![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
16 Attachment(s)
Esapamentul + colector de gaze + wastegate + screamer pipe
Cam asta am facut eu in weekend |
sa speram ca o sa si functioneze harbul asta pana la urma :))
|
din cate stiu eu weastegateul tre sa fie la 45 de grade
|
Depinde .....sunt mai multe feluri in care se monteaza wastegate-ul
|
de ce intr-o poza e cu serpi si in alta fara?
|
Quote:
|
Quote:
Pentru ca am facut ambele galerii de evacuare (si cea de fonta standard si cea de inox after market) cu teava pentru wastegate extern. Prefer sa de unde alege, in cazul in care crapa vreouna, decat sa ma trezesc cu ea fisurata sau mai stiu eu ce......si dupa sa plang ca trebuie sa o sudez din nou:D:D:D:D |
sa vedem ce va iesi din ea pe 9 mai atunciva fi marea provocare mult succes in terminarea proiectului;) si nu pune la suflet vorbele carcotasilor:lol:
|
Din pacate nu cred ca voi mai ajunge la Tulcea (Niste mari probleme financiare) dar....promit ca la urmatoarea etapa de drag nu voi mai lipsi!
Stai linistit ca nu mai pun de mult la sulfet vorbele tuturor tastaturitilor de pe forumul asta! Multumesc de aprecieri |
pot avea o rugaminte la tine ? lasami si mie un pm cu id ul tau te rog as avea si eu nevoie de mai multe detalii tehnice am si eu un sr 20 de si vreau sa il fak det crezi ca mai putea ajuta cu niste sfaturi?;)
|
2 Attachment(s)
Si ca nu cumva sa nu imi rupa teava sau prezoanele atunci cand se dilata....mi-am pus si eu un racord flexibil:D:D:D:D
|
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ce sadic !! :lol: |
Quote:
delicios nu ?:))) |
:)):)):)):)):))
Tare de tot!!!!! |