![]() |
Re: Machete in lucru - blue_macca
Arata foarte bine lucrarea. Figurinele sunt copiate dupa ceva sau sunt facute de la zero ?
|
5 Attachment(s)
merci merci ! figurinele sunt dintr-un set de mecanici (tamiya daca nu ma insel)
continuam cu un cracanel... si curelele de la jaguar |
Quote:
|
7 Attachment(s)
in principiu da, il vreau fara barele de protectie.
update la garaj... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
are 27x37cm. chiar iti recomand, e fain...
mare prostie ce-am facut... am dat cu bait pe care nu l-am diluat destul, iar partea din spate a iesit inchisa la culoare. ca sa incerc sa repar (adica sa stric mai rau) am dat un strat de grund dupa care ceva graffiti. pentru ideea de garaj vechi vroiam sa scap de aspectul de lemn proaspat si curat. |
6 Attachment(s)
burlane noi
|
ce frumos lucrezi...scheletul garajului, stalpii mai exact sunt lipiti nu? de unde sunt luati sau din ce sunt confectionati?
|
Frumos de tot ce ai facut acolo!
|
12 Attachment(s)
reme - stalpii sunt din lemn de balsa, iar pe la acoperis apar si bete de frigarui. Peretii sunt din mucava la interior si furnir la exterior. (scuze de intarzierea raspunsului, obisnuiesc sa raspund cand am si de adaugat poze).
deci... cu garajul c'est fini la povesti' pentru inceput, un numar limita de poze cu garajul inchis: |
frumos de tot...
|
Foarte misto!
Cred ca da mult mai bine fara plantele alea.. |
12 Attachment(s)
mercii !
costi, tot ce e posibil; totusi, nu imi dau banii afara din casa pentru a investi in niste copacei special realizati pentru diorame. Am ramas uimit cand am vazut preturile in magazine la o cutie cu 2-3 copacei. Oricum, astia din poze se pot da jos usor. continuam cu partea a 2a de poze : |
Eu am zis ca nu merg, nu sa pui altii profi...
|
o alta sceneta frumoasa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning