![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
acte ce are?
pune linkul cu spatii intre cuvinte, cenzura e in toi pe aici. |
Quote:
|
Quote:
|
astea-s cam noi, mai ales Enduro, pe atunci nu se prea faceau din astea. Oricum, masina cu un cilindru, si la curse..cam greu :)
N-am zis imposibil ;) |
Imi cer scuze daca nu aici trebuia sa postez, insa vreau sa atraga atentia ca pe Str. Athanasie Enescu, sectorul 1, Bucuresti, se afla un Fiat 500L(modelul pana in 1975) parasit, masina se prezinta destul de bine, are numere noi, nu am reusit sa aflu mai multe, daca trec o sa incerc sa aflu si cateva date despre proprietar. Eu zic ca merita sa fie salvata.
|
1 Attachment(s)
Se vinde Opel Commodore Coupe fabricatie 1968, motor 2.5 6 cilindri in linie, pret 1800 RON.
Detalii aici: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3578217 Tel. 0721 400 528, 0765 419 528 |
5 Attachment(s)
Vand Dacia 1300 replica R12 Gordini...modificata total.
2500 Euro Detalii la 0720 283 288 Bogdan. |
Am gasit un Dodge 4 Door Sport Sedan '35 @ 1300 Euro in stare asa si asa pentru vremea lui, 85% complet (70% din piese pe masina, 30% in cutii).
Apoi un Taunus 90-95% complet tot de vanzare, n-am mai intrebat cat cere pe el, anyway daca nu-l cumpara careva zilele astea se baga flexul in el ... Iar acum a mai ramas sa ma duc sa vad un Plymouth din '33 am inteles, in stare buna buna cica .. cred ca este un Plymouth Coupe', tot de vanzare ... Poze cu Dodge-ul si Taunus-ul am sa pun azi sau maine, cu Plymouth-ul dupa ce-l vad ... anyway mai sunt si alte masini de vanzare, gen Fiat, Capri etc. care sunteti interesati. In Campina (Prahova) ... |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ABS, geamuri electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, pilot automat, scaune incalzite
105,000km reali trasmisie manuala putere 384 cp cilindree 5.700 pret 6500 neg la Combinatii 8000 id [email protected] sau nr de tel 0766435786 |
E din '90 ? Ce motor are pe ea ? L98, LT5-ul sau LT-1-ul ?
Ti-am dat add pe mess. |
Quote:
|
DUB-R ceva poze+detalii despre Taunus ai ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning