![]() |
Re: Cielo - Masina mea - DJ 02 XWX
ba, :)))) bv myky , mare fotograf . imi place in special prima poza de pe ultimu rand , aia foarte clara .
in rest , masina dupa ce o vad pă viu , atunci imi dau cu parerea . bafta ! |
frumoasa masinuta...multi km fara incidente ..salut
|
A iesit bine, bravo :) Dar... ca mereu exista cate un "dar"... fa-i rama la faruri si semnalele pe negru. Si folie... asa cum e acum, parca e neterminata :)
|
Quote:
PS: ma duc la itp :rolleyes2 |
bafta la itp . sper sa`l treci de data asta..
La multi Ani !! :drunk: |
Dai si tu o "maslina" si treci... cu rabdare desfaci geamul de la far fara sa-l spargi. Eu am scos primul geam intreg si la al 2lea mi-am pierdut rabdarea, am fortat si l-am spart... la semnale e ceva mai usor, sunt din plastic.
In cazul in care nu vrei sa mai desfaci farurile, macar desfa semnalele si scoate-le bulbul galben. |
E frumoasa neagra ai? Ma bucur ca te-ai orientat. Restul vine de la sine.:lol::lol::lol:
|
e verde cu perla roz, neagra cand nu are bani sa o spele ( pierde la barbut )
|
Din poze asa arata!:lol: Iar roz eu nu vad nicicum.:???:
|
Quote:
Si care-i treaba cu ITP-ul?:rolleyes2 Adica faci exteriorul smecher si partea mecanica o lasi balta? De fapt, daca ai parbrizul crapat, fara spaga nu treci ITP-ul. |
e verde cu perla galbena vopseaua...
iar treaba cu itpu ... tocmai asta e , ca nu vreau doar exteriorul si vreau sa-l fac pe bune ... mi-a comentat de suspensie ... de usile pe spate ... de numaru de pe fata... etc :) ca probleme la masina au fost decat o bucsa la brat si ca nu tine la fel frana pe roata din spate dreapta... dar le rezolv pana miercuri :) |
Cu suspensia nu are treaba nimeni la ITP, la usile spate, nu stiu la ce te referi, nr. din fata important sa-l ai montat pe bara (nu conteaza unde).
Cu bucsa au dreptate. Parerea mea, ar fi sa schimbi statia de ITP.;) |
Daca nu rezolvi cu itp da-mi un tel ca am pe cineva si cred ca te poate rezolva.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning