Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/76280-comunitatea-4tuning-brad-intalniri-actiuni-etc.html)

Julyo 15-09-10 23:35

Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)

Cine vine vineri/sambata la raliul aradului...???

big bastard 19-09-10 15:01

Sambata noaptea in timp ce mergeam insprea Arad am luat o groapa cat China iar in urma incidentului m-am ales cu o janta indoita binisor.......intrebarea mea este unde gasesc pe cineva care sa imi indrepte janta ca nu pot sa merg la nesfarsit cu rotita aia ingusta . Multzam

Creative256 19-09-10 16:51

Quote:

Originally Posted by big bastard (Post 3668408)
Sambata noaptea in timp ce mergeam insprea Arad am luat o groapa cat China iar in urma incidentului m-am ales cu o janta indoita binisor.......intrebarea mea este unde gasesc pe cineva care sa imi indrepte janta ca nu pot sa merg la nesfarsit cu rotita aia ingusta . Multzam

Unde e groapa ? Eu plec la 7 spre Tm si merg pe Arad, sa stiu sa nu am surprize.

Kedy 19-09-10 18:05

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3668605)
Unde e groapa ? Eu plec la 7 spre Tm si merg pe Arad, sa stiu sa nu am surprize.

Am fost eu ieri pana la Lugoj pe Cosava e cam praf dar in rest e bun, daca mergi ma incet nici o problema

big bastard 20-09-10 15:45

[QUOTE=Creative256;3668605]Unde e groapa ? Eu plec la 7 spre Tm si merg pe Arad, sa stiu sa nu am surprize.[/QUOTE

gropa e pe axul dumului la aprox 2 km de intersectia cu centura aradului din directia ineu...drum bun

Bik3rBoy 20-09-10 23:41

[QUOTE=big bastard;3671032]
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3668605)
Unde e groapa ? Eu plec la 7 spre Tm si merg pe Arad, sa stiu sa nu am surprize.[/QUOTE

gropa e pe axul dumului la aprox 2 km de intersectia cu centura aradului din directia ineu...drum bun

Si eu am mers vineri dupa masa la arad la raliu si am luat vreo 5 denivelari...eu nu am indoit nimic, in schimb am frecat putin masina pe dedesubt.

@big_bastard : janta se poate indrepta la deva pe viilor unde se pun si folii. Am inteles ca lucreaza destul de bine...

big bastard 23-09-10 14:00

[QUOTE=Bik3rBoy;3672384]
Quote:

Originally Posted by big bastard (Post 3671032)

Si eu am mers vineri dupa masa la arad la raliu si am luat vreo 5 denivelari...eu nu am indoit nimic, in schimb am frecat putin masina pe dedesubt.

@big_bastard : janta se poate indrepta la deva pe viilor unde se pun si folii. Am inteles ca lucreaza destul de bine...

am fost la Deva si am rezolvat roata..... multumesc

Julyo 03-10-10 22:40

Iar pustiu pe la Comunitatea 4tuning Brad...:(
Nici o discutie...?! O poveste, o parere, de VTM-ul de la straja de saptamana trecuta, unde au fost prezente la start 4 echipaje Bradene!
...!?

big bastard 18-11-10 19:26

care dintre voi se pricepe la inchideri centralizate in special la cele care vin direct din fabrica??
a mea de pe Vento face figuri poate ma ajutati voi ;)

predescu 18-11-10 19:40

Quote:

Originally Posted by big bastard (Post 3823700)
care dintre voi se pricepe la inchideri centralizate in special la cele care vin direct din fabrica??
a mea de pe Vento face figuri poate ma ajutati voi ;)

figuri in ce sens?nu mai deschide inchide sau partial nu iti mai inchide sau deschide o usa?:?::?:

big bastard 20-11-10 14:42

Quote:

Originally Posted by predescu (Post 3823748)
figuri in ce sens?nu mai deschide inchide sau partial nu iti mai inchide sau deschide o usa?:?::?:

..... nu mai inchide - deschide deloc fapt pentru care a trebuit s-o anulez... ......inchiderea e pe vacuum si nu reusesc sa imi dau seama unde e buba ....figuri face la toate usile nu doar la una

Julyo 20-11-10 22:21

Quote:

Originally Posted by big bastard (Post 3828456)
..... nu mai inchide - deschide deloc fapt pentru care a trebuit s-o anulez... ......inchiderea e pe vacuum si nu reusesc sa imi dau seama unde e buba ....figuri face la toate usile nu doar la una

posibil sa fie problema la pompa de vacuum... eu am intilnit o asemenea problema la un VW Polo si am anulat de tot inchiderea originela pe vacuum si am montat o inchidere centralizata electronica...

Kedy 21-11-10 07:52

Cu cine tre sa vorbesc de un volan MOMO de pe la voi din zona? E pentru un coleg sa-l puna pe un Civic din 96

Julyo 21-11-10 22:34

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3830078)
Cu cine tre sa vorbesc de un volan MOMO de pe la voi din zona? E pentru un coleg sa-l puna pe un Civic din 96

Eu din pacate, momentan nu mai am... dar vb cu Bik3rBoy sau cu 2fasty s-ar putea ei sa mai aiba... Oricum ma interesez si eu!

Kedy 22-11-10 19:21

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 3832525)
Eu din pacate, momentan nu mai am... dar vb cu Bik3rBoy sau cu 2fasty s-ar putea ei sa mai aiba... Oricum ma interesez si eu!

10x guys

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning