Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81039-e36-coupe.html)

ar_66_rau 28-02-10 16:04

Re: E36 - Coupe :x

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 3132115)
m5 e39.....

binee ma baiatulee...nu toti avem banii tai;)

crysty.bobok 28-02-10 17:39

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3129232)
am mai primit ceva poze mai claree cu "roatele":)) nu poze cu telefonu:))

wow ce tari sunt jantele .. asa ceva caut si eu .. la ce pret le-ai luat :D

ar_66_rau 28-02-10 19:36

.......................................

ar_66_rau 28-02-10 19:36

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3132415)
wow ce tari sunt jantele .. asa ceva caut si eu .. la ce pret le-ai luat :D

...;)...nu pot sa-ti spun...:lol::lol::lol:....vorba unui prieten.."cu cat m-a ajutat Dumnezeu":)):))):)):)):)):)):lol:...hahha....sper sa nu te superi dar glumesc;)

ps:erau pe net la vanzare de vreo 2 luni cum de nu le-ai vzt????

liviu tex 01-03-10 23:28

sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!

ar_66_rau 03-03-10 13:34

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3137605)
sunt nou pe forum si am observat o chestie ciudata la comentarii! daca isi prezinta cineva masina si unul dintre''cunoscatori'' care inca nu le-au dat toti flocii zice''e groaznica masina ta'' toti in cor spun acelasi lucru si invers daca i se pare frumoasa! nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat.. tot respectul pt raul si vreau sa-ti multumesc pt jante!

....imi pare rau dar nu prea am inteles partea asta "nu inteleg de ce pt ca unul care si-a investit probabil multi bani intr-o masina si vede ca in loc de o lauda cat de mica primeste maciuci in cur are reale sanse sa se puna cu paru pe ea!cre' ca o idee sa-i dai ar fi mai frumos! cam atat"
in rest ce sa zic.....la tine au ajuns jantele mele???daca da as vrea sa pui cva poze pe ce masina le-ai pus ca sunt tare curios...numai bine...

liviu tex 03-03-10 23:04

nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?

ar_66_rau 04-03-10 10:59

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3144719)
nu inteleg rautatea asta proasta sa-i descri tu masina altuia ca fiind groaznic de urata! da-i o idee si daca vrea sa tina cont bine daca nu lasa-l pe **** lui acolo ! eu unu' ma abtin la comentarii d-astea,poate ca si din cauza asta ma calca pe nervi! jantele,tot pe o pisica,rosie! am sa pun poze cat pot de repede! salut.nu vi la bucuresti pe 13-14 martie?

a scris cineva ceva de genu????a fost legat ceva de rautate sau???
oricum nu conteaza....;).....sunt foarte curios sa vad cum dau jantele pe masinutza taa....e tot coupe??
nu pot sa vin la bucuresti:(....astept sa fie ceva la noi in zona:D:D:D
numai bine...te salut...

liviu tex 04-03-10 14:35

au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..

ar_66_rau 04-03-10 19:46

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3146237)
au comentat la o pisica albastra cativa baieti aici pe forum a lu'unu nitu! la comentariile alea ma refeream,n-au legatura cu masina ta! tot coupe si e frumoasa raaaauu!salut..

aaaa.....ok.....am inteles....;)
hai k ma faci curiosss......:D:D:D:D sa vad matza beleeaa;)....cius

tudorcluj 04-03-10 19:56

foarte frumoasa pisica, am vazut eu bine ca o vinzi?:rolleyes2:?::?:

liviu tex 04-03-10 20:23

caut aparatu' foto de-o saptamana,l-a ascuns fie-mea si nu vrea sa-mi spuna unde! am ceva poze cu cele vechi[dotz mugello] da-i sta mai bine cu astea!

ar_66_rau 04-03-10 21:10

Quote:

Originally Posted by tudorcluj (Post 3147421)
foarte frumoasa pisica, am vazut eu bine ca o vinzi?:rolleyes2:?::?:

ai vzt ft bine...:lol:....dar nu vreau sa o dau....doar dc primesc banii aia ;)

ar_66_rau 04-03-10 21:13

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3147531)
caut aparatu' foto de-o saptamana,l-a ascuns fie-mea si nu vrea sa-mi spuna unde! am ceva poze cu cele vechi[dotz mugello] da-i sta mai bine cu astea!

:)) poate l-o stricat si l-o ascuns sub pat:)):)).....sa-ti traiasca fetita:).....si normal ca sta mai bine cu AC SCHNITZER!!!!....sa stii ca mi-s ft dragi ac schnitzerurile aleaa:(........si iti spun ceva....ai grija de ele ca nu se mai gasesc 9.5j cum ai pe spatee.....

liviu tex 04-03-10 21:34

tre'sa fie prin casa..multumesc frumos! nu o scot din 30 pana nu mai repara golanii astia soselele!

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning