![]() |
Re:
Quote:
cand o aparea aia intr-o luna in cr si o fi a ta io-mi tai ... stii tu ce :lol: :lol: :oops: ...oricum bafta ! da` yo zic k e o carutã de bani masina aia ...si nush daca tu ai caruta la indemana ! :wink: |
Re:
iti recunosc valoarea pisic...........pt cei care nu stiu MONDEO=DJ 34 KLA
|
loolz.. GAB si exact asta vroiam sa intreb.. aveam impresia ca Mondeo are numarul TUN.. dar se pare ca m-am inselat...
uff.. da. .cine are banu.. are masina.. ;) |
Re:
Quote:
|
Mondeo.. n-am comparat-o.. dar pe a ta nu o jtiu.. am vazut doar putzin din bot.. si janta.. atat..si m-am gandit la acea masina.. :cry: ma da repede va suparatzi.. :x
|
Re:
1 Attachment(s)
Pisic uite niste jante dintr-astea a'la hummer trebuia sa iti iei.....te scoteai....ca dupa aia vindeai aripile ca si asa nu iti mai foloseau:)))))
|
mai degraba poza asta intra la kitch tuning , mie sincer nu imi plac cum dau pe mashina asta jantele
|
Pe masina stau nasol rau de tot ... Dar asa jantele sunt marfa rau
|
alea merg pe un h2 :shock: :lol:
|
mie chiar nu-mi place cum arata masina cu jantele alea, hai ca pe un SUV da bine, dar pe aia chiar arata penal
|
Corse asta ziceam si noi :)
|
Asa e 8) !!
Da totusi sa ai masina aia nu ar fi rau !! :D :D |
Si ca tot a venit vorba de Supra... check this out: http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=3182 :lol:
|
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
|
Ce sa scos domnu` Ambasador .... eu as vinde`o in locu` lui si mi-as lua una noua :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning