte plangand Am trecut peste tot...din mine am rupt Nu mai am motive pentru tine sa lupt Refren: Am pus armele jos nu mai pot ashtepta Se pierde toata dragostea... Mi`am strans visele acum shi ma doare sa shterg O clipa doar din inima mea... Nu vreau...sa shtiu... nu imi pasa daca acum itzi e greu Nu vreau...sa`mi spui..te`ai indepartat de sufletul meu... Nu ma mai suna sa ma mintzi k tzi-e rau N`am sa mai adorm langa umarul tau Nu imi aminti cum eram amandoi Nu mai vreau acum sa plang iar pentru noi Nu vezi...cum eshti... Mi`ai facut atata rau..nu vrei sa te opreshti Ce sa fac....ce sa-tzi cer... Mi-ai rupt sufletul shtii bine..shi nu mai pot sa sper Refren x 2 Am pus armele jos nu mai pot ashtepta Se pierde toata dragostea... Mi-am strans visele acum shi ma doare sa shterg O clipa doar din inima mea... Nu vreau...sa shtiu... nu imi pasa daca acum itzi e greu Nu vreau...sa`mi spui..te-ai indepartat de sufletul meu... |
Florin Salam - Explodeaza Tot Am talent si nu ma las... Toti ma stiu bomba cu ceas Si ceva nou daca scot Explodeaza rupe tot.. Mama mea cand mi-a dat viata Smecherii au luat vacanta Dumnezeu le-a dat un semn S-a nascut un fenomen x2 Ref...x2 Dumnezeu m-a miruit Si tata m-a smecherit Multumesc lu` mama mea Ca sint fericit.. Cand dumnezeu imi da banii Eu le dau si la dusmanii Le bag banii in buzunare Ca nu sunt avar.. Am Talent si nu ma las... Toti ma stiu bomba cu ceas Si ceva nou daca scot Explodeaza rupe tot.. Ref...x2 Dumnezeu m-a miruit Si tata m-a smecherit Multumesc lu` mama mea Ca sint fericit.. Cand dumnezeu imi da banii Eu le dau si la dusmanii Le bag banii in buzunare Ca nu sunt avar.. Dumnezeu m-a miruit ... Si tata m-a smecherit ... Si cand fac gramezi de bani.. Dau si la dusmani.. Ref...x2 Dumnezeu m-a miruit Si tata m-a smecherit Multumesc lu` mama mea Ca sint fericit.. Cand Dumnezeu imi da banii Eu le dau si la dusmanii Le bag banii ïn buzunare Ca nu sunt avar.. |
"Directia 5 feat Paula Seling - Langa tine"
Imi spui ca totul e bine Ca totu'i firesc Incet ma apropii de tine Nu stiu cum ai vrea sa'ti vorbesc Astept in camera goala Un semn de la tine acum Nu'i nimeni pe strada Incerc sa'mi raspund Privesc in departare Ascult un cantec trist Ma intreb de ce oare Ma intreb de ce nu'i doar un vis Nu pot sa ma ascund Nu pot sa mai fug Nu pot sa ascult Cuvinte ce ma fac sa uit As vrea sa dau timpu'napoi As vrea sa fim din nou amandoi As vrea sa stii As da orice Doar ca sa fii iar langa mine As vrea sa fug in noapte As vrea sa uit de tot As vrea sa aud doar soapte De ce nu pot? Alerg in intuneric Simt un gol in mine Ar fii feeric Daca am putea sa fim amandoi Sa fim impreuna Sa nu pierd din nou sarutul tau Gandul tau Sa uit de trecut De tot ce am avut Sa ma ridic din nou Sa incerc sa fiu Un alt om As vrea sa dau timpu'napoi As vrea sa fim din nou amandoi As vrea sa stii As da orice Doar ca sa fii iar langa mine As vrea sa dau timpu'napoi As vrea sa fim din nou amandoi As vrea sa stii As da orice Doar ca sa fii iar langa mïne... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning