![]() |
Re: Ghetto Tuning
GheTTo .. foarte tare bordul .. astept cu nerabdare sa vad POLO in actiune :) tine-o tot asa .. te mai asteptam la un pahar de vorba :D
|
3 Attachment(s)
Maestre Agent, un pret estimativ pentru bad boy look pe Tigra?
Stock e asa: Trebuie sa arate asa ca in poza 2 sau cel mai probabil ca in ultima poza |
8 Attachment(s)
ciuby, ti-am raspuns acum cateva zile. te astept
- reparat bara Varza™ de opel astra H gtc opc line 2 (reparatia a fost aproape la fel de grea precum numele de retinut) - eleronul de smart, capitol incheiat... pleaca la vopsit mai urmeaza o consola custom la smart si ne paraseste :ballbounc |
Am si eu o intrebare se poate face si la mine la Golf 5 un eleron, mai exact sa-l incarci pe cel finut actual care este momentan pe masina. Daca da cat ma costa si cam cat dureaza ca sa stiu cum pot proceda cand am un drum la Bucuresti. As vrea undeva sa fie alungit cu 4-5cm maxim.
|
Am primit mail-ul si sunt multumit de raspuns :)
Vorbim de indata ce am un week-end liber (lucrezi sambata, da?) - probabil in max 3 saptamani |
Am citit toate post`urile...Am vazut toate pozele...Am ramas surprins:)placut de munca pe care o depui!!!Keep up the good work...:)Bafta
|
2 Attachment(s)
un pret la bara fata te rog
|
v-am raspuns tuturor, cred
si va multumesc si de aprecieri... in felu asta sunt mai motivat sa mentin nivelu (sau chiar sa-l urc) |
1 Attachment(s)
Quote:
si un pret estimativ... |
Multumesc Ghetto pentru bara, la cat de rau arata cand am lasat-o la tine, a iesit peste asteptari. Se vede ca depui tot efortul sa iasa treaba buna. Revin cat de curand pentru haion! :D
|
2 Attachment(s)
salut. Sunt din Craiova... ai putea sa imi fac si mie nishte pleoape pentru Logan? Atasez o poza mai jos
|
madutz 2006, nu fac.
mihai mersi mult si sa speram ca si restul modificarilor vor iesi pe masura. sezione91_blue, nu fac. daca vrei capota peste faruri doar... |
si cat imi iei pt BadBoy look? un PM daca se poate. Si daca pot sa iti trimit capota prin curier ca sunt tocmai din craiova. Salut
|
Din Craiova pana in Bucuresti nu sunt foarte multi KM, te costa mai mult taxele de curier decat benzina pana aici + ca nu se poate face o capota la plesneala , ii trebuie masina :)
Stai linistit, o sa iasa bine si o sa merite efortul. |
cam asa e. Prin Martie vin sa imi faci si mie un BadBoy look... Tnx Ghetto..!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning