![]() |
Re: Matiz...Craiova
Eu sunt multumit, intradevar era simpatic si argintiul acela dar m-am saturat de el...iar cotiera nu stiu ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum de ea. Decat cotiera deaia de Logan...universala cica...mai buna asta!
PS: Daca vrei sa fie o atmosfera vesela in masina...vopseste-o roz :-) |
Quote:
|
Merge. Eu la baza am negru mat si peste a fost dat cu lac, acolo e farmecul. Treaba este sa gasesti ce iti place tie, si vezi ca nu e chiar ieftin...;)
|
aa gata acum am observat, mai avea cineva capota , bobeica daca nu ma insel, lac cu perle albastre, gata stiu:oops:, merci, intelesesem ceva in jur de 100 ron tubul..
|
Quote:
ii sta bine;)...cu toate ca si acel gri stelar era frumos...dar asa este in pic de contrast in masina...nu totul o culoare....si nu-i sta deloc rau asa..gri cu negru acela perlat...bravo Robert ...tine-o tot asa... bafta! numai bine!!! |
Mersi! Si bafta si tie!
|
o intrebare:D, cum ai facut sa fie lucioasa si consola de la schimbator? slefuita?
|
Da. Neaparat sa ai un slefuitor electric, altfel poate dura zile sa o faci:-) Si ai nevoie si de filler special de plastic.
|
Quote:
|
Trebuie luat treptat, eu prima data am folosit smirghel de 120...dupa care cresti treptat pana iti iese cum vrei...dar e dificil daca nu te pricepi. Eu nu m-as mai apuca acum de ea stiind cata munca a fost, dar asta e nimeni nu s-a nascut invatat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu ai slefuitor electric nici sa nu te gandesti sa te apuci...doar daca mai ai vreo consola de schimb:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning