Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/89636-oferta-vopsitorie-tinichigerie-polishare-profesionala.html)

iuly_007 05-02-10 16:44

Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

mda..dupa ce am citit pe aici am ajuns la concluzia ca ceea ce faceti voi acolo nu se mai numeste vopsitorie de mult,ci ARTA!!!

h0p3r 06-02-10 01:10

salut. am si eu 2 perechi de jante pentru vopsit. toate 8 au dimensiunea de 17" . la 4 doar buza vreau sa o fac gri metalizat, iar la alte 4 vopsire totala in negru. as dpri daca se poate un pret pentru toate. multumesc

dany12epz 06-02-10 18:28

3 Attachment(s)
Buna ziua,vreau si eu daca se poate un pret estimativ pt vopsit integral+tinichigerie la dauna asta (timpul inceperii lucrari ar fi luna martie) precizez ca mai am o masina identica de piese,
Va multumesc

Sfera 08-02-10 19:51

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 3055807)
salut. am si eu 2 perechi de jante pentru vopsit. toate 8 au dimensiunea de 17" . la 4 doar buza vreau sa o fac gri metalizat, iar la alte 4 vopsire totala in negru. as dpri daca se poate un pret pentru toate. multumesc

Pt jantele tale pretul ar fi cam asa : 80 ron bucata cu toate materialele incluse sau 50 ron bucata cu materialele tale.

Cu respect Daniel Dinu

Sfera 08-02-10 20:04

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3057961)
Buna ziua,vreau si eu daca se poate un pret estimativ pt vopsit integral+tinichigerie la dauna asta (timpul inceperii lucrari ar fi luna martie) precizez ca mai am o masina identica de piese,
Va multumesc

E bine de stiut ca mai aveti o masina identica pt piese. Lovitura pare a fi destul de serioasa.

Este destul de greu pt mine sa va dau un pret doar din poze. Pot doar sa estimez "intre" si "intre" , adica intre 4000 si 6000 ron cu vopsit integral + tinichigerie... specific insa : pretul aproximativ exact, pt lucrarea asta, nu-l pot da, decat cu masina in fata din motive evidente. Va asteptam pe la noi sau un telefon, sa discutam detaliile. E bine sa va hotarati repede, pt a nu prinde ocupat.

Cu respect Daniel Dinu

scorillos 12-02-10 13:28

Ma intereseaza si pe mine o vopsea integrala(exterior + interior) nemetalizata la un golf 3 din 94 plus lucrari de tinichigerie la mici pete de rugina.

vizal 13-02-10 16:49

1 Attachment(s)
uite poze cu bara...se vede o diferenta intre bara si aripa:rolleyes2
a aparut si o problema la oglinda dreapta...s-a crapat putin spre exterior si mi-a sarit o bucata...se poate repara?
acuma poti sa imi dai mai bine un pret? + polishare totala
multumesc

Sfera 13-02-10 17:00

Quote:

Originally Posted by scorillos (Post 3078150)
Ma intereseaza si pe mine o vopsea integrala(exterior + interior) nemetalizata la un golf 3 din 94 plus lucrari de tinichigerie la mici pete de rugina.

2500 ron cu toate materialele incluse.

Cu respect Daniel Dinu

Sfera 18-02-10 20:21

Ne-am mutat !!! Harta cu noua locatie saptamana viitoare.

Sfera 27-02-10 18:05

3 Attachment(s)
Sfera s-a mutat in noul sediu din strada Vrancioaiei nr. 6

Mai precis pe strada Baba Novac spre varianta, in zona Kamsas, dupa reprezentanta Mazda urmeaza niste depozite de cherestea. Prima strada la dreapta dupa depozitele de cherestea, apoi a 3-a strada la stanga.

Las si cateva harti pt mai mult ajutor.

Sfera 04-03-10 19:01

Sfera s-a mutat in noul sediu din strada Vrancioaiei nr. 6

Mai precis pe strada Baba Novac spre varianta, in zona Kamsas, dupa reprezentanta Mazda urmeaza niste depozite de cherestea. Prima strada la dreapta dupa depozitele de cherestea, apoi a 3-a strada la stanga.

Sfera 09-03-10 20:18

Tratament Nano - Polymer total la numai 30 ron.

CT 88 BAU 19-03-10 16:53

4 Attachment(s)
Up de la Bau cu noua vopsea pe jante :> ca de obicei calitate superioara

Sfera 22-03-10 21:29

10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 32 : Ford Focus

CT 88 BAU 27-03-10 17:14

6 Attachment(s)
Up :twisted: Mai nou Sfera and friend (CT 88 BAU ) adapteaza lupe la orice model de far. conditia e ca farul sa aiba sticla clara altfel bate aiurea lumina... ca exemplu va dau masina mea cu noile lupe :oops: Before - After ;))

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning