![]() |
Re: Citroën Bx in progress
Mihai, mai las-o de bot.
Daca prinzi cateva filmari cu tine....o sa vezi ca trebuie sa o mai lasi de bot. |
Da stiu ... am niste probleme cu corectia pe suspensia spate ... etapa viitoare voi avea cam 10 setupuri disponibile pe suspensie
nu va mai fi problema .. atat inaltime cat si duritate ! |
Sa stii ca la partea cu duritatea suspensiei nu stai rau deloc...chiar am ramas uimit sa vad ca nu balanseaza foarte mult.
|
Quote:
|
Da .. problema cu slickurile este ca se sparge cutia daca nu pun blocant ... deci sunt undeva la mijloc.. aderenta=timp bun si bye bye cutie.. fara aderenta... fiabilitate totala .. dar timpi slabi ..
Am uitat sa specific.. masina a consumat mixt curse + drum 5.5 % mi se pare mai mult decat respectabil :D |
Felicitari, acum trebuie sa faci si o cutie pe masura ca pana acum spuneai ca e destul de rezistenta cutia si uite ca ai reusit sa faci un motor care sa odepaseasca! Bravo!
|
Da momentan masina merge foarte bine ... poate si eu mi-am setat standardele cam sus ... avand in vedere ca totusi este un motor facut cu piese stock ... sunt sigur ca daca rezolv cu injectoarele scot peste 300 cp ... dar cutia iarasi va avea ceva de zis ...
Asa ca motorina multa sa am si o sa ma plimb cu ea cat mai mult :D poate un cauciuc mai bun si incercam sa ajungem spre 13 secunde in starea actuala :D Pana atunci mai sunt proiecte si masini de turbat in garaj , poate doar sa ma bucure faptul ca oamenii vad potentialul in masinile astea mai ... vechi ! |
Quote:
|
Mihai ne vedem la Arad?
|
desigur... masina a plecat deja !
|
ce s-a intamplat cu masina?
|
Remat ....
La arad am avut ghinionul si a plouat ... aderenta din parti .. patinaj artistic pana la 140 km/h echivaluntul a 1,2,3 ... dabea pe 4 am pus jos ceva , dar iarasi cea mai mare vitea de final tot eu am avut-o aceasta etapa . am tras un 13.7 cu 2.4 sau 2.5 60 ft ... https://www.youtube.com/watch?v=auWmq3OBfbI da da ... atat de mult patina ... mai ales pe partea alba ! https://www.youtube.com/watch?v=1nAsJQRsu3I |
si de ce renunti la ea? ca ai muncit mult...faci alta?
|
Cum adica remat ????
Ai "linistit-o" si p'asta ? |
da ... nu mai am timpul necesar si pentru ea ... vedem ce ne rezerva viitorul ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning