![]() |
Re: Gradinita 4tuning
soarele a iesit la iveala voi ce faceti, hibernati ? bine ca nu mai e scandal pe forum :)
|
bun, acum, lasand gluma (si pacalelile de 1 aprilie) laoparte...
Astept donatii la adresa de paypal: [email protected] pentru a strange bani sa imi fac asigurare. Am nevoie de 500 lei. |
De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice:
-Mama, s-a spanzurat tata in garaj! Maica-sa fuge repede plangand in garaj. -Bula, dar nu e nimeni spanzurat in garaj. La care Bula raspunde: -Pacaleala de 1 aprilie, tata e spanzurat in pod. |
:)))))) tare asta cu spanzuratoarea...
|
App de ce spus Azy.....astept si eu donatii.....pentru:
-recarosare, soft, asigurare, impozit...etc etc doritorii....va rog sa ma contactati:P |
a inceput sezonul de donatii?
doresc 7 litri de negru matt...iar eu ii donez inapoi o minge de fotbal umbro :D |
SOS, a venit primavara, pe cand organizati o legala?
|
Ce SOS vrei ma???
De usturoi, cu hrean, ketchup....?!?!?!? |
venim gtr venim...
va doresc un paste fericit, alaturi de familie si cei dragi ! |
bai, voi 2, ... Vedeti ca nu am uitat...
Dupa paste va vreau la start! Ca din taste va tot intepati... Hai... Paste ti fericit i! |
Paste Fericit !!!!:D
|
SOS-ul a primit cva provocari sa vina sa se intinda pe 400 dar mereu nu a avut curajul...asa k poate se gaseste careva din Club sa fara vreo provocare cva...
|
Iar ati inceput sa va dati pe forum ?
Cand va cere lumea numaru de telefon ziceti ca facem prostii cu el si tot asa. |
racinGTI, vezi ca eu am fost cu vreo 2 la 400, iti aduci tu aminte...nu poti sa zici ca nu avem curajul, ca doar nu ma dau pe masini sau bani :)
|
imi aduc f bine aminte ca o data ai venit...dar in rest cand va cheama lumea nu apare nimeni...organizati voi ceva si ne strangem noi cativa si venim
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning