![]() |
Re: Chiptuning by RacingCode
3 Attachment(s)
Concediat fiind de la firma Racing Code pe perioada organizarii evenimentului China Town Racing am avut norocul sa ma poate introare inapoi la locul de munca unde si in absenta mea lucrurile au mers inainte, mai multe masini trecand pragul in aceasta perioada.
Dar daca ma revenit, asa de incalzire va prezinta pe scurt una din masnile care astazi ne-au trecut pragul. Citroen Xsara 2.0HDI de 90bhp , turbo diesel fara itnercooler Masina a primit o masuratoare a puterii care stock s-a ridicat la 86bhp, ulterior dupa o modifcare optima, tinand cont de lipsa intercoolerului a urcat la cca. 110bhp. Recomadarea este un intercooler si mai aducem inca 10bhp. |
Salut, la o Skoda Octavia 1, 1.9tdi, 110hp, cu EGR anulat fizic si soft, si finala anulata(traseu gol doar catalizator), cod motor AHF, un pret si cati cai pot sa obtin?
|
te rog trimite o copie dupa talon si iti dau oferata concreta.
|
Pentru un logan 1.6mpi 90cp motor k7m ce puteti face in asa fel incat sa nu il stricati , la ce pret ?si daca se poate sa imi spuneti un user care a facut remapare pt logan la voi .
|
250 RON remaparea la Logan 1.6MPI
|
Maine voi trimite copie dupa talon ca acum sunt de pe tableta si nu pot. Precizez ca nu am filtru de particule.
|
Un BMW E46 320D la cat il puteti urca si cat ar costa ?
|
Care versiune?
|
Salut Sebastian, contez pe ajutorul vostru pentru rezolvarea cat mai rapida problemelor cu AEM-ul.
Incerc (cu nerabdare) sa scot masina in rodaj :) Multumesc, Ciprian |
Quote:
|
OK, am inteles, in acest caz o modificare optima il duce undeva in jur de 165-170de cai putere reali.
Costul 259 Euro. Dureaza cca. 2 ore(custom) si daca doresti dyno inainte si dupa modificare costa suplimentar 50 Euro. |
Multumesc frumos , o sa trec pe la sfarsitul lunii viitoare , am vb. cu Vali ( Bat ) de la Pitesti mesterul cu 335-ul si m-a indrumat catre voi .
|
Multumim!
|
3 Attachment(s)
VW 1.4TSI Scirocco
160 hp stock - declarati Nu am avut ocazia sa masuram aceasta masina stock si nici nu am incarcat un alt soft stock pentru a testa. Masina era modificata deja avand un soft ABT. Din pacate in aceasta configuratie masina a compromis trei pistoane prin supraincingere. Proprietarul ne-a vizitat dorind sa-i verificam si sa-i modificam custom softul. Masurand sub supraveghere cu softul ABT am gasit cateva neconcordante de functionare si am relevat 180 hp. Un plus de 20hp la un astfel de motor este bine. Ulterior softul a fost ajutat custom de Racing Code s-au obtinut cca. 190hp dar cu o buna si corecta functionare fara riscul de a mai topi ceva. |
Promotie Mitsubishi 2.0DID !
CHIPTUNING 150EURO. Oferta este valabila pana in data de 30.06.2013. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning