Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

podx 30-12-08 00:23

Re: KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 1948400)
Neata . Stiu ca este un eveniment faptul ca postez si eu pe forum ..dar am zis.. ce mama dracu' , sa-mi dau in petec.:oops:.. Situatia e urmatoarea... sunt trei modele de jante care consider ca se potrivesc pe bidiviul meu negru...astept niste opinii din partea "juriului" si nu ma astept sa fiti ingaduitori :))

mia imi place poza 3 :P super jante alea

buddy_lexx 30-12-08 01:09

Quote:

Originally Posted by podx (Post 1948585)
mia imi place poza 3 :P super jante alea

ce zici bai...ne apucam si noi in vara de proiectu ala??:D:D a a a a?:D

podx 30-12-08 01:16

ma cu siguranta dar sa se incalzeasca si ne bagam in paine ;)...... ramane de vazut

Ali_ump 05-01-09 08:47

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 1948400)
Neata . Stiu ca este un eveniment faptul ca postez si eu pe forum ..dar am zis.. ce mama dracu' , sa-mi dau in petec.:oops:.. Situatia e urmatoarea... sunt trei modele de jante care consider ca se potrivesc pe bidiviul meu negru...astept niste opinii din partea "juriului" si nu ma astept sa fiti ingaduitori :))

Avand in vedere culoarea masinii eu personal as opta pentru janta cu negru (modelul 2) dar si pozitia 3 e ok ...tine de cum vrei tu sa araate;). Pozitia 3 are buza mare...si cred ca ar arata bine;)

Jok3r K10 05-01-09 12:32

3 mii se pare cea mai buna alegere

RapJustin 05-01-09 12:39

Modelul 2 e cel mai potrivit..

alcs 06-01-09 00:47

mia parut bine sa ...ozic asa sa ne distram impreuna .. dar nush daca mai avem probe in club |:( pe 5 .. la ora 20 fara 5 .. a intrat cu vreo 70 intrun copac si pe urma intrun stalp ...... cam atat am avut de spus .. noi suntem bine care eram in masina ....dar .. asa e cand dai masina alatora ... sper sa poata fi reparata ca e cam ... varza ... :(... ce sa zic .. fara cuvinte in rest

buddy_lexx 06-01-09 00:53

important e ca ati scapat teferi... tabla se poate repara/schimba...
ce sa mai ...imi pare f rau pt cele intamplate...:(( pana mea..park e blestemata masina aia...

Scarto 06-01-09 09:51

Eu te-am avertizat mai sus .. sa nu mai dai masina la altii :)

Ali_ump 06-01-09 10:13

Chiar ieri seara l-am vazut ...gonea prin oras...pacat. Multa atentie pe viitor pt cei care conduc !!!

VaLeX 07-01-09 09:57

Quote:

Originally Posted by alcs (Post 1959963)
mia parut bine sa ...ozic asa sa ne distram impreuna .. dar nush daca mai avem probe in club |:( pe 5 .. la ora 20 fara 5 .. a intrat cu vreo 70 intrun copac si pe urma intrun stalp ...... cam atat am avut de spus .. noi suntem bine care eram in masina ....dar .. asa e cand dai masina alatora ... sper sa poata fi reparata ca e cam ... varza ... :(... ce sa zic .. fara cuvinte in rest

pare rau alx , dar e bine ca ai scapat fara rani serioase , cum zicea si buddy , tabla de repara , omu mai greu :) speram sa-l vedem pe strazi , dar cu viteza mai mica..:)

VaLeX 13-01-09 20:05

a fost MTM'ul aseara in Iasi , si'a luat pana la urma capota , urmeaza zilele astea sa si'o folieze , pentru ca nu se potrivea carligul (cei la service i'au sudat ceva pe la capota veche si s'a distantat putin) , ne'am gandit sa'o legam de un stalp sa'o indreptam " KATANA " style ( POD : Adu dalta :lol: ) , si pana la urma a mers, am reusit sa'o indreptam si sa se'nchida si capota :) a fost fun aseara ...

voi ? ce mai e pe acasa ? :)
Buddy , ce'mi face "bolidul" ? :X :)

buddy_lexx 13-01-09 20:07

hiberneaza unde l`ai lasat ..... park scrie p ea "masina parasita" :)

VaLeX 13-01-09 20:10

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1979251)
hiberneaza unde l`ai lasat ..... park scrie p ea "masina parasita" :)

lasa ca nu`o sa stea mult asa , am auzit ca vor astia sa modifice taxa de inmatriculare :) , termin cu sesiunea si ne bagam in forta , se aproprie Romexpo :)

podx 13-01-09 21:10

lasa romexpo pune mana si prdu bani sa facem ce trebuie in portbagaj ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning