![]() |
Specifications
Engine Type: V8, Twin-turbo Displacement cu in (cc): 254 (4172) Power bhp (kW) at RPM: 480(353) / 6000-6400 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 413(560) / 1950-6000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 255/35 R19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 189.2 × 72.2 × 56.6 Weight lb (kg): 4110 (1865) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.6 Top Speed mph (km/h): 174 (280) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (14.6) Base Price: 2004 Audi RS6 plus - 99,510 € (last update: 6/18/2004) sursa http://www.rsportscars.com/eng/cars/audi_rs6_plus.asp |
in prima faza am crezut ca sunt specificatziile la a ta ery!!!!!
|
Re:
Quote:
|
da, singura diferenta e ca a ta e mai usoara :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
intr-adevar,rs6 are 450 de cai si optional,poate fi limitat electronic la 280 km/h |
1 Attachment(s)
as vrea sa tin cont de pareriile vostre : e ok sau nu :!: :shock:
|
S, de la sweet, BYGule !
|
@79BYG
seamana cu un bumper de M3 nefinisat, si cu locul de proiector nedespartit de priza de aer. parerea mea :roll: |
E OK. Banuiesc ca o sa scapi de grila aia nu?
|
Re:
Quote:
P.S. cred ca ti`am mai zis ... BYG`ule ... arata bine .. cu toate ca unii zic a nu .... si stii tu mai bine ... ce si cum ... :) hai .. pleaca odata in voiaj ... si aici stii de ce ....:) :) :) bafta si la mai mare :) |
frumos ... pune si pragurile si grila aia sa o vdm nu peste 10 ani :P
|
arata bine dar ...
exista un dar .. grila jos .. nishte pleoape mai agresive ... nishte plasa in locurile goale .. pragurile .. + o bara pe spate ... rea d tot ... ptr inceput .. e binishor :p |
reusita !!!
|
...
Pentru inceput merge ... asa pentru \" ochii\" de pe strada ! :lol: Next Stage ??? Parerea mea ? O priza pe capota , un eleron ( plizzzzzzzz nu de aluminiu si nici maner de carucior de la sell-gros) , Praguri ( pt sa fie si Rieger 1 sau 2 ca nu se supara nimeni ) , si spoilerul de spate tot de la Rieger cade bine ... Masca se poate face cu tot cu pleoape pe far ... ca sa dea bine la LooK. Asta e doar o parere ... Ptr un tuning simplu ... 1 singur sfat : DACA NU EXISTA CONTINUITATE IN LINIA DINTRE BARA SPATE , PRAGURI SI BARA FATA MAI BINE LE MODIFICI CA SA IASA FRUMOS . Adica sa nu se vada bara fata joasa , pragurile la 50cm de pamant si bara de pe spate un pic mai jos. Succes in continuare la modificat BYG-ule... hai sa vedem si o Supernova frumoasa in Constanta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning