![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Felicitari si din partea mea esperache :)
Mult curaj, multe sacrificii, personal sunt convins ca rezultatul se va ridica la inaltimea asteptarilor, daca nu le va depasi. Asa s-a intamplat si la proiectul meu, chiar daca la un nivel mult mai scazut. Bafta multa in continuare |
esperache nu ai mai facut nimica la masina?poze ceva cu nouati.. ;)
|
esperache maiesti cu noi , ai abandonat proiectu?
|
Foarte tare masinuta bravo .
|
Quote:
|
esperache.......o poza ,un semn d viata,ceva p acest topic nu mai dai?........................Oricum respect pt tot c ai facut pana acum la masina.Si sa ai cat mai mult parte d ea fara incidente
|
20 Attachment(s)
Salutare la toata lumea si La Multi Ani ! Sper sa va bucurati de tot ce v-ati propus pe noul an.
Am hotarat sa fac o pauza pe acest topic sa vad cum evolueaza lucrurile, iar asteptarea n-a fost in zadar ... Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va asigur in continuare ca intr-adevar va iesi ceva de exceptie ... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ca de obicei ... acelasi caracter ... (meriti complimentele noastre insotite de un buchet generos de ... "basina porcului") Ceao ! Quote:
Bafta ! Quote:
2. Aproape 15.000 EUR 3. Momentan nu merge iar, teoretic, ar trebuie sa scoata 350 CP Merci pt. aprecieri si bafta si tie ! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bafta multa ! Quote:
Quote:
Merci si bafta ! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asa cum am promis ... REVIN CU NOUTATI si poze cu masina gata in proportie de 85%. In imaginile urmatoare veti vedea motorul cu anexele in faza finala si multe alte lucruri, printre care mult asteptatele sonde indicatoare marca PLX Devices made in USA (Air Fuel Ratio, Air Intake Temperature, Exhaust Gas Temperature, Fluid Pressure, Fluid Temperature, toate conectate la un singur display color cu diametrul de 60mm si telecomanda - desigur aveti toate datele tehnice atasate ;)), elementele de rigidizare ale caroseriei, evacuarea cu Thermo Tech, oil catch tank-ul, montajul boost-controller-ului, intercooler-ul, conductele si traseele, etc. ALL THE BEST 2 U ! |
bravo esperache...ne-ai lasat ceva sa asteptam...ca n-ai mai dat nici un semn..na...bafta in continuare...:D:D ;)
|
felicitari!!!si tine-o tot asa! sper ca noul an sa iti aduca cat mai multi cai!bafta!
|
40 Attachment(s)
... continuare ;)
|
Topic Sticky!
|
21 Attachment(s)
Quote:
|
auzi...am si eu o intrebare...cat de sus poate fi dus un let?
|
:) Foarte sus ... 600-700 CP ... dar discutia e oricum relativa tinand ca peste bariera de 400 CP sunt foarte multi factori implicati
|
ok..ms mult de raspuns :) sper sa vad intr-o buna zii un espero de 6-700 cai :D bafta in tot ceea ce ti-ai propus!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning