![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Quote:
Intradevar am foarte mare noroc cu Sorin , el m-a ajutat cu toate cretinismele facute pe masina asta , si cu bune si cu rele. De la Hamburgerii lui au inceput toate problemele =)). P.S. Eram cu el in masina cand am spart C20NE-ul , io trebuit lui HAMBURGERI si HAMBURGERI ne-am facut :)). Care vreti volanta usurata , sonde , reductii , admisii , toate prostiile din lumea asta , apelati la el ca stie foarte bine ce face. P.S2. Pentru conversii turbo vorbiti tot cu el , dar aduceti cu voi manometruuuuu pentru prsiune , ca in ultima vreme da ca animalul :)). Am facut putin offtopic ca sa dau lumii asa putin de banuit cam ce a facut nebunul asta de copil , ca el tot timpu tace si face :D. |
nenea da conversie turbo la bicicleta facetzi? :lol:
au venit piesele mah? sau amani treaba sa nu mai vad masina gata? |
@Radu:o sa fac poze maine la corpul de accleleratie si o sa postez pozele aici pe topicul lui Dabotta,poate vor mai fi si alti doritori de asa ceva pe langa Alex
@gti 4 ever:da nenea,facem conversii pe orice,bani sa aiba cel care doreste :) @Dabotta:traiasca HAMBURGERII :) :) asa is eu mai lovit in cap,ce sa fac :) :) ne distram si noi cu ce putem si facem tot felul de modificari pe ce avem :) |
Nu se stie ce va fi cu masina.
Trebuia sa primesc vibrochen dar se pare ca omul s-a sucit , l-am sunat astazi sa vad de ce nu am primit nimic , si mi-ai zis ca a masurat el vibrochenul si ca nu ii bun si dinastea. Om fara cuvant , acuma caut , caut si caut. Daca stie careva vibrochen , motor complect , C20Xe sau C20LET , sau Calibra intreg sau ASTRA SFI orice anuntati-ma |
are baiatul cu calibra rosie (COL Parca are nr) motor de SFI sau masina intreaga la dezmembrat parca
|
Stiu Sergiu , dar el vrea sa isi puna pe masina motorul de pe aia. inca cautam :D
|
azi dimineata ma suna Costin ca tocmai a luat o cali cu SFI in stare exceptionala ;)
|
inca se gandeste...:D..daca s-o ia toata sau sa ia numai motorul si aerul conditionat....:lol:
p.s. ar fii cea mai mare piesa vanduta de mine...8) si nici nu o pun pe site la dezmembrat pana cand nu te decizi.. |
3 Attachment(s)
Radule uite pozele cu corpul de la clapeta pe care ti le-am promis,scuze de intarziere......mai trebuie luat putin de jos chiar de la baza corpului ca acolo are un umar micut si mai este o mica diferenta intre partea de sus a corpului unde este conic si zona in care vine clapeta dar se vor rezolva si astea cat mai curand,ce o fost mai greu s-a facut,sa se corecteze si astea doua chestii si sa se taie cercul care e clapeta efectiva si e gata
In poze nu stiu cat de bine se vede diferenta intre clapeta stock si noul diametru interior al corpului...... |
merci man
nu se vede in poza diferenta, da nu asta era scopul presupun ca nu ati facut un dyno inainte de miscare...? |
Momentan nu avem cu ce sa facem DYNO ca nu am masina :). Urmeaza zilele astea sa ii fac o vizita lui Costin sa iau Calibra aia SFI de la el si dupaia sa vedem ce va fi :D
|
foarte buna decizie ai luat :)
|
o intrebare ...
cati $$ te-a ajuns cali SFI?:oops: |
Daca treci prin Pitesti....poate imi dai un semn sa te fac sa regreti ne-ul ;)
|
@radu speram sa fie decizia cea mai buna :)
@MihaiS cu adus acasa si toate cele undeva la 1.000 EURO @boby , nu ajung pe la pitesti ca merg direct Oradea - Ploiesti - Oradea |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning