![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
cum sa nu se poata man.... te asteptam cu mult drag.!!!
|
VINERI 31.10.2008
Intalnire CLUB NO SPEED LIMIT ROMANIA - Filiala DROBETA TURNU SEVERIN PREZENTA ESTE OBLIGATORIE !!! Daca pana acum am mai trecut cu vederea "absentele" membrilor ... la aceasta intalnire PREZENTA ESTE OBLIGATORIE !!! BIX .. Te asteptam ! |
abia astept...:P
trebuie sa dam tot ce e mai bun... sa ne dam si noi mari la astia de la bucale:P:D |
2 Attachment(s)
bai uite ca imi amintii...de gangstah...ca ne arata...niste kituri...uite ce vreau si eu ptr bimeru meu...da mai la iarna:P
numai ca cu 2 iesiri...pe spate....una pe fiecare parte... opresc toba care o am..si mai cumpar una si ptr partea celalta... niste jante simoni r2///si sunt pe cale sa imi indeplinesc in totalitate visul |
[/QUOTE]
E fain kitu si sincer ar fi cel mai frumos 5-ar din Severin dak ti l-ai pune la punct...multa bafta si vezi k dak ti-l faci tre sa dai si de baut..8):lol::shock::!: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu jantele astea ziceam eu...
mie mi se pare super tare kitu si sper...cu voia lui dumnezeu...vand si eu fordu...si fac bimeru |
E fain kitu si sincer ar fi cel mai frumos 5-ar din Severin dak ti l-ai pune la punct...multa bafta si vezi k dak ti-l faci tre sa dai si de baut..8):lol::shock::!:[/QUOTE]
cu siguranta dau!!! |
Quote:
|
El3ctr0n ... e super kitu .. mai ales pe culoarea mai inchisa a masinii tale ... in combinatie cu jantele alea ... ar fi super ...
un packet m e deja banalitate ... elvislorin ... scoti rechinu` vineri ? |
nu cred...pe zi incerc sa mai reglez ceva pe la el...restul weekendului se lasa cu aniversari si o nunta...:drunk:...deci slabe sanse :drunk:
|
nasol ca a venit si frigu nu prea iti arde sa lucrezi..oricum e superb
|
salutare la toata lumea...
bai sunt foarte mandru...cu ocazia ultimei intalniri ...am intrat in posesia "bulinei" NO SPEED LIMIT...acum sunt membru in toata firea:P haidi pa...si ne mai scriem:P |
Sper ca va placut ultima intalnire ...
au fost cativa ... dar ... :rolleyes2:rolleyes2 ... in urma discutiilor de sambata si duminica care le`am avut cu BIX (vicepresedinte NSL Romania) am primit cateva sfaturi bune de care o sa tin cont ... in curand va incepe "curatenia" de iarna .. vor ramane doar MEMBRII ACTIVI !!! plus ca vor fi anuntate cateva reguli ... chiar daca o sa ramanem doar cativa...macar vor ramane cei mai buni !!! .... aceste lucruri le voi discuta cu fiecare in parte .. la urmatoarea intalnirea sau cu orice ocazie ... |
interesant ce spui u aici..a fost tare si ultima intalnire..app dodo ai filmuletzu de vineri sau il are jan?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning