Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

dexter_20 24-09-06 14:07

Re: DE CE URAM FEMEILE

Pai mai sunt si exceptii,trebuie sa recunosc....

DolusD 24-09-06 16:22

Daca yo imi insel femeia ce o sa zica lumea de mine ????? dar ea daca ma inseala o sa zica lumea ca e o curva ! deci cam asa sta treaba ! nu zic ca noi barbatzi putem sa ne inselam femeile (de parca nu am face lucru asta ) .Adik sa vina unu sa zica ca nu a inselat niciodata nici o pretena de a lui ca nu il cred si asa e si cu femeile cum umblam noi asa umbla si ele (NU TOATE) !

pheerya 24-09-06 21:30

in sfarsit a pus cineva punctul pe i....sunt in total acord cu tine:D

aleks 27-09-06 12:06

iar spun...
eu nu urasc femeile....
eu le iubesc....
si le-as iubi pe toate :D:D:D
ce ne-am face noi fara ele? am fi o mare gasca de gay, care s-ar inmulti prin spori :):)

Mustang 27-09-06 13:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 566904)
iar spun...
eu nu urasc femeile....
eu le iubesc....
si le-as iubi pe toate :D:D:D
ce ne-am face noi fara ele? am fi o mare gasca de gay, care s-ar inmulti prin spori :):)

bah ... si eu o mai zic inca o data...
tu nu iubesti femeile ... tu iubesti copilele, care unele chiar nu au habar cu ce se mananca iubirea :)

pheerya 27-09-06 22:19

hai maaaah...de parca "baieteii" stiu cu ce se mananca dragostea...ca majoritatea...si mari fiind cand vad o femeie/fata...se gandesc doar cum sa o....:???:

Eugen_TL 27-09-06 22:51

nu neaparat..sunt fete care merita doar acel gand..dar la altele chiar nu ma gandesc prima data la asta sa stii

Mustang 28-09-06 08:46

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 567651)
hai maaaah...de parca "baieteii" stiu cu ce se mananca dragostea...ca majoritatea...si mari fiind cand vad o femeie/fata...se gandesc doar cum sa o....:???:

eu stiu cu ce se mananca dragostea ...
numai ca am investit aceasta dragoste intr-o persoana care nu a meritat DELOC si care s-a cam sters cu dragostea mea la fund ...
si nu ne mai lua pe noi cu baietei ca nu esti tu cine stie ce baba :lol:
tu esti fata, noi suntem baieti ...

normal ca primul lucru la care ne gandim asta e !
si voi cand il vedeti pe unu' pachet de muschi de sus pana jos aveti un gand d'asta ;)

aleks 28-09-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 567048)
bah ... si eu o mai zic inca o data...
tu nu iubesti femeile ... tu iubesti copilele, care unele chiar nu au habar cu ce se mananca iubirea :)

bai, alea-s aventuri, asa... de un fwck, de iubit, iubesc femei, sau... de fapt... O FEMEIE ;)

pheerya 28-09-06 23:19

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 568135)
eu stiu cu ce se mananca dragostea ...
numai ca am investit aceasta dragoste intr-o persoana care nu a meritat DELOC si care s-a cam sters cu dragostea mea la fund ...
si nu ne mai lua pe noi cu baietei ca nu esti tu cine stie ce baba :lol:
tu esti fata, noi suntem baieti ...

normal ca primul lucru la care ne gandim asta e !
si voi cand il vedeti pe unu' pachet de muschi de sus pana jos aveti un gand d'asta ;)

Gabitza..nu o mai lua asa de personal..in primul rand am zis majoritatea...si in al doilea rand eu personal nu ma gandesc cum vad un tip cum as putea sa l duc cat mai repede in pat...si nici 90% din celelalte fete:lol:

Mustang 28-09-06 23:50

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 569074)
Gabitza..nu o mai lua asa de personal..in primul rand am zis majoritatea...si in al doilea rand eu personal nu ma gandesc cum vad un tip cum as putea sa l duc cat mai repede in pat...si nici 90% din celelalte fete:lol:

esti sigura ?

DolusD 30-09-06 13:48

Vb lu Mustang Mach One ! ESTI SUGURA ! Mai pheerya stii ca femeile sunt de 2 feluri "Unele care se gandesc cum sa bage in pat un barbat cat mai repede si a 2-a categorie sunt cele care nu recunosc treaba asta" :P Nu mi-o lua in nume de rau dar cam asa sta treaba (studiata :)) )

pheerya 30-09-06 15:22

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570467)
Vb lu Mustang Mach One ! ESTI SUGURA ! Mai pheerya stii ca femeile sunt de 2 feluri "Unele care se gandesc cum sa bage in pat un barbat cat mai repede si a 2-a categorie sunt cele care nu recunosc treaba asta" :P Nu mi-o lua in nume de rau dar cam asa sta treaba (studiata :)) )

bine atunci inseamna ca nu fac parte din nici una din cele doua categorii...asta inseamna ca nu mai sunt fata/femeie?:lol: considera ma de moda veke...nici tu nu mi o lua in nume e rau;)

DolusD 30-09-06 19:10

Nu e nici o problema dar asta e parerea mea despre fetele (nu ma refer la cele peste 30 pt ca ele deja sunt femei si na ....etc....) din ziua de azi (20-25 ani ,poate si mai mici de 20 ) Cam asa stau treburile cu ele :P parerea mea

pheerya 30-09-06 22:09

nu i bai...toti avem o parere...si yo ti o respect pe a ta..dar asta nu inseamna neaparat ca e si corecta...nu zic ca n ai dreptate...dar nu i frumos sa generalizezi...yo atata am avut de zis:-)

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning