![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
mda..dupa ce am citit pe aici am ajuns la concluzia ca ceea ce faceti voi acolo nu se mai numeste vopsitorie de mult,ci ARTA!!!
|
salut. am si eu 2 perechi de jante pentru vopsit. toate 8 au dimensiunea de 17" . la 4 doar buza vreau sa o fac gri metalizat, iar la alte 4 vopsire totala in negru. as dpri daca se poate un pret pentru toate. multumesc
|
3 Attachment(s)
Buna ziua,vreau si eu daca se poate un pret estimativ pt vopsit integral+tinichigerie la dauna asta (timpul inceperii lucrari ar fi luna martie) precizez ca mai am o masina identica de piese,
Va multumesc |
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
Este destul de greu pt mine sa va dau un pret doar din poze. Pot doar sa estimez "intre" si "intre" , adica intre 4000 si 6000 ron cu vopsit integral + tinichigerie... specific insa : pretul aproximativ exact, pt lucrarea asta, nu-l pot da, decat cu masina in fata din motive evidente. Va asteptam pe la noi sau un telefon, sa discutam detaliile. E bine sa va hotarati repede, pt a nu prinde ocupat. Cu respect Daniel Dinu |
Ma intereseaza si pe mine o vopsea integrala(exterior + interior) nemetalizata la un golf 3 din 94 plus lucrari de tinichigerie la mici pete de rugina.
|
1 Attachment(s)
uite poze cu bara...se vede o diferenta intre bara si aripa:rolleyes2
a aparut si o problema la oglinda dreapta...s-a crapat putin spre exterior si mi-a sarit o bucata...se poate repara? acuma poti sa imi dai mai bine un pret? + polishare totala multumesc |
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Ne-am mutat !!! Harta cu noua locatie saptamana viitoare.
|
3 Attachment(s)
Sfera s-a mutat in noul sediu din strada Vrancioaiei nr. 6
Mai precis pe strada Baba Novac spre varianta, in zona Kamsas, dupa reprezentanta Mazda urmeaza niste depozite de cherestea. Prima strada la dreapta dupa depozitele de cherestea, apoi a 3-a strada la stanga. Las si cateva harti pt mai mult ajutor. |
Sfera s-a mutat in noul sediu din strada Vrancioaiei nr. 6
Mai precis pe strada Baba Novac spre varianta, in zona Kamsas, dupa reprezentanta Mazda urmeaza niste depozite de cherestea. Prima strada la dreapta dupa depozitele de cherestea, apoi a 3-a strada la stanga. |
Tratament Nano - Polymer total la numai 30 ron.
|
4 Attachment(s)
Up de la Bau cu noua vopsea pe jante :> ca de obicei calitate superioara
|
10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 32 : Ford Focus
|
6 Attachment(s)
Up :twisted: Mai nou Sfera and friend (CT 88 BAU ) adapteaza lupe la orice model de far. conditia e ca farul sa aiba sticla clara altfel bate aiurea lumina... ca exemplu va dau masina mea cu noile lupe :oops: Before - After ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning