![]() |
Re: KATANA TEAM
Quote:
|
Quote:
|
ma cu siguranta dar sa se incalzeasca si ne bagam in paine ;)...... ramane de vazut
|
Quote:
|
3 mii se pare cea mai buna alegere
|
Modelul 2 e cel mai potrivit..
|
mia parut bine sa ...ozic asa sa ne distram impreuna .. dar nush daca mai avem probe in club |:( pe 5 .. la ora 20 fara 5 .. a intrat cu vreo 70 intrun copac si pe urma intrun stalp ...... cam atat am avut de spus .. noi suntem bine care eram in masina ....dar .. asa e cand dai masina alatora ... sper sa poata fi reparata ca e cam ... varza ... :(... ce sa zic .. fara cuvinte in rest
|
important e ca ati scapat teferi... tabla se poate repara/schimba...
ce sa mai ...imi pare f rau pt cele intamplate...:(( pana mea..park e blestemata masina aia... |
Eu te-am avertizat mai sus .. sa nu mai dai masina la altii :)
|
Chiar ieri seara l-am vazut ...gonea prin oras...pacat. Multa atentie pe viitor pt cei care conduc !!!
|
Quote:
|
a fost MTM'ul aseara in Iasi , si'a luat pana la urma capota , urmeaza zilele astea sa si'o folieze , pentru ca nu se potrivea carligul (cei la service i'au sudat ceva pe la capota veche si s'a distantat putin) , ne'am gandit sa'o legam de un stalp sa'o indreptam " KATANA " style ( POD : Adu dalta :lol: ) , si pana la urma a mers, am reusit sa'o indreptam si sa se'nchida si capota :) a fost fun aseara ...
voi ? ce mai e pe acasa ? :) Buddy , ce'mi face "bolidul" ? :X :) |
hiberneaza unde l`ai lasat ..... park scrie p ea "masina parasita" :)
|
Quote:
|
lasa romexpo pune mana si prdu bani sa facem ce trebuie in portbagaj ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning