Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz...Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/85291-matiz-craiova.html)

Robert_MNW 26-05-10 12:36

Re: Matiz...Craiova

Eu sunt multumit, intradevar era simpatic si argintiul acela dar m-am saturat de el...iar cotiera nu stiu ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum de ea. Decat cotiera deaia de Logan...universala cica...mai buna asta!
PS: Daca vrei sa fie o atmosfera vesela in masina...vopseste-o roz :-)

pustiu_FUG 26-05-10 12:40

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3390946)
Eu sunt multumit, intradevar era simpatic si argintiul acela dar m-am saturat de el...iar cotiera nu stiu ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum de ea. Decat cotiera deaia de Logan...universala cica...mai buna asta!
PS: Daca vrei sa fie o atmosfera vesela in masina...vopseste-o roz :-)

nu neaparat vesela:)) dar nustiu o intunec:(, griul dinainte era perfect8), desi acum ca ma uit observ niste perle in vopsea? merge sa faci negru cu perle albastre?:oops: daca da, asta este urmatorul meu proiect:)), dar oricum arata bine. Legat de cotiera am eu ceva cu acea cotiera, nustiu nu imi place cromul din parti, am avut si eu una pe mana, vroiam sa ii colantez partile cromate, dar nu imi place cum vine si am renuntat la ea, eu caut ceva "multifunctional"

Robert_MNW 26-05-10 12:51

Merge. Eu la baza am negru mat si peste a fost dat cu lac, acolo e farmecul. Treaba este sa gasesti ce iti place tie, si vezi ca nu e chiar ieftin...;)

pustiu_FUG 26-05-10 12:53

aa gata acum am observat, mai avea cineva capota , bobeica daca nu ma insel, lac cu perle albastre, gata stiu:oops:, merci, intelesesem ceva in jur de 100 ron tubul..

Stefy88 26-05-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3390892)
Ma bucur ca iti place banzay. Si poza pentru Stefy...

ii sta bine;)...cu toate ca si acel gri stelar era frumos...dar asa este in pic de contrast in masina...nu totul o culoare....si nu-i sta deloc rau asa..gri cu negru acela perlat...bravo Robert ...tine-o tot asa...

bafta!
numai bine!!!

Robert_MNW 26-05-10 14:00

Mersi! Si bafta si tie!

pustiu_FUG 26-05-10 14:02

o intrebare:D, cum ai facut sa fie lucioasa si consola de la schimbator? slefuita?

Robert_MNW 26-05-10 14:14

Da. Neaparat sa ai un slefuitor electric, altfel poate dura zile sa o faci:-) Si ai nevoie si de filler special de plastic.

pustiu_FUG 26-05-10 14:16

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3391246)
Da. Neaparat sa ai un slefuitor electric, altfel poate dura zile sa o faci:-) Si ai nevoie si de filler special de plastic.

aici ai dreptate:lol:, si de cat sa fie? 600,1000,2000?

Robert_MNW 26-05-10 14:25

Trebuie luat treptat, eu prima data am folosit smirghel de 120...dupa care cresti treptat pana iti iese cum vrei...dar e dificil daca nu te pricepi. Eu nu m-as mai apuca acum de ea stiind cata munca a fost, dar asta e nimeni nu s-a nascut invatat.

pustiu_FUG 26-05-10 14:33

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3391279)
Trebuie luat treptat, eu prima data am folosit smirghel de 120...dupa care cresti treptat pana iti iese cum vrei...dar e dificil daca nu te pricepi. Eu nu m-as mai apuca acum de ea stiind cata munca a fost, dar asta e nimeni nu s-a nascut invatat.

prea mare 120 pentr inceput, o sa incerc sa fac si eu ceva, sa ma hotarasc la o culoare si sa incep "circu" :)) merci si bafta!

mike-fullspeed 26-05-10 17:59

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3391306)
prea mare 120 pentr inceput, o sa incerc sa fac si eu ceva, sa ma hotarasc la o culoare si sa incep "circu" :)) merci si bafta!

Ai pus mana pe smilgher de 120 ca sa vezi??? nu uita ca trebuie luat din el ca sa devina lucios.... Deci nu e mare deloc 120!

pustiu_FUG 26-05-10 18:11

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3391765)
Ai pus mana pe smilgher de 120 ca sa vezi??? nu uita ca trebuie luat din el ca sa devina lucios.... Deci nu e mare deloc 120!

am pus, stiu cum este de cand am muncit eu o saptamana la capace, am dat cu 120 prima data si dupa am slefuit cu 600 ca sa iau zgarieturile facute de 120 de amzis ca numai termin:-):-), dar cred ca la consola merge, probabil capacu era mai sensibil:lol:

mike-fullspeed 26-05-10 20:41

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3391796)
am pus, stiu cum este de cand am muncit eu o saptamana la capace, am dat cu 120 prima data si dupa am slefuit cu 600 ca sa iau zgarieturile facute de 120 de amzis ca numai termin:-):-), dar cred ca la consola merge, probabil capacu era mai sensibil:lol:

consola are "porii" aia din turnare, pe cand capacele sunt netede, aici trebuie doar un pic matuite ca sa nu sara vopseaua... :D

Robert_MNW 26-05-10 21:46

Daca nu ai slefuitor electric nici sa nu te gandesti sa te apuci...doar daca mai ai vreo consola de schimb:-)

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning