![]() |
Re: Punto - 1.2 16v Novitec
ai dat-o'n spaima. :P foarte tare masina, daca era realizata acum 10 ani. :P. un stil foarte vechi si din cate vad nu foarte bine realizat. nu e frumos sa te legi de Joker, pentru ca are niste gusturi foarte fine in ale tuningului. o sa iti cada fata cand o sa ii fie gata masina. pacat ca nu o sa o vezi pe patrutuning. o sa fie prezenta unde lumea stie sa aprecieze calitatea lucrarilor.
bafta. mai documenteaza-te. :) |
Quote:
am scris aici din 2 motive: pentru ca ti-am dat ignore, si in al 2lea rand sa vada si restul oamenilor cat de taran esti si cum reactionezi la o intrebare banala. acum du-te holbeaza-te la neoanele tale si bucura-te ca nu am postat si ce ai inceput sa scrii pe messenger... ps. mi-am dezactivat si subscribeul de la threadul tau fiindca nu ma intereseaza ce ai de zis de acum incolo |
eu nu iau apararea nimanui, dar deja daca face cineva o greseala, si i se zice, sare in sus. daca asta e adevarul, ce poti sa ii faci? daca cineva zice ca nu e bine, accepta parerea lui si gata, pana la urma e masina ta, si poti sa o faci oricat de frumoasa sau de kitsch-oasa. doar nu eu o conduc. la fel ca si la multi altii... iti dau un site, intra acolo si documenteza-te.
http://forums.puntomk2.co.uk/forumdi...1-Car-Profiles mersi. oricum nu o sa te mai deranjez de acum incolo. |
:shock:SERIOS?
|
[QUOTE=Jokerman170;4092753]stai chill ca nu de aia am scris aici ca sa-mi ia apararea cineva, ca nu era nevoie
OK. DACA bara spate ti-a fost customizata de alex nuj ce sa fac, dar trebuie sa ii fac si eu antireclama. (vreau sa spun ca omul vrea[se straduieste] intr-un fel. dar nu isi impune singur un control al calitatii. de ce nu se straduieste mai mult??) mi-a facut si mie o bara ca a lui bogdan ( ala cu "cel mai frumos punto" care e cu SPL-ul auto) doar ca mi-a livrat-o cu o luna si 3(trei) zile peste termenul convenit si 1. nu e bine finisata. 2."gura" nu e centrata calumea=e cu 23mm mai spre dreapta 3.cu toate astea il felicit si ii spun ca de vrea sa mai aiba clienti(fericiti) sa isi ia 2 ucenici (elevi de la sam-ul din Floresti sau Cluj ) care sa-i fure meseria si sa stie(invete) sa umble cu fibra. sa isi faca treaba si sa nu spuna ca face ceva intr-o luna, cand de fapt poate in timp mai indelungat(bine totusi ca vb frumos la telefon, dar mai bine isi ia secretara pt asta) 4.inteleg ca de ceva ani face o meserie din asta dar, daca ne apucam sa spunem ca facem tuning, sa facem cu respect. |
cata originalitate... se copiaza bari... :P ce mai e nou la masina asta? cand pot sa vad masina asta la tiuning show? eu as spune eventual sa schimbi jantele, ca e prea mult negru pe masina si sa dai cel putin "neonele" jos.
inca ceva, as putea sa stiu despre ce Alex e vorba? |
Quote:
|
[QUOTE=florinwqi;4120850]
Quote:
|
ce ai scris tu mai sus, a fost spus de - florinwqi - nu de Joker. ai dat quote gresit.
da, stiu, sa fii original e greu in ziua de azi. |
acum vad..scuze ..eram obosit :oops: la florin am vrut sa dau quote..scz joker :*
|
1 Attachment(s)
low familia
|
FAIL .... o masina trebuia sa fie lasata jos fizic ... nu din bari...
ar trebui sa te mai documentezi ;) bafta pe viitor ... oricum vad un lucru bun.. jante frumoase . :) |
3 Attachment(s)
Quote:
spoileru ii acelasi ...cat de fizic sa il mai las , 3 degete mai sunt de la baie la drum ... si la ce drumuri avem ... :???: Uita-te cum era inainte . |
inseamna ca ai gresit dimensiunea la jante, 14 pe punto doar cu air-ride sunt bune... pentru o suspensie sport/coilovere cel mai bine e 15. oricum bara fata e hidoasa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning