![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
:) mai avem putin si cumparam toata masina =))
|
Pai ce ziceam eu mai sus...ne adunam 4-5 oameni si cu 100 euro de unul luam unul intreg.
|
si daca din aia 5 , 2 vor bara fata ? :))
|
Acestea sunt situatii discutabile. Ar trebui ca fiecare sa facem o lista cu primele 10 lucruri de care avem nevoie de pe masina respectiva inainte sa o cumparam. Apoi sa confruntam listele si sa vedem daca se suprapun ceva piese... In acest caz cei doi (sau trei sau cate persoane doresc aceeasi piesa) vor discuta omeneste si vor decide care dintre ei are cea mai mare nevoie sau poate unii se vor orienta spre altceva. Daca nu se poate rezolva nici cum si persoanele se incapataneaza pe aceeasi piesa... atunci inseamna ca nu suntem un "club sportiv" si nu au rost acest tip de actiuni. Parerea mea! Sunt sigur ca daca exista bunavointa se poate trece peste aceste situatii. Daca nu ne intelegem de la bun inceput... renuntam la cumparare si fiecare isi cumpara piese noi sau de pe unde gaseste :D.
Si acum intrebare: Din ce stiti voi, la revopsirea integrala a masiniii e bine sa se scoata toate geamurile si parbrizul si luneta? Si daca acestea sunt foliate, o sa se distruga folia de pe ele? Intreba asta deoarece vreau sa imi foliez gandacul...dar peste 1-2 ani vreau si revopsire integrala... si nu stiu ce sa fac. Sa il foliez acum sau doar dupa? |
daca pui folie acum pe toate geamurile nu are nimic cu revopsirea totala peste o perioada de timp , geamurile se scot , folia nu are nici o treaba ;) si luneta daca nu se poate da jos ca ii lipita si sa nu-ti faci de lucru se acopera ;)
pt folie te ajut eu , preturi ok :D aminteste-mi pe mess ;) |
Man, da vreau sa imi pun legal... cu timbru RAR. Vorbim oricum pe messenger.
Am gasit un site cu articole pt Seicento... poate candva ne adunam mai multi si comandam ceva :D. |
pai folie legala ;) pe spate cat de inchis vrei si pe fata legala , cu acte si toate cele ;)
|
2 Attachment(s)
Nu stiti de unde pot sa cumpar asa ceva?
|
Quote:
Cat despre celalalt accesoriu... n-am idee Sper sa-ti fie de folos :wink: Salutari celor cu buburuze :peace: |
|
10 Attachment(s)
Quote:
Attachment 959033 Attachment 959034 Attachment 959465Attachment 959466Attachment 959467Attachment 959468Attachment 959469Attachment 959470Attachment 959471 Si pentru Morph am gasit ceva care cred ca il intereseaza: Attachment 959035 Din ce am vazut eu capota nu e modificata. Doar aripa si spoilerul sunt lucrate. |
AB-04-ASS dc ai facut asta :(((( acum iar mai bagat in boala...:((( ma...sa mor daca stiu ce sa fac...deci mie linia aripii mi se pare originala...cum vine cu linia capotei din nou originala...doar spoilerul a fost putin taiat ca sa intre alea acolo, zic eu...deci doar la spoiler sa decupat in partea de jos...:(((
CE SA FAC!!!!???? lateredit: va spun eu ce am sa fac...am sa fac rost de niste faruri de corsa b am sa vad cum vin...si apoi am sa stiu exact ce am de facut.... laterlater edit...:) 1 data si 1 data am sa le fac pe cele de seicento cu lupa :) dupa vedem ce facem...am zis ca tin pe ea doar FIAT :) si FIAT :D o sa incerc 1 data...parca nu prea imi place asa cu faruri de corsa...om vedea... |
Quote:
Nu e vina noastra ca nu produce nimeni niste aftermarket-uri pentru buburuze. Ma gandesc ca un far modificat manual nu o sa fie niciodata la fel de bine calibrat ca si unul facut pe banda... si risti sa iti bata o faza in cer si una in pamant.... sau mai stiu eu ce deviatii... Bafta oricum in tot ceea ce faci! PS: Alternatorul cum mai e? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
... si imi trimiti mie ce scoti de acolo, asa-i? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning