![]() |
il iubeste femeile :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
:oops: pseudozeu :P
nu , adevarat, chiar asa e , mi-am amintit de chestia cu cls. 2-a :) sau a 3-a , p.s: ea era a 5-ea :D p.p.s : continuati cu .. regretele si iubirea vietii .. |
SANTOSE: fi atent ca te urmaresc si vad ca numai pe mine mai ars atunci... al draq pielea pe tine! :)))
si ca sa fiu on topic : primul pupik, o simpla atingere de buze a fost cu o vecina de cartier mai mare cu 1 an decat prin cls a4a -a5a maxim eram! a fost misto, stiu ca eram in limba rau dupa ea :) , iar prin a6a am dat de una fratie care pot sa spun ca mia facut greatza/ mia umplut gura de saliva si am trimiso acasa iar eu am bagat in gura orbit ca nu mai puteam(asta ma marcat pe viata) :zombie: tin sa mentionez ca pana in cls a4a mai pupam fetele pe guritza dar nu intelgeam mare chestie asa ca eu primul pupik adevarat il consider cel din a4a iar primul mozol cu regret cel din a6a! :sleep: |
urmareste-ma , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin ce-ai trecut in cls. 6-ea , eu dupa \"primul\" sarut adevarat , eram ceva la modul ca ....
gata ? asta a fost ? big deal .. :) |
poate tu ai avut parte de unu misto! pe cand eu am avut parte de cascada niagara :) oricum fata nu stiu de unde draq a auzit ca de atunci nu mai vorbim... si acum ne vedem pe strada si nici nu ne cunoastem :))
|
Re:
Quote:
...pai tu erai obisnuit deja cu asa ceva :twisted: :twisted: ....la mine am avut o faza super tare eram cls a4a si eram aks la munte cu ai mei si aveam un prieten care se tot tinea sa ma sarute ( k eu deja eram initiata in ale pupatului pe bot :twisted: ) ...atunci am gasit ce`a mai penibila scuza de refuz,numai ptr ca imi era scarba de el, el se tot apropia romantic si eu ma tot dadeam la o parte la kare \"partida de mine \" : \"auzi hai lasa`ma in pace k nu sunt in apele mele\"... :lol: :lol: :lol: va dati seama ce faza idioata eu cls a4a si ala a7a si eu cu fitze d`astea orikum am scapat de o faza nashpa si primul sarut a fost super dragutz prietenii stiu cu cine :oops: |
Re:
Quote:
ala 14si tu vreo 10 11 imi dai seama =)) ce caterink numai cand imi imaginez scena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dreaq pedofil in clasa a7 ai ceva minte daca esti sanatos da in clasa a4 esti cam inocent =)) ce penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
ala 14si tu vreo 10 11 imi dai seama =)) ce caterink numai cand imi imaginez scena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dreaq pedofil in clasa a7 ai ceva minte daca esti sanatos da in clasa a4 esti cam inocent =)) ce penal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
first kiss ????
a venit de la sine...culmea...gagica era cu 4 ani mai mare ca mine ... deci parca a stiut cum sa ma ia :D eu 14...ea 18 ... |
Re:
Quote:
|
sa va pov. o intamplare marfa ... :lol: ma intalnesc cu spiry ... acum :lol:
now .. how the fuck is that possible ? :lol: needbrain .. te pup :lol: tuning boy ... smechera rau faza cu niagara :lol: |
Re:
Quote:
|
santose hai ca nu povestesc eu :D t astept pe tine :))
si sa bagi si faza cu \" jean de la craiova \" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Tare , spiry e frumusica foc, are niste ochi de ... s-a terminat cu ... tare rau , details later :) nu cred ca ..ar trebui sa va intereseze :P
---- na faza .. esti la masa ... in oras .. . cu ... un el , o ea , langa, niste amici , 2 ele , si un el .. la un mom. dat , una dintre acele ...amice ... se ridica de la masa SPERIATA , tinandu-se de inima .. toata lumea din jur se sperie ,se uita la ea, iar EA .... sta putin la care tzipa , \" VAI DOAMNE DUMNEZEULE E JEAN DE LA CRAIOVA !!!!!!!!!!!! \" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne-am cracanat pe noi de ras .... ne-a cam facut sa ne simtim de kk , eram toti acolo , toata lumea se uita la ea/noi .. ca .. vai doamne .. l-a vazut ea pe jean de la craiova,si trebuia sa faca o mare scena din asta ... las-o dreaq .. macar de era un .. ADRIAN COPILUL MINUNE ... :P , sau mai stiu eu ce ... in fine .. a fost penibila rau de tot faza , in continuare s-a tinut de inima si a cautat pix si foaie ,ca sa se duca la ala sa-i dea un autograf , dupa ce l-a luat , a lasat foaia pe masa, mai mai s-o uite acolo .. revenind la spiry , imi pare bine ca te-am cunoscut si .. sper sa te mai cunosc de cateva ori :P sper sa nu ma intelegi gresit, cand am zis ce-am zis m-am referit la faptul ca mi-ar face placere sa ne mai vdm :) |
hai ca ai ziso santose\" macar de era un adrian minune\" ! :)))) putea sa fie si eca mai importanta persoana ... eu nus genu care reactioneaza la astia si pot spune ca nici nu ma uit la masinile straine pe strada cum fac altii( se aproipie se mira sta langa ea face poze ) .... ! nu fac asta pt ca stiu ca respectiva vedeta sau posesor de masina se umfla in pene si nu e bine/ destul ii umfla altii .....! baga poze santose nai facut?sa traim si noi momentul care l-ati trait voi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning