Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - '93 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/90633-golf-3-93-a.html)

W35T 07-03-10 18:32

Re: Golf 3 - '93

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3157435)
Acoperi si locul de la numarul de inmatriculare la bara?

Dap ! se vede si in pozele atasate mai sus ca sa iti faci o idee!

big_ballz 07-03-10 19:30

Salut..am luat threadul cap-coada si tin sa te felicit pt evolutia masinii incetul cu incetul..imi place la nebunie ce ai facut kiar daca nu este ceva extraordinar e masina TA facuta dupa ideile TALE si asta este cel mai important.
Intentionez sa achizitionez un golf 3 si din cate am inteles este 1.4.
Ai idee cam cum trage[destul de prost probabil] si cam ce as putea sa fac la motor[Economic] sa traga cat de cat decent?
Luminile de bord sunt ca la dacie?[de sus]
Cum se comporta la drum..pe viraje?

Ca sfat scoate "desenele" de pe aripi si incearca la interior folie barbon[culoarea originala], am vazut pe youtube si arata superb.
BAFTA SI SPER SA VAD DIN CE IN CE MAI MULTE LUCRURI FRUMOASE LA MASINA TA!

W35T 07-03-10 19:51

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 3157639)
Salut..am luat threadul cap-coada si tin sa te felicit pt evolutia masinii incetul cu incetul..imi place la nebunie ce ai facut kiar daca nu este ceva extraordinar e masina TA facuta dupa ideile TALE si asta este cel mai important.
Intentionez sa achizitionez un golf 3 si din cate am inteles este 1.4.
Ai idee cam cum trage[destul de prost probabil] si cam ce as putea sa fac la motor[Economic] sa traga cat de cat decent?
Luminile de bord sunt ca la dacie?[de sus]
Cum se comporta la drum..pe viraje?

Ca sfat scoate "desenele" de pe aripi si incearca la interior folie barbon[culoarea originala], am vazut pe youtube si arata superb.
BAFTA SI SPER SA VAD DIN CE IN CE MAI MULTE LUCRURI FRUMOASE LA MASINA TA!

Merci !
Ma bucur ca te-a atras intr-atata evolutia masinii !

Merci de sfat...acele autocolante de pe aripi le-am pus ca idee sa vad cum ar veni(fapt in progress findca am procurat aripa de sprinter).

Cat despre 1.4...e mai lenes el de fel...dar tot mai bun e ca multe masini.
Modificari motor...pai ar fi cam: avansul reglat mai sprinten, un filtru, senzori schimbati cu uni noi(fac o diferenta enorma), bujii si ti-ar fi de ajuns pentru o masina de zi cu zi, iar despre stabilitate pe drum nu ma plang desi inca am stock`uri (telescoape si arcuri) pe el se comporta frumos.
Luminile de bord, da sunt de sus si se pot schimba cu led-uri..pt o lumina mai intensa sau schimbi acele cu unele iluminate.

E o masina mai mult decat fiabila ! Piesele sunt ieftine,consumul e super ok iar de modificat...nu e prea greu !
Ban sa fie si sa ne-ajute Dumnezeu cu sanatate ca de restul ne ocupam noi !

Bafta si tie si sa auzim numai de bine !

W35T 14-03-10 19:38

4 Attachment(s)
Spoilerele sunt trase unde era nevoie cu fibra, maine se mai finiseaza unde e nevoie si se trage in chit si filler...marti urmand a fi vopsite...

Norbertinio 14-03-10 19:46

Bafta tatic!! si griji la finisari!!! ;)

quick_silver2 14-03-10 20:50

Bravo:) incet, ca graba strica ..
f frumos, clean look

W35T 20-03-10 17:28

8 Attachment(s)
Buna seara...
Incet dar sigur iese treaba..mai e un pic de lucru la bari ca sa iasa perfect desi sunt vopsite exista putine defecte, clantele sunt si ele vopsite...buza de vr6 la fel alba... revin cu poze (luni capota va fi facuta, ce se vede in poze e proba pt aparatul de sudura)....
In poze eu cu Ralphy(catzelasu)

AnduGTR 20-03-10 17:33

Iese f. frumos. Grija mare la detalii pentru ca ele fac diferenta.;)

P.S.: cainele o sa fie noul sistem de alarma? daca da, sigur nu se mai apropie nici un hot de wolfuletul tau :lol:

Spark 20-03-10 17:33

frate ... numa nu te mai opresti.
ce sa zic in afara de frumos. si ca astept sa fie gata si etapa asta.

Frunza 20-03-10 17:52

frumoase barile,stau si rad momentan din cauza ca de fiecare data cand vad modificari frumoase la masini imi vine un chef de mers la masina sa ma apuc de treaba :D super frumoase,m-ar bate gandul si pe mine :D

cainele e pitbull sau amstaff ?:D(curiozitate)

W35T 20-03-10 17:55

Quote:

Originally Posted by Frunza (Post 3203561)
frumoase barile,stau si rad momentan din cauza ca de fiecare data cand vad modificari frumoase la masini imi vine un chef de mers la masina sa ma apuc de treaba :D super frumoase,m-ar bate gandul si pe mine :D

cainele e pitbull sau amstaff ?:D(curiozitate)

Bafta, detaliile le vb pe mess... cainele e amstaffal unui bun prieten.

Norbertinio 20-03-10 17:58

bafta in continuare hey!! griji la ultimele detalii si sa te vedem cu ea cat mai repede pe strazi.

ovidiu89 20-03-10 18:02

hai ca a iesit fain. bafta cu ea

quick_silver2 20-03-10 18:42

Bravo, vad ca se "ingroasa" gluma.
Bafta

MadAboutGolf3 20-03-10 19:26

wow.. de parca sunt asa din fabrica spoilerele, bravo , iese belea treaba.. abia astept sa o vad gata, capota finisata si buza pusa la locul ei.. bravo!
bafta!

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning