![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
.......................................
|
Quote:
ps:erau pe net la vanzare de vreo 2 luni cum de nu le-ai vzt???? |
sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!
|
Quote:
in rest ce sa zic.....la tine au ajuns jantele mele???daca da as vrea sa pui cva poze pe ce masina le-ai pus ca sunt tare curios...numai bine... |
nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?
|
Quote:
oricum nu conteaza....;).....sunt foarte curios sa vad cum dau jantele pe masinutza taa....e tot coupe?? nu pot sa vin la bucuresti:(....astept sa fie ceva la noi in zona:D:D:D numai bine...te salut... |
au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..
|
Quote:
hai k ma faci curiosss......:D:D:D:D sa vad matza beleeaa;)....cius |
foarte frumoasa pisica, am vazut eu bine ca o vinzi?:rolleyes2:?::?:
|
caut aparatu' foto de-o saptamana,l-a ascuns fie-mea si nu vrea sa-mi spuna unde! am ceva poze cu cele vechi[dotz mugello] da-i sta mai bine cu astea!
|
Quote:
|
Quote:
|
tre'sa fie prin casa..multumesc frumos! nu o scot din 30 pana nu mai repara golanii astia soselele!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning