![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
4 Attachment(s)
SA INCEAPA NEBUNIAAAA.:D
NEW PROjECT 2012- EAGLE TALON 4X4 ALL WHEEL DRIVE Gata masina este in BUCURESTI.astazi am adus-o de la SATU MARE. S-a nascut in 1992. 67000 mile REALI:shock::shock::shock: masina este pur si simplu impecabila vopsea originala.nici o zgarietura.chedere, rame usi ,geamuri ca si noi.:shock::shock:.inmatriculata prima oara in romania 2009.adusa din SUA in 2007 DACA NU MA INSEL.Oricum nu imi vine sa cred cu arata la 20 ani.De maine pun poze mai multe ca trebuie sa montez motorul pe ea ca are segmentii la un piston sparti.in 2 zile sper sa fie pe starada.trebuie sa o trec pe numele meu tot RUP normal:lol:.DIN PACATE ECLIPSELE VA FII DONATORUL DE MOTOR,ELECTRONICA,INTERIOR ,MUZICA,JANTE. EAGLE-UL va primi un FULL BODY KITdin SUA .vopseaua nu stiu inca daca o sa o las rosie s-au o fac tot verde:)8)8) Ma bucur enorm ca este aceeasi masina ca si caroserie ,numai ca este altceva SUB BURTA EI:lol::lol::lol:4X4 NORMAL. VERDEATA SE VINDE CU MOTORUL STOK DE PE ASTA 200 HP,REFACUT DE LA 0.SI INTERIORUL STOK.(daca vrea cineva pot vinde si interiorul si jantele separat) EXTERIORUL RAMANE EXACT ASA CUM ESTE ACUM.CU BALAMALE LAMBO,KITUL EXTERIOR.FRANELE,AMBREIAJ EXEDY,DISTRIBUTIE NOUA,FISE NOI,BUJII NGK.segmenti noi.CHIULASA refacuta de la 0. pret 3500 EUR FARA INTERIOR SI JANTE.SI 5000 CU TOTUL:) |
ce sa mai , foarte multa bafta , d'abea astept sa o vad pe strada cu motorul de pe eclipse , "nimik nu se pierde , totul se transforma "
|
Sa inceapa nebunia :D
Bv Dane :)) |
ohooooo,felicitari pt achizitie ,acuma chiar sa sti ca o sa fie nebunie curata :-)
bafta in continuare |
bafta in continuare
|
si nu in ultimul rand asteptam pozeee
|
Quote:
surpriza mareee,are GRUP AUTOBLOCANT LSD :D:D:DMADE IN JAPAN. o sa pun poze maine ca astazi am uitat sa iau aparatul.sper sa inchei motorul maine si sa o scot pe strada putin.bafta:-) |
7 Attachment(s)
cam asa arata masina pe dedesubt.fara nici o picatura de ulei.sau lovituri.de rugina ,nici nu poate fii vorba:-)blocantul LSD este chiar surpriza la care nu ma asteptam.mai ales ca este original din fabrica;)
masina sta din vara trecuta,asa ca trebuie pusa la treaba:-) |
eu cred ca grupul e la fel la toate ,cel putin si eu il am tot la fel ,nu stiu generatia a doua de eclipse daca au acelasi grup
bafta in continuare |
Quote:
Abea ast sa vad ce ai d gand cu ea :X |
un proiect de urmarit...bafta in tot cea ce vrei sa faci
|
Hai cu pozele din aparat! :))
|
Quote:
Ideea este ca eu vroiam sa-i cumpar un LSD din SUA.asa ca m-a scutit de un ban :-) Masina este pe strada de astazi.i-am refacut motorul si sapt.viitoare sunt la RAR pentru autentificare,si apoi dezbracata de tot pentru transplant:-). |
Quote:
|
7 Attachment(s)
am muncit ceva.3 zile pline dar macar motorul asta o sa fie pe eclipsele verde.deci 200hp merge pe tractiune fata:-):-)
\masina este pe strada deja,astept sa-i fac identificarea la RAR si apoi incepe transformarea.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning