![]() |
mersi Saint. Stiam ca un logoan de 1.4 nu are cum sa fuge asa de tare.
In alta ordine de idei ... fratilor crx rupe cracii la multe masini cu pretentii. Este unul in Galati care a facut senzatie dar din anumite motive nu a putut participa. |
Yknot wrote:
Quote:
Bogdan 16 v a gasit 16. In fine pe acolo. Daca avea de fabrica 14,5 era cea mai bomba. Subaru are 13,9 stock. Era ceva. Acum cu modificarile are 14,5 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asa mai merge, cu masini stock nu ai ce cauta la curse, si daca ti s-a parut ca ai fost foarte aproape de kwx, cere-i revansa acum pe aeroport... :lol:
|
Re: kwx
Quote:
-in State cele mai multe experiente se fac cu CRX-uri si mai ales cu cel de 160 CP. se pot atinge performante uluitoare cu aceste masini -modificarile la motor sint f costisitoare si intrebarea care se naste cind te gindesti la aste este: am potential financiar? -dupa ce faci o masina asa ...bomba nu o mai poti folosi zilnic, deci....mai ai si alta masina? - stii ca motorul de pe 5 se poate face si de 300 cp? si acum intrebarea finala:CHIAR MERITA SA MODIFICI LA EXTREM O MASINA IN CAZUL TAU? Vino la bucuresti duminica si o sa iau pe cineva in masina de aprox 50 kg pe post de balast ca sa poti sa iti iei revansa. Toate bune iti doresc! |
GT turbo 300cp
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
merci
|
Re: kwx
Quote:
|
SEI va anunta:
fiind membru activ in consiliul director al Legal Racing doresc sa va dau ultimele detalii despre cursa de SAMBATA/ora 12-16:30/Baneasa aeroport. VITEZA LA LIBERE CA PE TIMPURI NOAPTEA. SURPRIZA LA START! |
sal
SEI , te-ai apucat de masina? ai gasit buba? mi-a venit a doua turbina si pina simbata va fi biturbo si va avea cam 200CP.
cit despre CRX-ul ala e posibil sa aiba 160 dar cind m-am dat cu el nu am dat ......blana.Oricum e de domeniul istoriei. Bafta multa. |
cred ca atzi gresit topicul baieti :)
|
Re: sal
Quote:
poate ne dam si noi , k am tot 200... asa...de palmares akolo :lol: :lol: :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning