![]() |
Re: Kitsch sticking
nu cred =)))) dar ... nu m`ar mira daca ar fi niste specimene dastea ... :P totusi ... bv garcea :))
|
4 Attachment(s)
Si de la mine ceva. A venit la mine la service.
|
Eu cred ca asa a cumparato...oricum daca o pui acolo la service la tine pe dyno ai sa vezi ca mai are 6 cai frumosi morti...au murit saracii de rusine...vreo 2 de la ///M...vreo 2 de la flacarile de pe rezervor si tot asa...
|
....si vreo 2 de la parasolarul ala:arrow:
|
El si-a facut-o ca l-am intrebat de unde a luat actipildurile ca vreau si eu sa-mi cumpar.
|
2 Attachment(s)
L-a intrebat cineva pe proprietar :
- Ce's ma cu stickerele astea ? - Nu'i asa ca's misto ?!? am dat 150 de euro numai pe manopera... Nu cumva sa ratati acel eleron de 1.70 metri lungime si 50cm inaltime(care nu prea se vede), si da , are numere de italia :lol: P.S: Scuza-ti claritatea pozelor , ii criza financiara si nu-mi permit telefon cu mai multi pixeli :lol: :arrow: |
parca ma uit la un "avatar" :))
|
2 Attachment(s)
Luati si de la mn 2 ceva mai clare.
|
Oribil.. Pur si simplu oribil..:o:o
|
6 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Prea multe dungi cromate?Vi se pare. :hahano:
|
Quote:
|
Quote:
de amirat rabdarea care o avuto pt a ajunge la o asemenea performanta :chainsaw: |
Daca stau sa calculez caii putere scosi din sitckerele de pe Logan MCV .... are peste 500 de cai :lol: ... nu subestimati masina va rog ! :lol:
|
Logan cu 500 VP (vulturi putere) interesant se mai gaseste sau a fost editie limitata :)) ca la VEYRON?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2025 4Tuning