Quote:
Originally Posted by eMH
(Post 5149485)
Bai, deci nu pot sa cred asa ceva. Cand avea fritz e36 automat stia tot forumul ca o baga el in S si imediat ajunge la 340 km/h. Acum zice ca is puturoase si mai stiu eu ce. Se contrazice grav :|
Fritz, uita-te la comparatiile dintre Golf GTI manual si acelasi Golf GTI dar automat si vezi ce se intampla! Asta inseamna evolutia, prietene! Vezi ca era filmul comparativ pe pagina trecuta, cred.
|
Aaaaaa, am si uitat de S-ul ala de la Bmw. Na vezi ? Nu prea l-am folosit, decat la anceput cand l-am cumparat. De atunci conduceam pe economic. Si am si uitat de el. :( Am vandut masina aia fara sa fi folosit S-u ala. Pai apesi butonu manual, si schimbi tu vitezele. Apesi butonu sport, si zbori. Am si uitat de ele. Tot timpul mergeam pe economic. :( Apesi pe buton, dai intr-a doua, figuri, vrajeli. Si cam tot aia faci ca si la o manuala. Si la automata a-ti folosesti mana pe schimbator, nu numai la manuala.
De Golfu ala GTI, vreau sa spun, ca are un preten de al meu. Golf din '94, motor 2000 cm3, 116 cai, automata. Asta nici macar nu are butonu ala S ( sport ) ca si Bmw-u pe care l-am avut eu. Acelasi sistem le au amandoua. P, R, N, D, 1, 2, 3. Aaaaa, tu te refereai la Golfurile GTI alea noi. Apoi masinile astea noi cu schimbator automat, sant rapide ma tata, nu ca astea vechi. Sti care-i treaba ? Ca pe youtube, nu vad nici o masina automata, care sa antreaca o manuala. Doar acolo in filmuletu ala cu japonezi sau ce as, acolo am vazut asta. Altundeva n-am vazut nicaieri.
Apoi ma tata, daca eu la manuala, stau cu picioru pe ambreaj tot timpu, cand sant semafoare, sau e coloana. Atunci tu cu automata, stai tot timpu cu picioru pe frana, cand e coloana , sau sant multe semafoare. Aceiasi chestie o facem amandoi. Eu cu picioru stang pe ambreaj. Tu cu picioru drept pe frana. Nu este nici o diferenta. Tu pui mana pe schimbatoru automat si o bagi in N, eu cu manuala o bag in liber. Deci aceiasi chestie o facem amandoi.