![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
2. a4 are dotari mai bune ... (nu cred ca seria 3 are climatronic pe 3 zone standard) |
Quote:
am un prieten care si-a luat a5 din romania si altul care si-a luat acceasi configuratie din franta ... masinile sunt identice din punct de vedere calitate a materialelor. |
Quote:
nu se stie niciodata :D :D :D |
as fi curios sa vad cum sa unul dintre cei mai sus cu un r8 ... cu cutie manuala :)
|
daca aduci un m5 n-are ce discuta cu r8... r8 e o alegere proasta pentru situatia de aici.. r8 e o clasa total neacoperita de bmw(poate doar m1 tribute) si r8 nu este nici pe departe o masina performanta... este in schimb o masina superba
|
eu zic ca oricare dintre cei de mai sus, omoara r8
boh,wpp,dgh,txa si rip .. sincer.. sa zicem c-as fi un pic rezervat la bohu .. dar .. nici atat.. |
Quote:
|
Quote:
problema e ca cine are audi cu care sa bata acolo nu are nici un interes sa iasa cu el in strada - vezi mosu de pe dorobanti cu 2x s3 de 350 si respectiv 450 cai....alea sunt porsche killer....sau vezi ca e un rs2 la noi cam grav prin bv ;) |
Quote:
|
Am zis sa ma bag si eu in discutie :-) sincer n`am stat sa citesc toate paginile , doar cateva .
Conduc de trei ani un A4 , B6 , pachet S-line - 1,9 TDI de 131 CP , masina care nici macar nu e quattro ! M`am alergat cu MULTE bmw`uri , dintre care majoritatea superioare ca motorizare fata de A4`ul meu . Prefer intr`o competitie un traseu virajat si nu liniute si autostrada unde isi spune clar cuvantul masina care are mai multi CP. Nu vreau sa dau exemple cu BMW`urile pe care le`am umilit ca nu isi are rostul, eu vorbesc doar din experienta mea ... dau un ex de BMW cu care m`am luptat destul de mult acesta era un 530 XD + sofer bun, dar tot timpul am fost lipit de el . Multi au BMW si cred ca majoritatea din ei nu stiu sa conduca aceasta masina ...poate doar pe asfalt uscat! Eu personal nu prea am condus BMW si nu ma vad in stare sa conduc o astfel de masina cum conduc un Audi, consider ca as avea nevoie de mult experienta ca sa fac cu un BMW ce fac cu Audi. As vrea si eu sa am un BMW doar pt spectacol si cerculete prin parcari dar sa ma vad cu el la 160 Km/h intr`o curba nici atat. In concluzie nu zic ca BMW`ul e slab fata de audi sau invers ci doar ca eu nu sunt pregatit pt BMW , iar cand imi voi lua RS 4 ( daca o sa am curajul sa`mi iau ) sa terminat jmecheria cu alte masini :peace: numai bine. |
pam pam!....
|
Quote:
in RO nu prea s-a prins gustul de S2, RS2 V8 vechi.... pt ca sunt mai scumpe si mai rare decat un urs. pe vremea S2 si Rs2, era decat M3 urs care sa puna ceva ceva probleme... desi e o masina f tare M3 urs. |
Quote:
|
DA! Daca-ti iei RS4 vei fi Dumnezeu si nu te va mai bate nimeni niciodata! Vei fi alesul.(a nu e intelege ca fac misto de rs4, care este o masina superba si pentru care am doar respect)
pentru cel care mi-a spus putin mai sus ca sunt bolnav pentru ca am declarat ca r8 nu este o masina performanta. imi mentin declaratia si nu cred ca sunt bolnav. ma sustine cineva? bate r8-ul vreo masina de la clasa ei? nu ma refer la clasa de pret ci la clasa supersport.... bate?... bate vreun Porsche 911? Lamborghini? Ferrari? Spiker ceva? Macar un Lotus Exige R? |
https://www.youtube.com/watch?v=LYzpH...eature=related 80 cai diferenta de putere, cursa pe 800metri, nu 400(unde r8-ul si-o lua grav) - 911 carrera bate r8.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning