![]() |
FELICITARi!
Am citit totul si masina ta este o "adevaraciune" FELICITARI.
Apreciez faptul ca estetic n`ai dat in stilul extra`tuning. Imi place la nebunie interiorul si mi-am propus sa fac si eu ca tine ( dar nu identic ), si am inceput deja dar acum ca a venit iarna o sa fac pauza pana la temperaturi mai bune :P. FELICITARI INCA ODATA! ... si vreau sa te intreb ce telescoape ai pus pe capota fata ca sa stea singura deshisa. Multumesc! |
Re: FELICITARi!
Bravo tie Radu...Imi place cum tiai tunat masina...Sper sa o mai inbunatatesti...Multa bafta in continuare.
|
Re: Cielo ERD
superba masina :) nu am cuvinte.... esti un adevarat model de urmat :) si mi-ai dat cateva idei :)
O intrebare am si eu ... Numarul pe fata unde ti l-ai facut si cat te-a costat si daca ai probleme cu cap de creta? |
Daca ma tinea buzunarul era vanduta acum,si sigur nu regreta niciodata cui a vandut-o.Dar de.....anumite placeri costa bani pe care nu-i avem.Eu mi-am cumparat cielo corean dintr-o intamplare si saraca e perfecta doar ca are nevoie de o vopsea,insa nici nu simt ca am masina daca ma gandesc la costurile de intretinere.Ofera mult la bani putini.;)
|
La masina asta nuprea exista cuvinte de zis decat laude...este ce-l mai frumos cielo pe care l-am vazut credca esti NO1 in RO ;)
|
De alaltaieri Cielo are un nou proprietar care este foarte pasionat si va avea grija cum trebuie de ea. Noul proprietar imi este prieten deci masina va ramane "in familie". Ii doresc mult succes si sa aiba parte numai de bucurii cu ea.
As dori sa se inchida topicul pentru ca el nu prea posteaza pe forum, daca va dori il va redeschide el. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning