Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/90194-masina-mea-opel-calibra-c20ne-1994-a.html)

DaBotta 28-09-10 00:03

Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994

Quote:

Originally Posted by salfkm (Post 3687029)
@Radu_print: Radule,daca vrei ii fac niste poze la corpul cu clapeta de acceleratie ca acuma e toata desfacuta si se pot vedea diferentele clare,oricum e la mine ca eu m-am ocupat de ea,mai trebuie facuta clapeta in sine pe noul diametru si se poate asambla totul la loc :) :)

Trebuie sa vorbim cu Alin sa rezolvam ce so stricat la clapeta , sa facem si clapeta in sine si sa vedem daca am rezolvat ceva sau nu :D..

Intradevar am foarte mare noroc cu Sorin , el m-a ajutat cu toate cretinismele facute pe masina asta , si cu bune si cu rele. De la Hamburgerii lui au inceput toate problemele =)).

P.S. Eram cu el in masina cand am spart C20NE-ul , io trebuit lui HAMBURGERI si HAMBURGERI ne-am facut :)).

Care vreti volanta usurata , sonde , reductii , admisii , toate prostiile din lumea asta , apelati la el ca stie foarte bine ce face.

P.S2. Pentru conversii turbo vorbiti tot cu el , dar aduceti cu voi manometruuuuu pentru prsiune , ca in ultima vreme da ca animalul :)).

Am facut putin offtopic ca sa dau lumii asa putin de banuit cam ce a facut nebunul asta de copil , ca el tot timpu tace si face :D.

gti 4 ever 28-09-10 09:50

nenea da conversie turbo la bicicleta facetzi? :lol:

au venit piesele mah? sau amani treaba sa nu mai vad masina gata?

salfkm 28-09-10 17:41

@Radu:o sa fac poze maine la corpul de accleleratie si o sa postez pozele aici pe topicul lui Dabotta,poate vor mai fi si alti doritori de asa ceva pe langa Alex

@gti 4 ever:da nenea,facem conversii pe orice,bani sa aiba cel care doreste :)

@Dabotta:traiasca HAMBURGERII :) :) asa is eu mai lovit in cap,ce sa fac :) :) ne distram si noi cu ce putem si facem tot felul de modificari pe ce avem :)

DaBotta 28-09-10 20:32

Nu se stie ce va fi cu masina.

Trebuia sa primesc vibrochen dar se pare ca omul s-a sucit , l-am sunat astazi sa vad de ce nu am primit nimic , si mi-ai zis ca a masurat el vibrochenul si ca nu ii bun si dinastea. Om fara cuvant , acuma caut , caut si caut. Daca stie careva vibrochen , motor complect , C20Xe sau C20LET , sau Calibra intreg sau ASTRA SFI orice anuntati-ma

civic_ex 29-09-10 14:27

are baiatul cu calibra rosie (COL Parca are nr) motor de SFI sau masina intreaga la dezmembrat parca

DaBotta 29-09-10 20:23

Stiu Sergiu , dar el vrea sa isi puna pe masina motorul de pe aia. inca cautam :D

Radu_print 30-09-10 10:02

azi dimineata ma suna Costin ca tocmai a luat o cali cu SFI in stare exceptionala ;)

06XPT 30-09-10 18:36

inca se gandeste...:D..daca s-o ia toata sau sa ia numai motorul si aerul conditionat....:lol:
p.s. ar fii cea mai mare piesa vanduta de mine...8)
si nici nu o pun pe site la dezmembrat pana cand nu te decizi..

salfkm 02-10-10 16:29

3 Attachment(s)
Radule uite pozele cu corpul de la clapeta pe care ti le-am promis,scuze de intarziere......mai trebuie luat putin de jos chiar de la baza corpului ca acolo are un umar micut si mai este o mica diferenta intre partea de sus a corpului unde este conic si zona in care vine clapeta dar se vor rezolva si astea cat mai curand,ce o fost mai greu s-a facut,sa se corecteze si astea doua chestii si sa se taie cercul care e clapeta efectiva si e gata

In poze nu stiu cat de bine se vede diferenta intre clapeta stock si noul diametru interior al corpului......

Radu_print 04-10-10 16:32

merci man
nu se vede in poza diferenta, da nu asta era scopul
presupun ca nu ati facut un dyno inainte de miscare...?

DaBotta 04-10-10 17:30

Momentan nu avem cu ce sa facem DYNO ca nu am masina :). Urmeaza zilele astea sa ii fac o vizita lui Costin sa iau Calibra aia SFI de la el si dupaia sa vedem ce va fi :D

Radu_print 05-10-10 11:53

foarte buna decizie ai luat :)

MihaiS 05-10-10 14:56

o intrebare ...
cati $$ te-a ajuns cali SFI?:oops:

bobby_gsi2 05-10-10 15:11

Daca treci prin Pitesti....poate imi dai un semn sa te fac sa regreti ne-ul ;)

DaBotta 05-10-10 23:40

@radu speram sa fie decizia cea mai buna :)

@MihaiS cu adus acasa si toate cele undeva la 1.000 EURO

@boby , nu ajung pe la pitesti ca merg direct Oradea - Ploiesti - Oradea

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning